Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Recenze (470)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nehorázne zdĺhavé rozhodovanie sa medzi vtipnou romancou o zbližovaní sa rozhádanej dvojice, a kriminálnou zápletkou s gangstermi. Prítomnosť Petera "pavouk chytil dvě mouchy" Greenea poteší, no spomenuté dve linky by nefungovali ani samé o sebe, nieto ešte spolu. Dámske publikum na projekcii sa ako tak bavilo, pánske nevedelo obsedieť. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento Klenot si zaslouží jediné: Proložit minimálně čtyřmi dvacetiminutovými bloky vložek, čističů hajzlů, tablet pro chlapy, co se nemohou v noci vychcat a prášků, co dokonale vyperou natrávený bramborový salát z vaší košile, aniž by vybledla, a šup s tím na Novu. Samozřejmě až ve dvě ráno, aby to nemohlo zkazit vynikající vkus diváků Felací v žůžové ohradě! Pět hvězd každému, kdo dokouká tuto bezcharakterní, trapnou, slaboduchou, neoriginální, tupou sračku do konce! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další hollywoodská dávka otravných písniček, infantilních vtípků a přihlouplého příběhu v jednom. Neměl by se Hollywood už konečně vykašlat na tyhle vyumělkované romantické komedie, které jsou pro většinu diváků jen ztrátou času? ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Klinická smrt komediálního žánru "v přímém přenosu". Na to jsem byl u "Gerryho" Butlera po zkušenosti s "Chceš Mě, Chci Tě" víceméně připraven. Jenže tam, kde se zmíněná variace na téma "kterak se dostat pod sukeň někdejší Zbouchnuté neteře Caseyho Rybacka" cachtala ve vodách ubohosti pudového základu mileneckých vztahů a zoufale průhledného scénáře, tady se další žánrový režisérský rutinér pustil do zoufale nevtipné kombinace s "dobrodružným"/"detektivním" žánrem, a navíc nabyl dojmu, že bude věc o to vtipnější, když v ní budou retardované mafiánské gorily a naprosto evidentně navíc jsoucí postava Jasona Sudeikise, která je konstantně terčem nějakého fyzického násilí... jistě vás překvapí, že to je dojem naprosto chybný, a naprosto nechápu, jak se takováhle - dá se s klidem říct, že vlastně infantilní - trotlovina mohla zaplatit. Tohle je prostě ZLO. Pusťte si radši tak třikrát za sebou Honbu Za Diamantem. Tam budete mít navíc možnost vidět i skutečně dobré herce:) 20% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jennifer má tak krásný nohy, že se měla narodit jako stonožka, abych si to pořádně užil. Jediný co mě na filmu mrzí, krom absence sexu samozřejmě, že komediální rovina z první části se pomalu proměňovala v rovinu akčnější a ještě k tomu víc a víc fasovala romantickou příchuť. Ty tři hvězdičky jsou z odřenýma ušima a můžou děkovat za mou slabost pro Jennifer. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Na konci (zhruba v čase 1 hodina 40 minút) som mal dojem, že som videl maratón rozšírených verzií Pána prsteňov. Pritom zo začiatku to vyzeralo fajn - Butler je nevýslovný sympaťák a úlohu si užíva, Anistonka herecky dozrela a pritom je stále kus, zápletka môže byť. A potom pribúdajú ďalšie a ďalšie scény a počiatočné iskrenie pohasína v temnotách. Nato prídu ďalšie a ďalšie scény. A ďalšie a ďalšie. Občas prebleskne trochu humoru, ale dej je s každou ďalšou minútou väčšia brečka a chémia medzi predstaviteľmi načisto vyprchá, takže na konci už nikto nechápe, prečo si ďalej robia, to čo si robia, vrátane toho, že si konečne dajú pusu. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler a Jennifer Aniston jsou zrovna jména, které mám dost rád. Takže mě Exmanželka za odměnu okamžitě zaujala. Příběh je trošku bláznivý, ale to vůbec nevadí. Příjemně jsem se u filmu uvolnil, odpočinul si a kolikrát i fajnově zasmál. Akce už bylo míň...ale komu to vadí? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $67,061,228 Tržby Celosvetovo $136,320,546 Tržby za predaj DVD v USA $19,716,290 //počet predaných kusov 1,130,496 ║ Neveril som že režisér výborného HITCHa natočí až taký plochý vývar. Infantilnosť najhrubšieho zrna, kde herci fakt nemajú čo hrať, príbeh nič neponúkne, je to len zlepenec nejakých tupých scén, kde príde občas závan lepšej chvíľky ale tú vzápätí úplne znechutí nejaká nasledujúca odbitá stupídnosť, tento film je len jedná veľká zbytočnosť. /videl v kine: 35%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Chvilkami som uvazovala aj nad styrmi, pretoze to bolo oooobrovske prekvapenie. Hlasky ako bejk, super atmosfera, samozrejme trochu (dost) pritiahnute za vlasy, ale ten humor, hudba a herecke obsadenie si ma ziskali, a preto si urcite tie tri zasluzia... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. Italia / Milo's Theme ,2. Nicole's Theme ,3. The Courthouse / Jimmy's Kidnap ,4. Looking for Nic / Drive to Atlantic City ,5. Nello Nic ,6. I'm Deadly Serious ,7. Trunk Calls ,8. The Bribe ,9. Ray / Dwight / Stu ,10. You Said Five ,11. The Seduction ,12. Tasered ,13. What We Had ,14. Black S.U.V. ,15. Nice Work ,16. Cupid's Cabin ,17. The Panther and the Depot ,18. Happy Anniversary / End Titles ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na mě je nejpřitažlivější pistole." Na mě asi taky, ale nechlubím se tím. Nicméně pohoďák Milo mě celkem bavil a jeho ex se mi zase líbila, takže v tomto ohledu je to v pořádku. Avšak kromě solidního špičkování mezi exmanželi toho snímek moc nenabízí. Tedy kromě základního poučení o tom, že žena ovládající pravidla útěku se neloví lehce. Pro pořádek si tato pravidla zopakujme: 1. Nedejte se snadno, 2. Předstírejte pláč, 3. Rozpalte ho, 4. Flirtujte s nebezpečím, 5. Hrajte, 6. Šokujte a překvapte, 7. Ložnici máte pod kontrolou vy, 8. Dobře miřte. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná a v rámci možností poměrně vkusná banalitka, která se sice ani na moment nevymaní z přihlouplé škatulky, ale dovede být poměrně zábavná (místy poměrně velmi). Celé to samozřejmě táhne Butler, kterému Anistonová relativně zdatně přihrává, potěší ještě Christine Baranski, kdokoliv další je v tomhle filmu v podstatě navíc. Trapnost se dostaví jen v minimálním počtu případů a jako celek to prošumí jedním okem dovnitř a druhým ven naprosto jako po másle. Ale berte v potaz, že jsem si to pustil jako intelektuální klistýr po ne příliš dobře sednuvší Bílé stuze, což taky může hrát roli :)) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jak ukrást nevěstu pro rok 2010... nevtipné, hloupé a především neskonale nudné a utahané. Tennant už je asi senilní. Kdo nevěří, ať si sežene soundtrack. Bizarnější volbu hudebního podkladu jsem naposledy zaznamenal v Bollově Dungeon Siege, kde vyhrávala německá dechovka. Účast Butlera a Aniston je irelevantní, tohle by nespasila ani účast řízků z Expendables. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vidím asi až nezdravě mnoho upoutávek na akční filmy s romantickou zápletkou. Žánrové spojení, které mně osobně nejde dohromady. V těchto případech je totiž zhola nemožné, aby jedna a jedna daly dohromady dvě. Tak jsem si řekl, že vyzkouším alespoň jednu rychlou jednohubku. Dostal jsem nejspíš to co jsem očekával. Málo záživnou akci a nepřesvědčující chemii mezi ústřední dvojkou. Butler by měl raději zakotvit buď v plně akční poloze nebo v plně romantické, Aniston má taky na víc, což nejednou ukázala. Skoro vůbec jsem se nebavil, nejvtipnější postavou byl Jason Sudeikis (kolega Jennifer), který byl na scéně žalostně krátkou dobu. Ostatní (včetně režiséra či scénáristy) jim příliš nepomáhají. Celý film je vlastně o utíkání. Buď utíkají hlavní představitelé před všemi ostatními, nebo Jennifer před Gerardem. Nevím, zda-li tvůrci šli s oním utíkáním tak daleko schválně, jen aby většina diváků z kina také utekla, neboť já vzal málem nohy na ramena. Po hodině jsem byl unavenější než jakákoli postava, která zrovna koukala z plátna, unaven z veškerého dění. Ničím výjimečný zážitek, ale přežil jsem jej bez úhony. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Exmanželka za odměnu = film za trest./// Režisér průměrných až lehce nadprůměrných komedií jako jsou Holka na roztrhání, Hitch: Lék pro moderního muže či Bláznovo zlato si řekl, že jich ještě nebylo dost - a přidává další, tentokrát skutečný skvost. Jeho předchozí filmy jsou v porovnání s Exmanželkou perfektní počiny./// Prolog filmu je více než slibný, Milo uhání autem po silnici a v kufru piští Nicole, dostane se z auta ven a prchá. Střih a nápis „o 24 hodin dříve“. Postupně se tedy dozvídáme, jak Milo chytil svou kořist. Dvojice si mezitím stihne u romantické večeře vyříkat své problémy z minulosti, usmířit se, znovu se rozhádat. V mezičase Miloa honí gang, kterému dluží tisíce dolarů a Nicole se snaží přijít vraždě na kloub./// Pár vtipných momentů se najde. Například když Milo dojde k Nicole domů a zasviní jí tam, co může + scéna s brokovnicí a útěkem před golfovými odpaly. Díky šikovnému střihu si užijeme i chvilku napětí (ano, snažila jsem se najít alespoň něco pozitivního, byť to trvá jen pár vteřin), když si myslíme, že na sebe chtějí oba zaútočit, ale… Uvidíte sami, nebudu spoilerovat. I když napsat, jak dopadne třeba i celý film, by nebyl žádný spoiler, to dojde i kamzíkovi po lobotomii. Záhadou mi zůstává, proč si režisér myslel, že dokáže natočit zábavný 2hodinový film (nebo proč si to ještě třeba i teď myslí). Exmanželka za odměnu trpí krizí vlastní identity. Jedná se o romantický žánr? Nebo je to romance, kde je tedy nějaká ta akce (automobilová honička, gang)? A nebo komedie, ve které je vtipů zhruba tolik jako prezervativů v mateřské školce?/// Ona pověstná chemie mezi párem sice funguje, ale v průběhu filmu si nedají ani pusu, chybí jim vášeň a větší nadšení. Nečekám extatické vytržení, když se na sebe postavy podívají, ale aspoň něco, sakra! Za těch 110 minut jsem byla otrávená takovým způsobem, že jsem ještě s láskou vzpomínala na příšerně nekonečné hodiny chemie. Je to tak špatný film, že člověku dochází sarkasmy, což o lecčems svědčí. Neskutečně jsem litovala, že nemůžu sedět doma, udělat si u toho pedikúru, manikúru, zkrátka cokoliv. To by bylo totiž mnohokrát větší vzrůšo, než tento nedomrlý pokus o film! Nechoďte na to, je to ztráta času a peněz. Radši bych byla na dvě hodiny vysávačkou exkrementů (s tou cool hadicí!) na pražských chodnících, než to vidět znovu. P.S. Malé bezvýznamné plus má film za Butlerovo mužné strniště, ale příště musí ukázat něco víc! 35%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Svojím spôsobom tam veľmi cítiť podobnosť s Hitch, a režisér koná úplne tú istú chybu: Pridáva zbytočných 20 minút navyše, ktoré dej neposúvajú, ale skôr demolujú ako celok. Škoda, pretože potenciál tam bezdebaty je. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Exmanžela za odměnu a skutečně film za trest. Když začne divák uvažovat nad tím, jestli by nebyla milosrdnější eutanázie tohoto žánru, než přežívání těchto rádoby vtipných a absolutně neromantických filmů – evidentně je něco špatně. Tak kdepak je ten Sex ve městě 2. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Bleh. Nuda. Jediné dva důvody proč jsem EX dokoukal byla poměrně fajn zápletka a sympatické herecké duo v hlavních rolích. Jinak je film snůška nezábavných a občas trošičku vtipných scén, které nedávají smysl. ()

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama