Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (469)

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Andy Tennant nepřemýšlel o klíči k otřepané historce déle než o výběru košile na rodinnou večeři. Střídá časové roviny – což působí jen uměle – a fotogenická prostředí, takže hrdinové navštíví dostihy, kasino, tetovací salon či golfové hřiště. Kvůli potřebě akce vzniká dost nelogičností i gagů pro gagy a vrchní padouch je už od pohledu tak podezřelý, že měl být za mřížemi od kolébky.Nicméně pro část žen může mít Butlerův dřevorubecký šarm jistou přitažlivost a k průměru film doklopýtá díky hrstce vtipných okamžiků, k nimž patří palba golfovými míčky, telefonát z kufru auta nebo trestný čin „napadení policejního koně“.Tradičně největší odolnost musí divák projevit, když dojde na romantiku, slzy, pozdní přiznání chyb, omluvy a smiřování. Je pozoruhodné, kolik lehce vrásčitých hrdinů s těžce pubertálním chováním Hollywood spotřebuje a kolik času jim věnuje: i Exmanželka by se dala krátit donekonečna. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, kde jsi ?? Jako kdybys volala ze skříně.." ;) Smutná filmařina v rámci typicky tennantovského žánrového hybridu, který zde však dovádí k patřičné (ne)dokonalosti, a zoufale nevyužitá kráska Jennifer Aniston s jejím výjimečným komediálním nadáním v kontrastu k opravdu dřevěnému Butlerovi.. Protože výstižné vulgarismy zde dnes už jeden nesmí díky POMOcné rozkošně výchovné ruce adminů používat, nemohu vám vtipně a přesně říct, jakým směrem se definitivně vydala komediální tvorba Andyho Tennanta, který by mohl napsat učebnici hollywoodských klišé, od Hitche.. Že zhruba někam DO..háje..;) Ostatně více mě znepokojuje, jak hollywoodská minstreamová tvorba stále více a častěji postrádá kvalitní a zejména funkční dialog.. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najviac ma asi potešila úloha Jasona Sudeikisa, ktorý momentálne vládne komediálnej scéne - aspoň u mňa. Aniston je výborná, hlavne keď uteká, alebo sa predkláňa a robí iné úkony, ktoré vytvárajú asi najfungujúcejší vzťah v celom filme a to medzi gravitáciou a jej prsiami. Inak dosť chabý príbeh, ktorý je namiešaný s určitou dávkou všakovakých klišé. Ale poriadnu a vtipnú scénu, aby tu človek hľadal pod nánosom prostoduchosti a nudy. Film, ktorý si obidvaja herci užívajú, ale ktorý nechrlí ani komediálnym potenciálom a ani dobre napísanými postavičkami. Keď sa Jennifer spojila v Zámene s Batemanom aspoň s toho vytrieskali perfektnú situačnú komiku. Tu ako keby režisér nevedel na ktorý plyn má tlačiť a tak mu celý film uletel kamsi do prázdna. Jedno pozretie bez ujmy na zdravý. Ďalšie by som neriskoval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako že mám Gerarda Butlera rád, tak tenhle film mi ani trochu nesedl. Těšil jsem se na něj do kina, s přítelkyní jsme na něj šli, ale nějak nebylo celou dobu čemu se smát. Kdyby tam nebyla ona linie v tom smyslu, že on je lovec odměn, tak je to opravdu o ničem. Jeden z důvodů, proč nemám rád Jennifer Aniston. Tím dalším je většina jejích ostatních rolí. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Dějová zápletka není vůbec špatná, ale tím to tak končí. Jakýkoliv humor zde chybí, mezi hlavními protagonisty to ale ani trošku nejiskří a celkově to působí naprosto nedotaženě. Ačkoliv nápad celkem dobrý, provedení velmi špatné. Pokud ale vydržíte několik hluchých míst, na kterých se vždy netrpělivě koukáte, kolik zbývá do konce, dostane se Vám spíše podprůměrné, na jedno nudné odpoledne dobré oddychovky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)
  • Milo Boyd (Gerard Butler) nosí hodinky značky Omega Speedmaster a Rolex Explorer II. (dyfur)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama