Reklama

Reklama

Hodná, drsná holka

(TV film)
  • Německo Good Girl, Bad Girl
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečnice Vanessa se zapletla do případu vraždy a teď je na útěku před pašeráky drog, ale i před policií. Vydá se za svou sestrou-dvojčetem Marií, která je převorkou kláštera. Na obě ženy čeká spousta překvapivých situací, které plynou z jejich zaměnitelnosti. Nečekaně vtipné momenty, automobilové honičky, exploze a mnoho dalšího nabízí tento akční film! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

a tak dyk je to TV film, žádný kinohity, žádnej hollywood. tak proč to soudit, uklidňovačka, zábava, německá sestra v akci a kobra 11 mix, akční zábavovka, žádnej šlágr, prostě úplně obyčejně "líp" udělanej film, žádný umění :) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Akční scény jsou trochu vtipné, mají jeptišku s destilační kolonou a sestra je pěkná. Je to takové příjemné koukání na 90 minut, i čeština se docela povedla. honičky vypadají jako v kobře 11, poletující auta vzduchem, je to spíš směšný než akční ()

Reklama

JSSVLVKMK 

všechny recenze uživatele

Sice klasická zápletka, kdy se omylem vymění sestry a bouchač z bordelu se zamiluje do té druhé, ale s mými nejoblíbenějšími herci jsem se docela nasmála! Hlavně teda babce jeptišce s plechovkou, úlisným pohledům Duryna na Stinshoff a akci jeptišek proti gangsterům! Jsem sice zaujatá kvůli hlavním postavám (Stinshoff, Duryn), hodnocení by jinak bylo daleko nižší, kdyby tam nebyli, ale i tak mě film zaujal! :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Už úvodná naháňačka v čisto nemeckom štýle, pri ktorej kaskadéri zošrotujú toľko policajných áut, že keby o toľko prišlo policajné oddelenie v mojom rodnom meste, tak majú vážny problém s mobilitou, dá divákovi tušiť, kto sa staral o akčné sekvencie. Následne sa divák zoznámi s dvoma setrami - mníškou a tanečnicou - pričom vtipné momenty vyplývajú zo zámeny sestier (hlavne zo správanie ľahšej tanečnice v kláštore). Celkovo sa teda jedná o pozerateľného nemeckého kríženca Kobry 11 so Sestrou v akcii, ktorá stojí a padá na dvojroli Julie Stinshoff. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Titulní skladbu nazpívala představitelka hlavní role Julia Stinshoff, stejně tak skladbu "Ave Maria", která ve filmu zazní. (JSSVLVKMK)
  • Film je tvořen ve společnosti Action Concept, která se stará o natáčení např. Kobry 11. A právě z Kobry jsou ve filmu použity některé scény (JSSVLVKMK)

Reklama

Reklama