Jackass: Volume 3 (video film)
Komedie
USA, 2002, 77 min
Nejzábavnější americká domácí videa z nechvalně proslulé série Jackass ze stáje hudební stanice MTV. Johnny Knoxville a jeho parta bláznů opět dráždí svoje zdraví, vaše bránice i žaludek... (cmman)
SeBig
Možná lepší než volume 2 ale Jackass už mě prostě nemuže zklamat. Opět jsem se nasmál a to mi stačí. Knoxvilla a jeho bandu jsem si hodně oblibil škoda že už možná nic nenatočí. :((27.5.2012)
juta
Další slušný nářez. Co bych vypíchnul, tak kadibudka byla suprová. Nechápu proč ještě mezi olympijské hry nebyl zařazen Spermaton. Johnnyho přibližování k lidem a pak ten jeho ksicht když od nich odcházel, jako by se nic nestalo a některé šoufky na lidi byly dost brutální. Dostal jsem chuť na vaječnou omeletu :D (15.9.11)(15.9.2011)
moviefilm
odpad!Let´s just be honest:Toto je ten najnechutnejší film, ktorý som v živote videl. Najväčší brak kinematografie. Pri jeho sledovaní ma asi štyrikrát naplo a zasmial som sa iba dvakrát (pri scéne na golfom ihrisku a pri scéne s chemikáliou). Toto nie je komédia, ale najnechutnejšia dráma, ak nie vôbec horor. Film viac na zaplakanie, ako na zabavenie...(6.9.2010)
ghatos
Hodně slabé. 30%.(23.12.2010)
dan.pacino
Jackass prostě žeru :) výborný..(14.5.2011)
sskrblik
Další várka videí, skeču, držkopádů. Komu nestačilo pár filmů nalezne potěšení zde.(14.1.2010)
venom14
Slabé 3.Nijak extra jsem se nezasmál.Ale nejlepší byla hláška při omeletě"Vaření je taková radost" :-)(2.11.2010)
dandislav1991
Milovat/nenávidět?! rada zní: "vypnout mozek a milovat"! :)(8.6.2011)
TaanStari
Klasika s vyblitou omeletou.(30.1.2010)
RajCZitko
I když je to pořád docela slabý, tak ze všech volume rozhodně ten nejpovedenější.(13.1.2011)
Loleq7
Slabé. * za scénky s důchodci :).(5.1.2011)
JihadJoe
Tyhle blázny mám docelá rád, užívaj si život a maj z něho srnadu, ale vol3 je děsná slabota.(2.6.2011)
Choucas
odpad!další nechutná záležitost . . .(1.1.2012)
cmman
Stále stejný zhovadilý humor, nicméně je to tak trochu pořád dokola. Hoďme někoho do trubky a válejme ho z kopce. A blitková omelete hnus nad hnus.(1.1.2010)
Související
- Jackass 3.5 (video film) (2011)
- Jackass 3 (2010)
- Jackass: The Lost Tapes (video film) (2009)
- Jackass 2.5 (video film) (2007)
- Jackass 2 (2006)
- Jackass: Gumball Rally (TV film) (2005)
- Jackass 2 (video film) (2004)
- Jackass: Film (2002)
- Jackass: Volume 1 (video film) (2000)
Podobné
- Dudesonovi v Americe (TV pořad) (2010)
- Jackals Praha (amatérský film) (2007)
- Dudesons, The (TV pořad) (2006)
- Dudesons Movie, The (2006)
- Homewreckers (TV pořad) (2005)
- Viva la Bam (TV seriál) (2003)
- Wildboyz (TV seriál) (2003)
- Extreme duudsonit (TV seriál) (2001)
- Jackass - naprostí šílenci (TV seriál) (2000)