Reklama

Reklama

Večeře s April

  • USA Pieces of April (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rebelující dcera April Burns (Holmes) pozve svou rodinu na nákladnou sváteční večeři do svého newyorského bytu, protože zjistí, že její maminka je vážně nemocná a chce se s ní udobřit. Ale její pokusy udělat Den díkůvzdání nezapomenutelným se zhatí, když zjistí, že trouba nepeče. Její příbuzní už jsou na cestě do města a April se musí při přípravě dokonalého jídla spolehnout na pomoc cizích lidí a připravit událost, na kterou se nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Až neskonale jednoduchý príbeh, ktorý je postavený na najbanálnejšej zápletke akú som mal možnosť vidieť. Ale zase na druhú stranu si vôbec nemyslím, že je to zlé. Pretože jednoduchý film, svedčí o jednoduchých ľuďoch a ich zložitých problémoch. A práve v tomto je Hedges absolútne perfektný. Jeho postavy doslova dýchajú životom a aj keď je celý film až neskonale amatérsky ,tešíte sa na koniec a na vyústenie snaženia hlavnej hrdinky, v podaní perfektnej Katie Holmes. To dievča vie hrať. Vedľajšie postavy rovnako. Film je krísne cynický a krásne úprimný, hovorí o nutnosti a potrebe ľudí si pomáhať a tiež nám pripomína, že rodina je to najdôležitejšie. Síce nie taký pohodový ako neskorší Dan in real life, ale rozhodne je to viecej uveritelnejšie a tento film sa mi naozaj páčil. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

V programu jsem tento film zahlédl s popiskem komedie, a tak jsem si ho s cílem zlepšení nálady pustil. Ovšem nakonec jsem dostal o dost něco jiného, než jsem si představoval. A to v dobrém slova smyslu. Žádné speciální efekty, žádné animace za miliony. Obyčejný, až tragický příběh vystřihnutý ze života kolem nás s Katie Holmes v hlavní roli. Ačkoliv drama moc nemusím, tohle si bezpochyby zaslouží 4*. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film o zmiereni a o tom, ze trochu utrpenia patri k zivotu. Zivot je kamos a hajzel a smejd- to ale vieme. Katie Holmes  bola na urovni, poriadne filmy mala az po tomto - Batman Begins 2005, Loganovi Partaci 2017. Reziser dokazal, ze peniaze nie su vsetko - este je tu zlato, striebro, diamanty, statne dlhopisy .....  74 % ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Úžasný, nezapomenutelný film zatím s nejlepší rolí Katie Holmes. Rodina míří na Den díkuvzdání k nezdárné dceři, která se snaží seč může, aby vše proběhlo tak, jak má, a rodina ji ocenila, přijala...Samozřejmě ale nic neběží tak, jak by mělo, rodina se blíží...a konec, to je doják! Nádherné, vtipné, smutné, lidské... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Malý konverzační film s řadou drobných vtípků, který ukazuje hollywoodskou hvězdičku Katie Holmes v poněkud odlišné roli, než jak ji její příznivci většinou znají. Sice jde o kousek pouze na jedno použití, ale bavil jsem se slušně, humor byl většinou funkční a scénář nesklouzává nikde do trapnosti. Komedie o jednom ztřeštěném kulinářském pokusu, na jehož úspěch nikdo nevěřil. Film, který sice nemusí vzbudit nadšení, ale získal si mé sympatie. Celkový dojem: 60 %. Nedostatkem filmu je určitá nevyváženost, daná mimo jiné i napjatým rozpočtem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Peter Hedges se nechal inspirovat příběhem o studentech, kteří si půjčili byt, aby tak spolu mohli oslavovat Díkuvzdání v Manhattanu. Trouba byla mimo provoz a tak chodili ode dveří ke dveřím ve snaze najít troubu, ve které by krocana upekli. (HellFire)
  • I když je film věnován Hedgesově matce, která umřela na rakovinu, je jediným pravdivým momentem z jejího života věta, kterou pronese o zpěvákovi „Smack Daddym.“ Tato slova pronesla v nemocnici, až na to, že mluvila o Barry Whitovi. (HellFire)

Reklama

Reklama