Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa najlepší film s dvojicou Terence Hill / Bud Spencer a aj môj najobľúbenejší. Ako prvé by som rád napísal, že si ani neuvedomujem pri sledovaní tohto filmu, ako je film veľmi starý, vždy si to uvedomím, keď si spomeniem, že keď mala moja mama toľko rokov čo ja teraz, bola na tom v kine. Druhé čo by bolo dobré spomenúť, je to že k tomuto filmu patrí úžasná pieseň Oliver Onions - Dune Buggy, ktorú si púšťam rok čo rok a vždy mi zdvihne náladu. Možno keby som tento film videl prvýkrát dnes, asi by som nedal tak vysoké hodnotenie a možno by som si na neho ani nespomenul. Ale ja som ho videl prvýkrát v detstve a to človek inak vníma svet a filmy tiež. S oveľa menšími skúsenosťami a s oveľa väčším nadšením, so srdcom a očami otvorenými dokorán. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tento film i přesto, že už je poměrně starý, je pro mě klasikou mezi komediemi. Nerozlučná dvojice Bud Spencer a Terence Hill a jejich nezapomenutelné fackovačky, mě vždycky bavili. V tomhle filmu mě doslova dokazali rozesmát dva luxusní masakry. První při demolici zábavného parku a druhý ke konci, když už se opravdu rozzlobili a byli zlí:-D ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Věřte mi, strašně jsem chtěl, aby se mi to líbilo. Jenom ignorant by přeci neměl rád takovouhle klasiku. Od samotného začátku jsem tak byl i nastavený a u každého záchvěvu vtipu jsem se tetelil... Tohle mi bohužel vydrželo tak půl hodiny a pak už jsem jen v duchu odpočítával, kolik minut tohoto nesmyslu mi ještě zbývá. Ano, svoje kouzlo to má a kdybych na to jako desetiletý koukal z VHS ve smyčce pořád za sebou, moje hodnocení by bylo jistě jinde... 50% ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Chápu zdejší hodnocení, neboť i já vím, co to je nostalgie (přes deset let jsem tesknil po Donaldovi a Roadrunnerovi, stejně tak nyní vzpomínám na dobu, kdy se mi líbily Star Wars, od kterých jsem se trochu odvrátil), a vím, že západní filmy byly kdysi tahákem. Já bych rád spíše ohodnotil skutečnou kvalitu filmu, která není moc velká. Oproti "Jdi na to" je tento film ještě horší, jelikož to celé nějak dávalo smysl a hlavní postavy trochu rozumně uvažovaly. Zde máme ale párek hlupáků, kteří se jen plahočí za bugatkou. Navíc, jestli mě vtipy z "Jdi na to" nechaly klidným, tyhle trochu zabředávají do trapnosti. Odpad se mi ale dát nechce, jedna hvězda tedy za chytlavou titulní skladbu, jinak asi nebudu dále pokoušet osud a Spencera s Hillem opustím. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Dvě buginy, dva flegmatičtí rozzlobení závodníci, dva zloduchové zralí pro Freuda, dvě veselé rvačky a spousta prázdného místa mezi nimi. Celkem za dvě. Vysoké hodnocení tohoto filmu zřejmě vyplývá z nostalgie po dětství a původní lidové jednoduchosti, která je vlastní všem, kdo nevyrůstal od narození v akademii věd – jde jen o to, jak hluboko tu jednoduchost mají v sobě. Dejme tomu, že jsem tento film viděla příliš pozdě, když mne již zasáhla jakás takás výchova. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Honička na motorce byla natočena v lese Bosco Manziano za Římem. (sator)
  • Ačkoliv Bud Spencer (Ben) vypadá jako větší jedlík, ve chvíli, kdy do bistra vtrhnou mafiáni, prohrává s Terencem Hillem (Kid) na buřty 14:17 a na piva 7:8. (Robbi)
  • Během souboje na motorkách si Kid (Terence Hill) zkracuje klacek tak, že na něj dupne a ten se zlomí. Jakmile klacek narovná, je vidět, že byl do poloviny naříznut pilkou. (J.Trinity)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama