Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (511)

golfista 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic dělat, u těchhle starých filmů, na které jsme chodili i několikrát do kina je ta nostalgická půlhvězdička navíc asi povinností. Pro ty mladší alespoň představa o tom, co byl tenkrát vrchol jednoduché legrace v kinech. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Radyo i u mě byla tohle první komedie se Spencerem a Hillem, kterou jsem viděla, takže je promě jednoznačně tou nejlepší (a samozřejmě taky jediná originální :-). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dune Buggy je výborná věc a s patřičným doprovodem, jako je třeba Bud Spencer na "silném motocyklu", má svoje věčné kouzlo. O psychoušovi Donaldu Pleasenceovi, Paganinim a nezapomenutelném pěveckém čísle ani nemluvě:) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vrchol jednoduché legrace...to je velmi trefné. Oproti dnešní jednoduché legraci je tahle o 1000% lepší. A je vtipná. Ne pro pár vyvolených jakéhosi zakukleného divného podzemního publika, ale univerzálně! ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Můj první film v kině, v roce 1975. Doteď se na to občas kouknu. Je to jednoduché a stále se něco děje, v dětství mě inspirovali, spolu se Šimonem a Matoušem, k nespočtu rvaček.. Skladbu Dune Buggy slyším skoro denně, mám jí jako vyzvánění v mobilu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No to je tak když někdo sáhne Budovi a Terencimu na buginy, To pak následuje proud facek, pohlavků a velmi vtipných bitek. Opravdu jestli mě ten film někdo ukradne tak se rozlobím a budu zlý. Ve filmu je tolik pohlavků, že by se i pan Macek lecčemus přiučil. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohle byla úplně první komedie Budem Spencerem a Terence Hillem, co jsem viděl, a asi pro mě zůstane tou nejlepší od této bitkařské dvojice. Nejsem nijak velkým přívržencem tohoto typu humoru, ale v dobách socialistického Československa hold patřily jejich filmy k tomu nejlepšímu a nejzábavnějšímu, co se v TV a v kinech vůbec objevovalo, takže ty 4 hvězdičky jsou spíše ze sentimentu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejlepších komedií s Budem a Terrencem, i když ne nejlepší. Tedy v mém případě. Každopádně, kdykoliv se na to podívám,vzpomínám na mládí...užívám si tu geniální muziku a umírám u scén, kdy například Bud kazí chorálové vystoupení. Tenhle film jako řada jejich dalších komedií je prostě absolutně nezapomenutelný a vždycky bude. Takoví lidé v dnešní době prostě už neexistují. Neznám dvojku, které by to tak dokonale šlapalo, jako těmahle dvoum, nikdy jsem ani lepší dvojku neviděl a těžko uvidím. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer a Terence Hill. Nerozlučná dvojice. Jejich plácající bitky s hromadou nebožáčků, kteří dostávají na frak je již skoro legendární. Budův klid a Terencův vtip se vždycky hodí. Výborná komedie s nezapomenutelným hlavním hudebním motivem. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tento film dua Bud Cpencer, Terence Hill je pro me nejvetsim zklamanim - nejhorsi film ktery jsem mel moznost od nich videt. Vtipy nejsou ani trochu vtipne a i jejich tradicne vychytane bitky nestoji za moc. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

No jo, no...to teda fakt nejsou pěsti ve tmě, tady jsou pěsti pěkně pořád na světle:-) Laurel a Hardy italské komedie a jejich zřejmě nejlepší společný film. Tady ještě naštěstí nesklouzli k naprostému kýči... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ťa hnevá?“ – „Všetko.“ Tak toto je sila. Dvojica Spencer a Hill bola odjakživa skvelá, ale akčná komédia AK SA NAHNEVÁME, BUDEME ZLÍ sa obzvlášť vydarila. Skvelé slovné i fyzické gagy (horiace auto), choreograficky perfektne zvládnuté akčné scény a skvelá zábava. Keď to títo dvaja frajeri rozbalia, je sa na čo pozerať. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I pres takle vysoke hodnoceni mi film neprisel tak skvelej. Filmy se Spencerem a Hillem jsou hlavne zalozeny na vzajemnym postuchovani a vtipnejch bitkach a ani jednoho tu neni dost. Prvni bitka prijde zhruba po 40 minutach filmu, coz by nevadilo, kdyby se predtim delo neco zajimaveho, ale bohuzel vtipu tu je jak safranu a navic dej je az moc jednoduchej. Ve filmu jsou celkem dve bitky, ale i presto, ze jsou vyborny, tak to nestaci. To samy plati o vtipech, par skvelejch, ale malo. Vahal jsem mezi 3* a 4*, ale nakonec dam 4*, protoze jak to tak bejva, i v tomhle filmu jsou Terence Hill i Bud Spencer strasny sympataci. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Come with me for fun in my buggy, pá pa pá pá, come along let´s go for the hell of it... nezapomenutelný a chytlavý song Olivera Onionse doprovází většinu scén jednoho z nejvydařenějších snímků komediální dvojice Spencer/Hill. Spencer věčně nabubřelý a na oko otrávený, Hill usměvavý a lišácký. Nejeden záporák okusí tvrdost budspencerovky (rozuměj ránu otevřenou dlaní s charakteristickým doprovodným mlasknutím) a se zbytkem zamává pomocí svých nápaditých bojových kousků elegán Hill. Spousta výborných scén (gymnastická tělocvična, sborový zpěv, motorkářský gang), které prostě fungují i napodesáté. A ta dunovka je fakt krásná. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Nádherná komedie o červené bugině Dunovce a dvou bouchačích, kteří ji moc chtějí. Nebo se budou zlobit. V mládí jsem ten film dua Bud Spencer a Terence Hill nekriticky miloval a viděl mnohokrát v kině. I dnes na mně stále funguje. A nejvíce si pamatuji a občas i zpívám tu skvělou sborovou melodii: Nananana ná ná, nananana ná ná, nananana ná na ná nanana ná ná,... Baba bá. Baba bá. Hé:)) Ukázka oné melodie a trailer z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48&feature=related & http://www.youtube.com/watch?v=HBp-GAbDTYY ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu, než jsem se na něj šel dívat v televizi, mi vyprávěla moje mamka, že když na něm byli za komunistů v kině, tak se ještě druhý den popadali za břicha. A popravdě řečeno musím uznat, že za komunistů to muselo být něco neobvyklého a absolutní vrchol jednoduchého humoru. Na mě to nezapůsobilo jako na moji mamku, ale měl jsem z toho naprosto vynikající pocit a bavil jsem se na jedničku(ostatně jak jinak by jste se chtěli s touhle dvojkou taky bavit?).... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyžahneš pivo, sníš párek, vyžahneš pivo, sníš párek. Kdo to první vzdá, zaplatí a přijde o buginu." Z mého hodnocení je patrně jasné, že dávná nostalgie střelila objektivitě zleva jednu terencehillovku a následně ji zatloukla do země pořádnou budspencerovkou. Sem totiž objektivita nepatří, protože každému zfackování mafiánů kdysi nadšeně tleskaly mé dětské ručičky a mí potomci v tom dneska neméně nadšeně pokračovali. Na své první povedené setkání s touto dvojicí zkrátka neumím a nechci zapomenout. Lalalala-lala lalalala-lala - Bombombom bombombom. ()

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama