Reklama

Reklama

Zítra snad bude líp

  • USA Every Day
Trailer

Komedie o newyorském páru středního věku (Liev Schreiber, Helen Huntová), jenž prochází milostnou krizí.  Ned (Liev Schreiber) se potýká s krizí středního věku. Pracuje jako scénárista na jedné šokující polo-pornografické televizní show, což ho ani trochu neuspokojuje. Jeho patnáctiletý syn mu právě oznámil, že je gay a druhý, jedenáctiletý má pro změnu téměř ze všeho strach. Jeho žena Jeannie (Helen Huntová) nastěhuje k nim domů do New Yorku svého nemocného a zahořklého otce (Brian Dennehy) z Detroitu, čímž atmosféra v jejich již tak napjatém vztahu ještě více zhoustne. A navíc Neda začne svádět jeho sexy kolegyně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná by to byl dobrý příběh, kdyby byl vyprávěn úplně jinak, než ve skutečnosti byl. Každopádně to není snadný téma. Manželství v krizi a do toho zjištění, že jejich syn je teplej opravdu není snadný příběh na zpracování a tady mě to mrzelo dvakrát tolik, protože Liev Schreiber a Helen Hunt jsou herci, které ve filmu vídám velice rád. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Situace s teplým šéfem, který je místy pes a místy kamarád, nebo soužití s těžce nemocným tátou/tchánem by si zasloužily víc prostoru a film na nich mohl stát a skvěle fungovat. Témat je ale mnohem a mnohem víc, jenže je na ně pouze 89 minut. Syna a manželku bych klidně odkázal na druhou (až třetí) kolej. Pro televizi ale jinak docela fajnový film s pár zajímavými zápletkami a osudy. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Snaha o vytvoření zajímavého filmu, o kterém se bude mluvit, se tvůrcům, především scénáristovi, poněkud vymklo z rukou. Připomínalo mi to pověstný pejsko-kočičkový dort: trocha nevěry, trochu buznic, trochu protivného fotra, trochu usmíření, trochu... de facto jediná opravdu povedená scéna byla, když si vysmažený tatík s vysmaženým synkem navzájem lžou o tom, co dělali večer:-) ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Syn je gay, starý otec zomiera, otec prechádza mužskou menopauzou, jeho žena plače, trpí a utiera a divák pri tom neveriacky krúti hlavou. Toto sa skutočne niekde deje? Príbeh "zo života" má od života poriadne ďaleko a v polohách, kde by o živote mohol byť (vzťah starý otec/jeho dcéra) zúfalo zlyháva. Slabé 3*. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek typu- "od všeho trochu" nicméně ve svém žánru patří určitě k těm povedenějším. Místy nějaká vtipná scéna, místy trocha až černého humoru a do toho všemi klišé zápletkami prolezlé drama. Pokud nebudete očekávat nějaký nadstandardní kinematografický zážitek, tak myslím že je film shlédnutelný i když takový nemastný neslaný a znovu si ho nepustím. ----" I better go pick Jonah up before someone else does."---- " You were never able to take criticism either." "I think it depends on how it's given." "There's no easy way to give it. It's like medicine. You just take it... if you really wanna get better."---- Za mě to je někde mezi dvěma a třemi hvězdičkami. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama