Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 32
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 32

Recenze (94)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Uau. Celkom milé prekvapenie. Na pôvodné NCIS to síce nemá ani z ďaleka, ale že to bude mať až takú dobrú úroveň, to som nečakal. Rozhodne viac ako vydarený spin-off. Dokonca nájdem aj jedno pozitívum voči NCIS, vo forme poňatia seriálu ešte akčnejšie ako pôvodu. Pokusy o žart síce občas viaznu, ale tak predsa len seriál je ešte len v začiatkoch (hodnotím po prvých 2 dieloch). Poteší aj (síce len malá) účasť starej známej tváre (objavuje sa tam riaditeľ NCIS Vance). Za zmienku stojí zaujímavá centrála s dotykovým ovládaním a tá malá pani, nazvime ju Q, ako vystrihnutá z bondoviek. Ako fanúšika pôvodného NCIS ma seriál určite veľmi zaujal, aj keď moc spoločného to spolu nemá. Povedal by som, že seriál má našliapnuté stať sa mojim obľúbeným. ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Ne že by se na to snad nedalo dívat, ale v globálu prostě průměr. Sice jeho podle mě lepší varianta, tj. kvalitativní nevyrovnanost, která se občas projeví dost dobrými momenty (výjimečně i celými díly - ale neptejte se mě, kterými:)). Nezastírám, že bez nálepky NCIS (a představení LA spin-offu v původním seriálu) bych to ani sledovat nezačal. (UPDATE: Bože, že nás pořád hází do jednoho pytle s Ruskem - a asi nikdy nepřestanou - to bych ještě překousnul, ale že typický Pražák vypadá jako Rus, resp. jako Rus dvacet let zpátky, a mluví prapodivnou směsicí slovanských jazyků, to už je trochu moc.) ()

Reklama

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Další z řady debilních kriminálek, v čele s namakaným negroušem, co z tlamy vypouští moralistická hesla typu " prachy bych neuradl ani drogovýmu dealerovi ", jeho cool parťákem, kterej srší rádoby vtipnejma hláškama a naprosto nesmyslnou scvrklou pidibabou, která týhle sebrance dává příkazy. A třesnička na dortu je úvodní znělka, která postrádá jakýkoliv hudební nápad... Celej seriál se bere hrozně vážně a kvalita pokulhává. Zkrátka a dobře, je to trapná kokotina se vším všudy... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Viaceré vojenské vyznamenania podplukovníčky Sarah MacKenzie (Catherine Bell), ktoré nosila v závere seriálu JAG (od r. 1995, fotografia vľavo), v tejto epizóde chýbajú (fotografia vpravo). Konkrétne ide napríklad o Stuhu za bojovú akciu (Combat Action Ribbon), Medailu za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal) a Medailu za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), ktoré by ako najnižšie vyznamenania mala mať v spodnom riadku. (koba)
  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)

Reklama

Reklama