Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý den nové tipy na zajímavé recepty přinese TV Nova v novém pořadu Tescoma s chutí, který se začal natáčet 1. května. Vaření se chopí zkušení kuchaři a kuchařky, pořadem Tescoma s chutí provází herečka s kulinářskou vášní Markéta Hrubešová. Poprvé se nový pořad Tescoma s chutí objeví na obrazovkách na konci letošního května. Tescoma s chutí, to je spoustu praktických rad od uznávaných gastronomických poradců, nové recepty na chutné, zdravé a rychlé pokrmy, také tipy, jak se snadno a rychle vypořádat s různými druhy surovin, přinese divákům nový pořad o vaření Tescoma s chutí. Zaměřovat se bude i na stolování, exkluzivní pokrmy či správné vybavení kuchyně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono tohle stvoření taky někdy něco vařilo, a to dokonce v přímém přenosu, to už tam může jít vážně kde kdo. Pěkně si tam ty joby rozdělujou, mno hlavně že se sypou lowáčky:-) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že nikdo tuhle reklamu nepřejmenoval na Kóma s chotí, pač když to takhle vidím, věřím, že nejeden český pár u toho natáhne bačkory. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Značka Tescoma je registrovanou ochrannou známkou českého výrobcu kuchynských potrieb pre domácu a profesionálnu gastronómiu. Mimoriadne široká a ucelená ponuka. Prvotriedna kvalita použitých materiálov a dokonalé spracovanie výrobkov. Originálny desing. Priaznivé ceny. Viac ako dvadstať ročná tradícia. To sme my, Tescoma s.r.o.! Čo by nám ešte tak pomohlo zvýšiť predaj našich skvelých produktov? No predsa televízna kuchárska relácia s Tescomáckym logom priamo v názve. „Tescoma s chutí“ na TV Nova. Odpad! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem čistě náhodou zmerčil dobrý tip na studentský žvanec, čili udílím druhou hvězdu. Ta první byla za...safra, nemůžu si vzpomenout. Tak to jsme ovšem zase na hvězdě jedné... :-) Co naplat, i tak je to možná až příliš! :-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak opět tu máme výpotek televize Nova, který disponuje stejně šíleným pojetím jako příšerné Babicovy dobroty. Jenže tentokrát tu nemáme Babicu, ale Markétu Hrubešovou, která moderuje dost křečovitě a povětšinu pořadu jen strnule stojí, nehýbe se a mechanicky odříkává nebo opakuje text. Prostě katastrofa. Vrcholem jsou díly, kdy s Vodochodským předvádějí, na co se používají některé pomůcky v kuchyni. Je to asi přednáška pro dementy, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Recepty nejsou dvakrát zajímavé, je to celkově uspěchané a silně nedovařený pořad o vaření a radách v kuchyni, a to vše servírováno polopatickou formou. Tak tohle teda ne vážená paní Hrubešová. Do jakých spodních vod jste to klesla? Nejsou role? ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velice kraťučky kulinářský pořad, který se dá smlsnout jak jednohubka díky své délce, ale neznamená pro mě žádný významnější přínos. To radši mrknu na Ano, šéfe nebo na Itala :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na snídani s Novou se zrovna moc nedívám, ale občas po noční zabrousím i na tento kanál. Občas se tu dá narazit na nějaký zajímavý recept, ale je pravda, že většinou se tam objeví pokrmy, které bych opravdu nežral. Nicméně to nebolí tolik a hlavně netrvá, jako Babica a ty jeho chuťovky… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Rád zhlédnu každý pořad, který se věnuje vaření. Zde chybí recepty na zajímavější jídla. Díly s paní Hrubešovou jsem neviděl. Nyní sleduji, jak se v tomto pořadu osvědčuje paní Gondíková. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla parodie na kulinářské pořady, tak bych možná 1* dal, jenže oni to berou vážně. Ta, co to uvádí se občas tváří jak Laura Linney v The Truman Show. Absolutně zbytečný pořad. Raději měli znova pustit Jamieho Olivera, nebo některý z jeho mnoha pořadů. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych chtěla vařit podle téhle tescomy s chutí tak nejen, že si musím pořídit celou výbavičku jejich výrobků, ale také bych měla nakoupit nepřeberné množství neskutečných cípovin, které snad v těhle končinách ani neseženu...Ivan Vodochodský se dal ještě přežít i když s těma jeho feťáckýma kecama....Ale Markéta Hrubešová je hrubě nemožná moderátorka čehokoliv...Všechny tyto novácké sračky o vaření jsou nejenže nekoukatelné, ale hlavně nepoužitelné!! ()

Reklama

Reklama