Reklama

Reklama

Hung - Na velikosti záleží

(seriál)
USA, (2009–2011), 13 h 25 min (Minutáž: 23–43 min)

Hrají:

Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Eddie Jemison, Rebecca Creskoff, Gregg Henry, Alanna Ubach, Joshua Leonard, Arthur Darbinyan, Erick Avari, Lio Tipton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Komediální seriál z produkce HBO představuje basketbalového kouče Raye Dreckera jehož stíhá jedno pohroma za druhou. Utekla mu žena, shořel mu dům a bojuje o to, aby se k němu vrátily děti…  Komediální seriál z produkce HBO vypráví o basketbalovém kouči Rayovi Dreckerovi, který se ocitl v krizové situaci a stíhá ho jedna rána za druhou. Někdejší středoškolská sportovní hvězda ztratila už dávno svůj věhlas, Ray je teď rozvedený trenér ve středním věku, bojuje o to, aby znovu získal do péče své děti, a vyhoří mu dům. Ve snaze získat nové místo se rozhodne využít svých nejlepších schopností a podnikne poslední pokus změnit svůj osud. Zoufalé časy si žádají zoufalé činy…V hlavních rolích Thomas Jane, Jane Adamsová, Anne Hecheová ad.
(HBO Europe)

(více)

Recenze (42)

Yahey 

všechny recenze uživatele

Na téma loosera, jehož jediným talentem, je jak zjistí, velké přirození, je to vlastně dost kultivované, neobscénní, přirozené a uvěřitelné. Začínající gigolo Ray prochází psychologickým vývojem ve vztahu k ženám, je nucen naučit se je vnímat a chápat. V tom mu pomáhá úplně obyčejná žena, šedá myška, která se chytla "svého snu" a která ho, mimochodem, pase. Oba dva ztracení lidičkové, s nimiž se snadno ztotožníme (a držíme jim palce), tak paradoxně díky této profesi nacházejí nejen z čeho žít, ale i důvod, proč žít. Vymaňují se (jako v Americké kráse) z osidel konformity ve prospěch svého snu, na který se leckdo může dívat skrz prsty. Námět obrací naruby klasická seriálová klišé (pasák a kurva v prohozených genderových rolích). V kontrastních pozicích proti nim vystupuje na Roye žárlící kouč z kurzu pro začínající milionáře a Rayova hysterická exmanželka. Roy je také nucen vyzkoušet si nejrůznější podoby mužské dokonalosti, aby naplnil ženské tužby. Humor lehce nahořklý životní zkušeností a ironií. Volný český překlad "Na velikosti záleží" je výstižný, je to opět obrácený stereotyp. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

__1. seria__: Thomas Jane je fantasticky, ale vsetky ostatne postavy su fadne, niektore az protivne (Anne Heche). Jane Adams zahrala svoju postavu skvele, ale keby sa uz neobjavila v dalsich seriach tak by mi to nevadilo. Naviac mi to cele pripadalo strasne kratke. Vela zapletiek bolo len natuknutych a viac sa im uz tvorcovia nevenovali. Zatial tento serial posobi ako slabsi odvar skveleho Californication. 60%. __2. seria__: trpi stale rovnakymi neduhmi ako prva seria. Stale to slape len na pol plynu, ako keby sa tvorcovia bali to poriadne rozbalit. Postava Jane Adams je uz totalne otravna a vlastne aj zbytocna. Brzdi cely serial a zapletky, ktore sa tocia okolo nej mi pripadaju dost natahovane. A zapletky okolo deti hlavneho hrdinu su zase dost absurdne, ale bohuzial nevtipne. Charizmaticky Thomas Jane cely serial sam neutiahne a ja uz prestavam verit, ze sa to v dalsej serii zlepsi. 60%. __3. seria__ Tak nezlepsilo sa to. Dokonca sa to zhorsilo a zvysok serie som dopozeral len preto, lebo som vedel, ze dalsie diely uz nebudu. Nastastie. Thomas Jane je skvely ale vsetko okolo je priemerne az podpriemerne. Takze som rad, ze serial zrusili a Jane sa moze zase vo väcsej miere vrhnut na filmy, ktore snad budu kvalitativne na vyssej urovni ako tento serial. No a otvoreny koniec serialu je celkom akceptovatelny. 40%. ()

Reklama

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Takovýto druh seriálu mi na televizní obrazovce už dlouho chyběl. Originální, příjemně civilní, lehce pikantní téma, které se nesnaží nijak šokovat ani být za každou cenu kontroverzní. Bála jsem se, že půjde o další Californication nebo Nip/Tuck a dostala jsem skvělou pohodovku pro dlouhá odpoledne po náročném pracovním dni. Ve třetí sérii už sice seriál trochu ztrácí dech, i tak si ale myslím, že minimálně jednu sérii by si ještě zasloužil. Škoda. ()

dextrush 

všechny recenze uživatele

Seriál s nápadom. Chlapík, ktorý stratí prácu, nie je v tejto dobe nič neobvyklé. Preto je postava Raya Dreckera divákovi blízka. Rovnako tak Tanya, ktorá je nie príliš atraktívnou ženou, snažiacou sa nájsť si svoje miesto na zemi. Celý seriál sa nesie v divácky príjemnom duchu, prostredí nižšej strednej vrstvy a s výbornými dialógmi. Proste v duchu, v akom sa má seriál niesť. Výber hercov výborne vystihuje postavy. Je to skvelý seriál na večerné posedenie a obľúbil som si ho už po prvej časti! Aj keď, musím priznať, že nie je práve tým typom seriálu, ktorý bežne vyhľadávam a ktoré sledujem... až do chvíle, keď som si ho nepozrel :-) ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Je težký hodnotit takhle brzo, ale zpracování se mi líbí je to klasický HBO produkce. Místama je to dost vtipný ale takovym ze života stylem. Dost se to podobá Breaking Bad serialu ne příběhem samozřejmě. Hlavní hrdina je super. Update: asi bych přihodil po patym díle pul hvezdy je to vazne super zalezitost. ok tak 5* fakt dost navykova vec po 8 dile ()

Galerie (296)

Zajímavosti (3)

  • Thomas Jane (Ray Drecker) hrál již dříve mužského prostituta, a to ve filmu Hříšné noci (1997). (zuza99)
  • Anne Heche se vrátila k natáčení jenom 8 dní od narození jejího syna Atlasa. (newpage)
  • V deviatej epizóde druhej série bije Tanya (Jane Adams) Horny Patty (Lauren Weedman) opaskom. V prvom zábere si ho dá dole zo šiat a je vidieť, že žiadny nemá. Keď sa kamera otočí, Tanya stále drží v ruke opasok, ale na šatách má už nasadený iný. (Fanita)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama