Reklama

Reklama

Hung - Na velikosti záleží

(seriál)
USA, (2009–2011), 13 h 25 min (Minutáž: 23–43 min)

Hrají:

Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Eddie Jemison, Rebecca Creskoff, Gregg Henry, Alanna Ubach, Joshua Leonard, Arthur Darbinyan, Erick Avari, Lio Tipton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Komediální seriál z produkce HBO představuje basketbalového kouče Raye Dreckera jehož stíhá jedno pohroma za druhou. Utekla mu žena, shořel mu dům a bojuje o to, aby se k němu vrátily děti…  Komediální seriál z produkce HBO vypráví o basketbalovém kouči Rayovi Dreckerovi, který se ocitl v krizové situaci a stíhá ho jedna rána za druhou. Někdejší středoškolská sportovní hvězda ztratila už dávno svůj věhlas, Ray je teď rozvedený trenér ve středním věku, bojuje o to, aby znovu získal do péče své děti, a vyhoří mu dům. Ve snaze získat nové místo se rozhodne využít svých nejlepších schopností a podnikne poslední pokus změnit svůj osud. Zoufalé časy si žádají zoufalé činy…V hlavních rolích Thomas Jane, Jane Adamsová, Anne Hecheová ad.
(HBO Europe)

(více)

Recenze (42)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Všechno s Janem je fajn, ale jakmile není na scéně, nemá Hung moc co nabídnout (i přes skvělou Jane Adams). Víc zápolení s novou kariérou, míň manželky a umírajících psů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

1. - 3. séria. Úvodná epizóda ma presvedčila len o tom, že je to slabšia napodobenina svelého CALIFORNICATION krížená s "podnikateľskou" TRÁVOU. Potom som sa do toho zapozeral a zistil som, že je to celkom dobrá napodobenina... Základná zápletka nepôsobí tak uveriteľne, ale herci si to užívajú (Anne Heche) a je to zaujímavo rozprávané. A je tam sex... Skvelá výplň čakania na nové osudy Hanka Moodyho... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ PAY-TV PREMIÉRA: HBO = 6.10.2009 - HBO dnes "vypľulo" nový seriál. Múdrejší budem po viacerých epizódach. - K deju: Pilotná epizóda nás oboznamuje s hlavnou postavou, stredoškolským telocvikárom, ktorý sarkastickými monológmi a poznámkami glosuje svoj život ako aj Ameriku v čase súčasnej tzv. hospodárskej krízy. Navyše, ako "vedlejšák" vykonáva "najstaršie remeslo". Dámy nepochybne ocenia úvodné "striptýzové" titulky. :-) (29.6.2009) Séria, ktorá ma chytila tak ako kedysi TRÁVA. Skvelá zábava a pritom nikdy neskĺzne k žumpovému typu humoru. (20.10.2009) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

__1. seria__: Thomas Jane je fantasticky, ale vsetky ostatne postavy su fadne, niektore az protivne (Anne Heche). Jane Adams zahrala svoju postavu skvele, ale keby sa uz neobjavila v dalsich seriach tak by mi to nevadilo. Naviac mi to cele pripadalo strasne kratke. Vela zapletiek bolo len natuknutych a viac sa im uz tvorcovia nevenovali. Zatial tento serial posobi ako slabsi odvar skveleho Californication. 60%. __2. seria__: trpi stale rovnakymi neduhmi ako prva seria. Stale to slape len na pol plynu, ako keby sa tvorcovia bali to poriadne rozbalit. Postava Jane Adams je uz totalne otravna a vlastne aj zbytocna. Brzdi cely serial a zapletky, ktore sa tocia okolo nej mi pripadaju dost natahovane. A zapletky okolo deti hlavneho hrdinu su zase dost absurdne, ale bohuzial nevtipne. Charizmaticky Thomas Jane cely serial sam neutiahne a ja uz prestavam verit, ze sa to v dalsej serii zlepsi. 60%. __3. seria__ Tak nezlepsilo sa to. Dokonca sa to zhorsilo a zvysok serie som dopozeral len preto, lebo som vedel, ze dalsie diely uz nebudu. Nastastie. Thomas Jane je skvely ale vsetko okolo je priemerne az podpriemerne. Takze som rad, ze serial zrusili a Jane sa moze zase vo väcsej miere vrhnut na filmy, ktore snad budu kvalitativne na vyssej urovni ako tento serial. No a otvoreny koniec serialu je celkom akceptovatelny. 40%. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařená produkce HBO která staví na charismatu jakým oplývá Thomas Jane. Příběh trenéra který zápasí s novou kariérou gigola je viceméně zábavným a vydařeným počinem. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý seriál, o zmene jedného človeka k lepšiemu..ehm..remeslu..myslel som si, že po prvých 2 dieloch to vyzerá na nudu, ale potom dostal seriál grády...a patrí k mojim stáliciam...a Thomas Jane bol vynikajúci vo svojej roli... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Trochu vtipné, trochu smutné...zajímavý mix a hlavně velmi originální nápad, což si v záplavě seriálové produkce celkem cením. Jane je v hl. roli perfektní. Po 9. díle první série mohu zatím jen doporučit! ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Na to, aby mal u mňa konzultant blaženosti vyššie hodnotenie, by sa musel trošku viac snažiť a to vo všetkých smeroch. A chlapi, žiaden strach, na veľkosti nezáleží. Teda ak je dostatočne veľký, samozrejme. Pravdepodobne len žartujem. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (4) - 67. ročník (za rok) 2009 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Jane, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Jane Adams, 68. ročník 2010, 69. ročník 2011 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Jane ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

A jaký je váš násroj? Můj nástroj je velký penis :-) Docela v pohodě seriál, ale herci se Vám pod kůži nedostanou. nebudou vašo oblíbenci. Pár vtípků behěm dílu to úplně nenapraví a děj no, ten taky není zrovna to ořechové. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Obstojný seriál s příjemným obsazením. Vše jde od horšího k horšímu, i když se občas roztáhne obloha a začne pomrkávat úspěch a pak jde vše zase do kopru. Jen škoda, že to skončilo bez konce a nedotočili nějaké vyústění. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

KarelR tu píše o skvelej Jane Adams (Tanya), môj názor je však opačný. Nielen jej postava, ale aj jej herecký výkon hodnotím ako najslabší článok inak celkom fajn seriálu. HBO potvrdilo vydanie aj druhej série, tak uvidíme, možno sa seriál v pokračovaní viac uchytí. ()

Benjamin-L 

všechny recenze uživatele

Thomas Jane jako pouliční prostitut je prostě skvělý.Seriál ne sice tak dobrý ale něco tam je. Některé díly jsou nadprůměrné ale víc jich však je průměrných. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Protože mi to dost připomnělo seriál Weeds, tak mi ho to furt připomínalo, hek. Bylo to v podstatě uplně stejný, akorát tady se místo hulení jednalo o šukání a místo ženské tady byl chlap, ale jinak to fakt moc jiný nebylo. Není to moc vtipné ani napínavé ani nic, ale trošku vtipné to je. Kladem je krátká stopáž, protože dlouhá by byla asi moc dlouhá a nudná. K jednomu podívání a k jednomu pobavení to možná stačí, ale asi je dobře, že to utli... a to řikám už po první sérii... No a jinak je můj dnešní komentář uplně idiotskej... PS: Anne Heche je hrozná ex/manželka/matka, detičky sou taky docela hrozný... Stejně jako první série, taky tady nic extra k uprdnutí. Ženský, hlavně jeho pasačka a exmanželka, jsou extrémně na zabití a i když to má být možná záměr, tak je pěkně blbej a kazí to zážitek. Dějově se všechno dělá zbytečně komplikovaný, aby se tam vůbec něco zajímavýho dělo. Bohužel to často docela kazí inteligenci postav. Taky jsem si několikrát všiml, že při střihu z jednoho záběru do druhýho se změnil postoj, grimasa nebo výraz postav, což je sice blbost, ale když už jsem si toho všiml, tak mě to štvalo. Ani třetí série není bůhvíjak dobrá - Tanya je furt stejně blbá, takže okořenit to mohly jenom nový postavy druhýho gigola a jeho snoubenky, který ale klidně mohly dostat víc prostoru. Celkově se mi ten seriál moc nelibil... aji ten Thomas Jane zklamal, no škoda. Po skončení 3. série snižuju na 1 hvězdu... a to hlavně kvůli Tanye - jedná se totiž o jednu z nejhorších seriálových postav všech dob!!! Jinak asi utnutí seriálu mělo za následek, že konec byl dost rapidní, ale co už měli tvůrci dělat, že. No každopádně já su rád, že je konec, už mě to fakt totálně nudilo... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] No musím uznat, že jsem byl dost překvapen. Produkce HBO, pikantní synopse... ale dostalo se mi velmi kultivovaného, pohodového, "rodinného" a neškodného seriálu o sexu, bez sexu (no dobře, skoro bez sexu). Thomas Jane do hlavní role gigola skvěle sedí a celé se to ubírá trochu jiným, ne tolik laciným, směrem než se dalo očekávat. 1. sezóna 70 % ()

jack.hnut 

všechny recenze uživatele

Za pilot si pět hvězd zaslouží, o tom není sporu:-) HBO se vrací ke svým kořenům, který ho přinesly na vrchol. Seriál startoval po mega úspěšný True Blood a dokázal udržet víc než slušney počet diváků. Příprava II. řady je prakticky hotovou věcí. ()

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama