Jak se staví dům (TV pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 37 min
Hrají:
Pavel Cejnar, Pavel Zuna, Gabriela PartyšováObsah
První stavební show Jak se staví dům navazuje na úspěšný pořad Jak se staví sen. Účastníci z řad "obyčejných smrtelníků" budou mít možnost před zraky televizních diváků designově a stavebně zařídit dům v anglickém stylu! (oficiální text distributora)
AngelAngie
odpad!Katastrofální, ostatně... to se dalo čekat... jeden z pořadů, díky kterým se chce TV rovnat zahraničí a já si říkám - proč pořád něco kopírovat, sakra!!!(2.8.2009)
CrypzzXD
1* za demolování bytů! Jinak je to o ničem! 10%(18.8.2010)
LiVentura
Cejnar je dobrou živou složkou, tady ovšem jedinou před "smrtí".. :-((15.11.2009)
WANDRWALL
Co nejvíc takových pořadů, které lidem pomůžou k důstojnému bydlení.(13.11.2010)
iamek
odpad!Překvapivě katastrofální pořad.(16.10.2009)
SeBig
odpad!Nebylo už něco takovýho??(14.2.2012)
Langy10
odpad!můj názor je to píp píp píp píp píppíp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp . :-((19.3.2010)
ssfan
S postupem času úroveň klesá, ale dá se na to koukat.(20.11.2009)
lskala
Když vidím a slyším toho dementa Cejnara, hned mám potřebu někoho fyzicky napadnout... 20% - 1*(13.12.2009)
giovanni3
Já se smál.. to byla síla... proč se lidi co nic netuší o stavařině hlásí do pořadu, kde se ,,staví,, barák? Za nějaké ty sympatické dvojice a um některých soutěžících 1z5..(5.7.2011)
SOLOM.
odpad!Většina z těch co tam lezla ví o stavařině pěkně kulové a i když je velice lákavé vyhrát pěkné bydlení, tak bych tam nelezl. Protože tahle „show“ dělá z lidí jen blbce – no a u mnohých to nedalo ani velkou fušku.(1.10.2011)
Roby
odpad!Odpad!!!(14.9.2009)
Redix
odpad!NE!(5.7.2010)
dandislav1991
slabej odvar.(3.8.2011)
Tyna31
Možná zajímavý nápad, jenže tady ani tak nejde o to, ukázat jak podtavit dům, ale o to, jak z toho udělat pořádně trapnou šou.(18.8.2009)
hackstolle
odpad!To si nezaslouzi ani ty nejhorsi slova z meho slovniku.(16.1.2010)
Phoeniyx
odpad!Někdo by tyhle nápady měl zakázat tyhle repliky zahraničních pořadů je to otřesné! Kdy už tohle peklo náhrad v české verzi skončí?(30.10.2011)
x_silver
odpad!Že to skončilo fiaskem jen potvrzuje to, co si tu ostatní lidi myslí a já s nimi plně souhlasím...(30.1.2012)
fořtajs
Pět hvězdiček za Martinu!!!(17.3.2012)
Související
- Jak se staví sen (TV pořad) (2007)
Podobné
- Chalupa je hra (TV pořad) (2008)
- Zahrada je hra (TV pořad) (2008)
- Bydlení je hra (TV pořad) (2004)