Reklama

Reklama

Dračí past

  • Česko Lovci draků (více)

Obsahy(1)

Když byl Kendrick (Maclain Nelson) malý chlapec, orkové mu zabili oba rodiče. Jeho výchovy se ujal starší bratr Darius (Erik Denton), kterému bylo pouhých devět let, ale od té chvíle celý život obětoval péči o Kendricka a snaze vyhnat orky ze země. Časem z Daria vyrůstá skvělý bojovník, který Kendrickovi i celé zemi poskytuje dokonalou ochranu. Po letech klidu se však objevuje nové nebezpečí, mnohem hrozivější než dosud. Po celé zemi se šíří lavina dračích útoků a obyvatele zachvacuje panika. Protože oběma bratrům v těle koluje trocha dračí krve, vydávají se na nebezpečnou cestu na hrad Ocard, kde draci sídlí. Je jen na nich, jestli se jim podaří zastavit dračí řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Děj o ničem, kameraman trpící Parkinsonem kombinovaný extrapyramidovým tremorem, dialogy povrchní, dabing příšerný, celkově velmi amatérsky natočeno ... vzhledem k tomu, že jsem to nedokoukala nedám odpad. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Docela smutný, když přičteme fakt, že jediná scéna z celýho filmu, která byla vyloženě pěkná je závěrečnej sekundovej pohled před titulkama. Zbytek je směs divných xichtů, střihu jak z debilních rapových klipů a levných kostýmů. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

úsměvné... před final fight se drak objeví v součtu přesně na 3 sekundy, což mi u takto nazvaného snímku přijde trochu málo, nu ale dál... většina soubojů je poslána do dračí řitě idiotským střihem a epileptickou kamerou, já vím, že to má mít děsně akční look, ale tohle bylo trochu moc... no a dialogy jsou plné perel a klišé (a CZ dabing to evidentně moc nevyšperkoval)... ale příběh je celkem milý a coby dlouholetý pařan DrD mám prostě pro fantasy slabost. ať nežeru: 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Lovec draků, jak se v originále film jmenuje, je nízkorozpočtová televizní zábava na stokrát provařené téma. Vezměte někoho, kdo vypadá jako štíhlá Xena, někoho, kdo vypadá aspoň vzdáleně jako Jason Statham, doplňte nezbytným černochem, mladíkem... A máte tady skupinku mužů, kteří putují lesy, dokud nenarazí na tajemný hrad a podivné úkazy v okolí. V první půli dokonce film vypadá jako Záhada Blair Witch - nudné putování lesem a sem tam najdou nějakou zajímavost, co visí na stromě. Po půl hodině se porvou se šíleným obyvatelem lesa, ale draci stále nikde. Zkrátka je to hodně nudné, televizní, a trikově slušně odvedení draci se objeví až na konec. (A překvapivě nejsou Japonci, pokud znáte heslo "Japonec nakonec.") ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Vážně špatná kamera, a to hlavně v soubojových scénách. Dialogy úsměvné. Miluju filmy s dračí tématikou, tenhle mi ale nic neříká. Nevydržela jsem až do konce. (Mimochodem, vážně se mi líbí myšlenka, že lidé slouží jako dračí inkubátory :D ) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický film, kdy chcete natočit fantasy, ale nemáte na to žádné peníze. A tak uděláte to, že vlastně vytvoříte rádoby středověký film, kde je několik postav na cestě, hodně prochází lesem, protože stejně ve fantasy světech je jen pár měst, a nakonec, aby divák dostal to, co je v názvu, se objeví hnusný digitální drak. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

jestli existuje nějaká fantasy-klišé scéna, klišé hláška nebo jinej klišoidní prvek, kterej v tomhle filmu není, tak sežeru vlastní nohu:-D ()

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, až je to občas vtipné. Béčkový look party fantasy postav chodící světem a kosící monstra by mi až tak nevadil, ale když už na nějaký ten souboj dojde, rozstřesená kamera společně s rychlým střihem ho spolehlivě zazdí. Takový chaos při sledování akční scény jsem snad v hlavě ještě nikdy neměl. Člověku se z toho až dělalo zle. Příběh nestojí za řeč, dialogy jsou standardně béčkově nablblé, efekty adekvátní. Ve výsledku se střídá bolehlav z akčních scén s nudou ve scénách ostatních. Občas se ale mihne něco, co vám (i když možná neúmyslně) vyloudí úsměv na tváří. // Tento zážitek mi přinesla Student Agency na lince Frankfurt - Praha // 10% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Vcelku bych bral děj filmu, herce, i digitálního draka, ale co doprdele znamenala ta rozklepaná kamera s bláznivým střihem při akčních scénách??!! 15% ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Proč všechny fantasy filmy...tedy valná většina...z produkce snad všech států (zde USA) musej být tak blbý a především neumětelsky natočené s dekadentními dialogy? Spousta nelogičností v ději i v chování postav. Bod za micinu Kelly Stables, její "oblečení" vyzývá alespoń k té jedné hvězdě. Taktéž je to jediné, na co se dá koukat. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Hodně chudý a hloupý snímek. Nechápu proč se pořád točí tak nudné a tupé fantasy o dracích, vždyť o to přeci nemůže být vůbec zájem...kdo by o něco takového stál? Fantasy žánr putuje pomalu a jistě do kytek. Zachránit ho může už snad jen Hobbit. Každopádně Dračí past je bez herců, bez příběhu, bez pointy, bez nápadu, bez zábavy. Naštěstí i tak je to koukatelné, přežít se to dá, ale pokud nemusíte, nekoukejte. ()

marrjaana odpad!

všechny recenze uživatele

tento film ve mě nezanechal vůbec žádné dojmy - ani kladné a ani záporné, ale i pres to jsem se snažila najít nějaký duvod pro jednu hvězdičku - marně, není tu nic co by se dalo nějak ocenit , no možná, ale opravdu jen možná by jsi zasloužil ten drak a onen nápad s tím, že draci se nelíhnou z vajec, ale po vzoru Goa’uldů se vyvíjí v lidském těle, i dyž teda jen po dobu pár dnů, bez vědomí nositele a nakonec se z něj vyklubou jak predátor( jenže toto tam je pouze popsáno slovy, takže ani klubání se bucifala z žaludku sličné elfky se nedočkáte) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Dračí past má v názvu draka a to je asi tak všechno. Celou dobu si ho totiž vůbec neužijete a budete rádi, když ho zahlédnete na konci. ()

Reklama

Reklama