Reklama

Reklama

Dračí past

  • Česko Lovci draků (více)

Obsahy(1)

Když byl Kendrick (Maclain Nelson) malý chlapec, orkové mu zabili oba rodiče. Jeho výchovy se ujal starší bratr Darius (Erik Denton), kterému bylo pouhých devět let, ale od té chvíle celý život obětoval péči o Kendricka a snaze vyhnat orky ze země. Časem z Daria vyrůstá skvělý bojovník, který Kendrickovi i celé zemi poskytuje dokonalou ochranu. Po letech klidu se však objevuje nové nebezpečí, mnohem hrozivější než dosud. Po celé zemi se šíří lavina dračích útoků a obyvatele zachvacuje panika. Protože oběma bratrům v těle koluje trocha dračí krve, vydávají se na nebezpečnou cestu na hrad Ocard, kde draci sídlí. Je jen na nich, jestli se jim podaří zastavit dračí řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Velice unavující film bez špetky napětí. Doprovodná uspávací hudba po celé délce filmu ne a ne skončit. Přišlo mi to jako zfilmovaná divadelní hra. O dracích se tu jen mluví a viditelně pixelový se objeví až na konci filmu. Rozpočet byl zoufale malý a je to značně znát. Tento snímek pouze na nedělní odpoledne a to ještě po pečlivém zvážení. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Hodně chudý a hloupý snímek. Nechápu proč se pořád točí tak nudné a tupé fantasy o dracích, vždyť o to přeci nemůže být vůbec zájem...kdo by o něco takového stál? Fantasy žánr putuje pomalu a jistě do kytek. Zachránit ho může už snad jen Hobbit. Každopádně Dračí past je bez herců, bez příběhu, bez pointy, bez nápadu, bez zábavy. Naštěstí i tak je to koukatelné, přežít se to dá, ale pokud nemusíte, nekoukejte. ()

Reklama

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Tak dosť slabý film. Celý film len čakáme, kým prídu do toho mesta cvičiť a ked tam prídu je 15 minút pred koncom filmu. KeĎ konečne dôjde k tomu, aby bol ten chalan pripravený bojovať a byť dračím bojovníkom, tak sa objaví jeden drak na chvíľu ten ho zabije a koniec filmu. No nemuselo to byť až tak predpotopné, keby dotiahli scénar do konca. Potom by to mohol byť jeden z tých lepších filmov. Ale bohužiaľ, teraz len na jednu hviezdičku. Dosť je to nuda a celý film by sa dal zhrnuť do minútového traileru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický film, kdy chcete natočit fantasy, ale nemáte na to žádné peníze. A tak uděláte to, že vlastně vytvoříte rádoby středověký film, kde je několik postav na cestě, hodně prochází lesem, protože stejně ve fantasy světech je jen pár měst, a nakonec, aby divák dostal to, co je v názvu, se objeví hnusný digitální drak. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Proč všechny fantasy filmy...tedy valná většina...z produkce snad všech států (zde USA) musej být tak blbý a především neumětelsky natočené s dekadentními dialogy? Spousta nelogičností v ději i v chování postav. Bod za micinu Kelly Stables, její "oblečení" vyzývá alespoń k té jedné hvězdě. Taktéž je to jediné, na co se dá koukat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama