California
Abel FerraraHudba:
Laurent BoutonnatHrají:
Mylène Farmer, Giancarlo Esposito- komentáře
Flipper
Fantasy ódy vymené za sociálne témy. Kontrast rozdielneho sveta sociálnych vrstiev s poukázaním na mužský šovinizmus, by ani nebol taký dobrý, nebyť skvelého strihu a realistického výkonu Farmer. Možno vidieť na: http://www.youtube.com/watch?v=iMZl1x38B5w(19.1.2010)
nash.
Tak rozdílný a přece tak pododný osud dvou žen z rozdílných společenských vrstev. Bohatá manželka úspěšného muže a chudá šlapka. Každá ve své kleci, obě zbavené svobody a důstojnosti. Klipy Mylene Farmer vždy pluly proti proudu žánru, o to silněji její neutěšená, sociálně kritická miniatura vynikne vedle všech těch vesele rozjuchaných popových videoklipů.(12.3.2010)
anderson
Videoklip s mojou obľúbenou speváčkou MYLÉNE FARMER. Jediné čo mi od nej už lezie krkom je oddrhovačka DESENCHANTEE. (12.6.2009)(12.6.2009)
blackrain
Přišlo mi to jako sestřih k nějakému dramatu. Desenchantee se mi líbilo mnohem víc. Při sledování klipů Mylene Farmer jsem si vzpomněla na Kate Bush. Ta si šla také vlastní cestou.(19.8.2010)
denisafawn
Yoss
Typická chuťovka od Abela Ferraru - http://www.youtube.com/watch?v=Z0NC-UdAw_4&feature=related(12.9.2011)
MrPierc
Zajímavý klip díky vidění sama sebe. Krásná hudba, asi si seženu album. Jinak zpěvačka je krásná.(17.6.2009)
lioncel
v roce 2000 vyšlo na dvd : Mylene Farmer - Music Videos II&III ...(14.5.2010)