Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Warning: Film obsahuje brutální scény. Nepřístupné do 18 let. Toť úvodní popisek k filmu. Já bych ho poupravil. Warning: Film obsahuje rádoby "drastické" scény, trapné dialogy, nudný - běžný děj, debilní herce a žádnou - mrazící atmosféru. Konec je stupidní, očekávaný. Průběh filmu nezáživný. Na poli hororu toto patří mezi spodinu, jen na zabití času. ()

rainman93 odpad!

všechny recenze uživatele

"Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi." Tato věta distributora je patrně nejděsivější na celém snímku. Jedná se pravděpodobně o rádoby chytrý kalkul jak za málo peněz dostat hodně peněz, bohužel to má fatální dopad na samotnou otázku smyslu existence diváka. Odpovědí rozhodně není, aby se díval na něco takového. Žánrově film naprosto nefunguje, snaha vyvolat strach ztroskotává na příšerných hereckých výkonech a neschopnosti režiséra vybudovat alespoň špetku napětí. Horor se tento film dá nazývat pouze ve smyslu utrpení přežít ho až do konce a udržet v sobě naději, že snad alespoň závěr bude strašidelný => nebude. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film (dá se to tak vůbec nazvat?) je mizerný po všech stránkách - idiotským scénářem počínaje přes špatný obraz a zvuk a konče diletantskou režií. Vrcholem trapnosti je ovšem herecké obsazení - tolik extrémně nesympatických a nevýrazných pseudoherců v jednom snímku se vidí opravdu málokdy. Navíc se jejich postavy chovají bez výjimky jako hovada a smrt jsem jim všem ze srdce přál. Na obalu avizovaná brutalita je také podprůměrná - to se ovšem u DVD Edice dalo čekat, jejich reklamním sloganům by věřil leda blázen. A já jsem blázen nejspíš taky, když se ke shlédnutí podobných amatérských kravin nechám zlákat. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

První minuty filmu mě doslova vyhodily ze sedačky. Teď bohužel myšleno v tom špatném slova smyslu. Laciný amaterismus s nesympatickými ksifty herců neherců, nabrali tak ošklivou podobnost s antifilmem Experiment In Torture, že to ve mě pomalu vyvolalo nevolnost a zvracení. Naštětí taková tragédie se nekonala. Postupem času bych i řekl, že kvalita vyletěla směrem nahoru. Trošku promakanější scénář a lepší herecké obsazení, mohl být tenhle snímek o prodeji s lidmi, celkem sympatická věcička. Rozhodně ho neodsuzuji, ale slogany typu šokující a brutální horor...Brutálnější než Saw?? Dělám, jako že jsem nic neslyšel:) 1,5 * ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prý ještě brutálnější než SAW...už tahle věta mě měla varovat. Neuvěřitelná nuda, kde jeden muž, co si lidi plete s koníkama a jako malej určitě kreslil kentaury vyrostl v pořádného zmetka co se neštítí lidi krvavě, brutálně a nepředstavitelně ultradrsně zastřelit pistolí. Jo to je ta brutalita. Pif paf a máme o jednoho kentau...teda člověka méně. Aby stíhal svůj job novodobého otrokáře tak se mu o "zboží" stará brutální přisluhovač Edgar. Edgar je velký. Edgar je silný. Edgar je tupý...a nejsmutnější na tom je, že je jedinou postavou kterou jsem chtěl zlikvidovat až asi po pěti minutách zbytek jsem chtěl zrušit hned. Totální nuda, pitomé dialogy, herecké umění někde mezi školní besídkou a Hamletem po lahvi vodky a deseti pivech kdy "herec" dokáže už jen mumlat - Být či nebýt...Nebýt a tohle radši znova nevidět. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama