Plakáty
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)
odpad!║Rozpočet $50,000║ Amatérske prevedenie sa nezaprie, doslova podomácky natočení film, čo sa snaží isť v brutálnych šľapajach horrorov ako SAW, Texaský masaker,... hlavne že to je inšpirované skutočnými udalosťami ale to by tie obete boli strašne naivné ak by ich počínanie bolo také aké vykresľuje film, pre mňa maximálne zbytočný film. /5%/(11.8.2009)
J*A*S*M
Amatérská záležitost nehodná širší distribuce, ale v mnoha scénách lze rozpoznat, že tvůrci hororovému žánru alespoň trochu rozumějí, takže s vyšším rozpočtem by byli schopni lepšího díla než tohoto.(19.8.2009)
Arkos
Průměrný béčkový horor, který je celkem originální a chvilkami i brutální. Co mě však dostalo, byla kvalita obrazu, která je prostě hrozná. V každém případě celkově slušný film, který s větší dotací mohl být pecka.(17.8.2009)
Smok
odpad!Oficiálny text distribútora je jedno veľké klamstvo! Je nehorázne, túto príšernú amatérčinu k Saw vôbec prirovnať a prázdne kecy o inšpirácii skutočnými udalosťami sú skôr na smiech. Možno keby bol film zavesený na nejakom serveri s videami zadarmo, tak mu láskavo svoj čas venujem, takto mám pocit, že aj 1.5€ v edícii lacné dvd je veľa.(18.12.2009)
Mi Nü-Chai
odpad!Je načase zlikvidovat zvyk "jsem-li nemocná, koukám na píčoviny, protože se nemohu dobře soustředit a nechci si tak zkazit kvalitní film". Nudný tupý shit plný nesympatických vypatlaných kreténů, kteří si zasloužili mnohem horší a bolestivější smrti, než jim naordinoval neschopný režisér a scénárista v jedné osobě.(21.8.2010)
Crocuta
odpad!Tenhle film (dá se to tak vůbec nazvat?) je mizerný po všech stránkách - idiotským scénářem počínaje přes špatný obraz a zvuk a konče diletantskou režií. Vrcholem trapnosti je ovšem herecké obsazení - tolik extrémně nesympatických a nevýrazných pseudoherců v jednom snímku se vidí opravdu málokdy. Navíc se jejich postavy chovají bez výjimky jako hovada a smrt jsem jim všem ze srdce přál. Na obalu avizovaná brutalita je také podprůměrná - to se ovšem u DVD Edice dalo čekat, jejich reklamním sloganům by věřil leda blázen. A já jsem blázen nejspíš taky, když se ke shlédnutí podobných amatérských kravin nechám zlákat.(14.9.2009)
Pilda17
Takový film se ze Saw nedá srovnat, podprůměrný film jako tisíc dalších a určitě brutálnější než Saw Live Animals není, to určitě ne. Nehrabe se mu ani po paty.. 2/10 = 25%(14.8.2009)
Campbell
Život zvířat je pohodové céčko, které sice ze začátku nudí ale postupem času se do něj zažerete. Ale takovýhle druh filmu je určen k záhubě, přece je tu Saw (nevím proč každej tenhle film s tím rovná). A nemá to dobré efekty!!! takže se film automaticky háže do odpadu! No já se narozdíl od těch "profíků" tady poměrně bavil.(1.7.2010)
ilemas
Pokud je to opravdu podle skutečné události, tak dost dobrý. Brutalnější než Saw to nebylo jak se píše na obalu dvd, téměř tam nebylo nic vidět, ale film nezklamal svou atmosférou, být to profesiálně natočené tak za 5*. Téma je velice dobré. Na dvd dost hnusný obraz, což mě dost rušilo a špatný zvuk, zážitek mohl být o hvězdičku lepší.(10.8.2009)
Mystery13
odpad!Na to že obal poutal na "lepší film" než série Saw a Hostel, tak jsem byl velmi zklamán. Trapné béčko bez nějaké špetky napětí. Přiznávám, nechyběla tomu syrovost, ale bylo to až příliš amatérsky natočeno. Odpad! Neskutečná trapárna, která by možná ani nemusela být nikdy natočena. Nebo jsem na ní spíš nemusel koukat, protože to byl opravdu hnus.(27.3.2010)
kajda.l
odpad!Nekoukatelné, odpuzující, amatérsky trapné peklo a tímto peklem nás opět "obšťastnila" DVD Edice, ne že bych si tento paskvil zakoupil(chraň Bůh), ale i tak se to nějakou nešťastnou náhodou dostalo do mých rukou a hlavně do mého DVD přehrávače..CHYBA. Bože, kde na tyto "skvosty" DVD Edice chodí?? Ovšem tomuto "Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi. " se říká geniální lákadlo, jen trochu na facku, kterou bych si nejraději vlepil sám, že jsem na tuhle píčovinu koukal a dokonce dokoukal:(.(8.9.2009)
markuc
odpad!Totalni slatanina - spatny scenar, chatrne dialogy, divne zahrane - na rozdil od SAW nulova atmosfera a totalne ubohy namet. Mozna brutalnejsi nez SAW (cimz si nejsem jist), ale rozhodne daleko hure natoceno (jako ze SAW neni nic extra)(6.9.2009)
Terva
odpad!CITÁT - Myslíš si, že až se vezmeme, bude sex stejně tak dobrej ?.......... Po půl hodině jsem toho snímku měl plný zuby. Jenom řev, nářek a stupidní dialog. Vlastně ti lidé, co trpí, nikomu nic neudělali, nejsou to tupci ani burani, jsou to sympaťáci - tak proč mám koukat na jejich utrpení a ještě u toho trpět tím, jak je to špatně natočené ? Někdo je chce mít, jako když vlastníte koně. Celej ten film je dějově stupidní. Už dlouho jsem nedal odpad - tak tady je.(21.9.2011)
PetrPan2
Zajímavý námět, poutavý začátek... a pak jen nuda a nuda. Namísto rafinovaného násilí jen nezáživné brutální torture porno :o((9.1.2011)
hladass_666
Ještě brutálnější než horor Saw... A co jako, že je to napsané na obalu??? To jste tomu snad někdo uvěřil??? A co taky mají na ten obal napsat??? Že je to podpůměrná sračka, kterých se teď natáčí tisíce??? Chtělo by to někdy trochu přemýšlet, zvášť když film vydává DVD Edice... Jo a ještě jednu věc si neodpustím, Saw NENÍ horor...(15.2.2010)
destroy83
Lahůdkový béčkový exploitation který svým provedením (obrazová i zvuková kvalita) působí jak starý poctivý násilnický flák z přelomu 70. a 80. let. Těžko říci, jestli to bylo záměrem tvůrců, ale výsledek je každopádně pošušňání pro milovníky subžánru. Pro žánr typický příběh, dáli se děj tak nazvat, disponuje kromě mučení, křiku, spoře zakrytých, krví potřísněných dívčích těl a ucházejících gore scén také povedeným dějovým zvratem. Místy bohužel kamera zbytečně uhýbá, takže se proklamovaná brutalita koná jen zčásti...ale i tak stojí za to. Hlavní trýznitel i jeho poskok jsou patřičně odporní a slizcí, psychický a fyzický teror s vhodným hudebním doprovodem působí sakra realisticky. Pasování a krocení lidského jedince na úrovni koně disponuje také jistou dávkou originality. Závěrečná krvavá lázeň je prošpikována napětím a samotné finále uzemní diváka dvojnásobně. Jsem spokojen, dokonce na plný počet.(15.1.2010)
HUMOOOO
brutálnejší než Saw??? to ani náhodou!!!!!!(9.1.2011)
KASUGI
odpad!Proč se do distribuce mezi profi filmy míchají amatérská videa ? Z které prdele to poslední dobou leze? A který hňup vymýšlí ty tahací slogany? Ještě že existuje online promítání a divák je ušetřen ztráty drahoceného času.(29.9.2011)
ecceHOMMO
......brutalita...to je asi jediná vec, ktorá tento snímok zdvíha hore ......a aj na tú si musíte riadnu chvíľku počkať.....Inak...od prvých sekund je zjavné že ide len o B-čkový film s nie moc podareným strihom a kamerou ...a samotný herci?....zväčša tiež charakteru B-čkového..ak nie hneď C-čkového........a ešte jedno plus má Život zvierat....a to záver....konečne žiadne klišé....konečne koniec ktorý stojí zato!!!(13.8.2009)
colapso
Pokud by se díla chopil schopnější režisér,který by se nebál ukázat víc brutality a dokázal vykreslit atmosféru strachu a hnusu(film v divákovi nevyvolá žádné emoce strachu či něco podobného),byla by to bomba,takhle je to skutečně nuda,navíc v hrozné obrazové kvalitě.(19.8.2009)
- T2odpad!
J*A*S*M