Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Daginka 

všechny recenze uživatele

Takový klasický, naprosto nereálný a vybájený porno pro ženský. Baba s čtyřma křížkama potká na Havaii sexy opálenýho, vysokýho a svalnatýho surfaře, kterej se do ní samozřejmě automaticky totálně a nezvladatelně zblázní. Nakonec se na chvíli rozejdou kvůli vzdálenosti, ženská zvedne telefon, aby zavolala surfaři a zvedne to sexy kočka, z které se nakonec vyklube (jak jinak!) sestra. Pak spolu žijou šťastně až do smrti. Bože. Film jsem stáhla omylem, původně jsem chtěla stáhnout tohle, ale řekla jsem si, že když už, tak už. V reálu by to vypadalo asi tak, že by si ji týpek-surfař fakt vzal. A pak oškubal o všechny prachy, který by utratil za holky jeho věku, chlast a ve ''vztahu'' s blonďatou megerou by si taky nezřízeně užíval se sexy pětadvacítkama. Pak by následoval ten rozchod, prozření a baba by pak jen mohla koukat na další podobný zblitky jako je tenhle počin. Fuj. Hvězdičku dávám jen za Hawaii, protože je to úžasný prostředí. 10% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Romantický snímok o tom, že v štyridsiatke sa život nekončí, ale vlastne opäť začína. Jednoduchý príbeh je skôr určený pre dámske publikum, ktoré tomu predsa len lepšie porozumie. Je to film pre tých, ktorí nemajú nič proti vzťahu muža so staršou priateľkou. Sám mám partnerku o 12 rokov staršiu. Tento film je práve o tom, že si lásku nevyberáme. Láska si vyberá nás. Heather Locklear nemám príliš v láske, v tomto filme mi ale vôbec nevadila, práve naopak. Akoby sa stala herečkou práve pre takéto postavy. Koniec presne taký ako som očakával a bol som spokojný. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Síce samotný snímok neprináša nič nové - originálne, ale.............Film o tom že ikeď sa vám rozbije manželstvo, máte na krku štyridsiatku neznamená to koniec sveta.....život sa dá žiť v každom veku...a láska?....tá nepozná pravidlá a vek nehrá rolu ak ste beznádejne zamilovaný.....príjemne pohodové, romantické pohladenie na oddychový víkend............ ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Rádoby romantická nuda, kterou ocení jen osamělé ženy kolem padesátky (podle skutečného věku hlavní představitelky se to spíše mělo jmenovat Padesátka na krku), které si zoufale přejí vypadat jako Heather Locklear a užít si s někým, kdo vypadá jako Robert Buckley (zajímavé, že podobnou roli ztvárnil i v Lipstick Jungle). ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil hlavně díky hlavní představitelce, která byla sympatická, nechovala se jak praštěný tele, ale jako zralá žena, která dělá logická a rozumná rozhodnutí. Je to film příjemný, ničím nezadrhávající, nepindající emoční žvásty a bláboly, nenimrající se nikterak příliš ve věkovém rozdílu hlavních protagonistů, jen se veze na romantické vlně. Nenašla sem tady nikterak velká klišé, řekla bych, že takhle nějak by to skutečně mohlo vypadat, když se něco podobného stane. Mám po krk těch romantických filmů, kde pořád řeší city a to já cítím ve svém srdci a ach ty vůbec necítíš s mými pocity a pojď si o nich rychle povídat, pověz mi, co ti říká tvé srdce a blá blá. A ano, tenhle film se mi líbil navzdory tomu, že nejsem osamělá, do čtyřicítky mám daleko, no sakra mám daleko i do třicítky a žádný takový románek sem ještě nezažila. A jděte se všicky bodnout, ale Heather vypadala bezvadně. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama