Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě dostaly scéna, kdy se tam banda čtyřicítek rozčiluje nad svými chlapy, který je nachávaj proto, že přibraly jedno kilo navíc. To pořád ale bylo nic oproti scéně, která následovala. Tam se jedné z těch čtyřicítek rozjíždělo slušný randíčko a solidně oblečenej chlap ji v restauraci začal cpát kecy do hlavy, že si udržuje figuru, nežere a hlídá si biorytmus. Z toho bych se posral. Fakt je to s náma takhle na hovno? ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Plastická Heather a klasický hezounek takový Ken, jak to asi jen může dopadnout? Oddychová, relaxační, ale jinak poměrně dost předvídatelná, a místy trochu nudná romantická komedie, ale film docela rychle utíká, takže se to dá celkem v pohodě přežít, nicméně ve svém žánru a v subgenre (starší žena vs mladší muž) najdeme mnoho lepších a povedenejších filmů. A na tento si po čase ani nevzpomenete, nic vám z něho neutkví v paměti. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která samozřejmě není originální ani nijak objevná, ale měl jsem takový pocit, že se o to snad ani tvůrci nesnažili. Prostě jen další z řady filmů patřící do "červené knihovny", ale když už nic jiného, tak je zde příjemné prostředí Havaje a sympatičtí herci, kterými jsou Heather Locklear a Robert Buckley. Rozhodně potěšilo podívat se na film, kde se nic převratného neděje, u kterého nemusím přemýšlet a mohu si ho jen bez problémů a v pohodě užít. A jelikož mi romantické filmy nevadí, tak jsem si to také užil, je příjemné podívat se na romantický televizní film, který nenudí a který si prostě jen tak plyne a vypráví příběh dvou zamilovaných lidí, které od sebe dělí docela velká dálka. Jak už jsem naznačil na začátku, takovýchto filmů se natočí ročně po celém světě (ale ono by to asi platilo i jen pro samotné USA) desítky, možná stovky. Tenhle film není v ničem výjimečný, ničím neoslňuje a zřejmě ani nebude žádný důvod, proč bych si ho měl někdy za rok pamatovat. Ale přesto to bylo s tímto filmem příjemně strávených 85 minut. Nevidím důvod, proč hodnotit nějak přísně, protože tenhle film si rozhodně podprůměrné hodnocení nezaslouží, je to takový solidní, možná lepší průměr, takže tři hvězdy budou adekvátním hodnocením. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř padesátka hraje čtyřicítku, co ty plastiky u těch "hollywoodských hvězdiček" ale nadělají "dobroty"..?!!! :-() ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Romantický snímok o tom, že v štyridsiatke sa život nekončí, ale vlastne opäť začína. Jednoduchý príbeh je skôr určený pre dámske publikum, ktoré tomu predsa len lepšie porozumie. Je to film pre tých, ktorí nemajú nič proti vzťahu muža so staršou priateľkou. Sám mám partnerku o 12 rokov staršiu. Tento film je práve o tom, že si lásku nevyberáme. Láska si vyberá nás. Heather Locklear nemám príliš v láske, v tomto filme mi ale vôbec nevadila, práve naopak. Akoby sa stala herečkou práve pre takéto postavy. Koniec presne taký ako som očakával a bol som spokojný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mikaelu Salomonovi se podařil zfilmovat koktejl fyzické dokonalosti, romantického kýče a šroubovaných intelektuálních keců zabalených do pestrobarevných havajských věnců. V současném telecím věku to beru s nadhledem, ale ve čtyřiceti se z toho dost možná odstřelím. Jedině, že bych měl doma krásku typu Heather Locklear, která bude coby sedmačtyřicetiletá v bikinách vypadat lépe než většina mých současných telecích kamarádek. To pak pojdu na infarkt... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková vcelku normální romantická "komedie", ve které asi těžko budete hledat něco, co jste ještě nikde neviděli. Má to klasický happy-end na konci, kdy najednou všechny problémy hodí za hlavu, ale mě se to docela líbilo. Docela nákladná zábava lítat si každý měsíc na Hawaii, já můžu jen vzdychat nad tím jak je to tam krásný a doufat, že se mi třeba jen jednou jedinkrát za život poštěstí tam jet. A kdybych k tomu okouzlila takovýho krásnýho chlapa, instruktora serfování jako je Robert Buckley, vůbec bych si nestěžovala. Ale snít, si budu dál, že jo :) 3* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle romantická komedie mě celkem chytla. Hlavní představitelka filmu Heather Locklear mě zaujala, ve filmu hrála čtyřicetiletou, ale bylo jí 47, což vypadala skvěle. Příběh to má perfektní, zajímavý. Díky krátké stopáži nenudí. Co bych vytknul je to, že byl film celkově proveden velmi obyčejně. Prospěla by trošku větší stopáž filmu, více nápadu, lepší hudba - myslím tím aspon nějaké písně, více nostalgie atd. Přesto v rámci tohoto žánrů, který víceméně moc nemusím se to povedlo. Takže dost slušný nadprůměr. Hodnotím na 73% = **** ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil hlavně díky hlavní představitelce, která byla sympatická, nechovala se jak praštěný tele, ale jako zralá žena, která dělá logická a rozumná rozhodnutí. Je to film příjemný, ničím nezadrhávající, nepindající emoční žvásty a bláboly, nenimrající se nikterak příliš ve věkovém rozdílu hlavních protagonistů, jen se veze na romantické vlně. Nenašla sem tady nikterak velká klišé, řekla bych, že takhle nějak by to skutečně mohlo vypadat, když se něco podobného stane. Mám po krk těch romantických filmů, kde pořád řeší city a to já cítím ve svém srdci a ach ty vůbec necítíš s mými pocity a pojď si o nich rychle povídat, pověz mi, co ti říká tvé srdce a blá blá. A ano, tenhle film se mi líbil navzdory tomu, že nejsem osamělá, do čtyřicítky mám daleko, no sakra mám daleko i do třicítky a žádný takový románek sem ještě nezažila. A jděte se všicky bodnout, ale Heather vypadala bezvadně. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní romantika, která je nejlépe stravitelná o Vánocích. Místo fujavic nabídne prosluněné pláže, místo stresu, tradiční "harlekýnku" o tom, že na štěstí není nikdy pozdě, a na každou báječnou ženskou čeká někde báječný pan dokonalý. Zkrátka taková nenáročná idylka pro vánoční filmový relax. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už jen to, že zde hraje Heather Locklear, je negativní hodnocení samo o sobě. Naštěstí se to v tomto případě docela i dá přežít. Přesto podívaná spíše pro ženy 40 a výše. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Ale víte co? V rámci svého žánru to nebylo špatné. Koukala jsem se a nijak mě to nepohoršilo. Prostě lehká romantika. A co, že jo? Natočili se už větší kraviny... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Být americká holka, tak promáčím balík papírových kapesníčků, ale jsem holt Čéška, tak můžu jen zuřit, závidět a tiše nadávat. Heather byla vždycky kus a ani čas jí neubral mnoho na kráse, to je jasný fakt a finito (v bikinách!). Takže když zrekapituluju, že jaksi na měsíční trajdání z domu na Honolulu (jak ráda bych) nemám, budu doufat, že snad jednou možná náhodou okouzlím nějakého obstarožního pupkáče a aspoň se tam 1x podívám.☺ Pokud mu poroste břicho úměrně svému kontu, možná mi z přimhouřeného oka ukápne i slzička štěstí. Koho vůbec zajímá jestli jsem šťasná?! ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Rádoby romantická nuda, kterou ocení jen osamělé ženy kolem padesátky (podle skutečného věku hlavní představitelky se to spíše mělo jmenovat Padesátka na krku), které si zoufale přejí vypadat jako Heather Locklear a užít si s někým, kdo vypadá jako Robert Buckley (zajímavé, že podobnou roli ztvárnil i v Lipstick Jungle). ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Človek sa do tohto filmu veľmi vcíti ak mu je príbeh veľmi blízky. Je to pekný príbeh, ktorý sa stal už nejednej osobe. Filmov s podobným dejom je naozaj veľa, ale len pri tomto filme som bol spokojný s jeho koncom. Heather Locklear nepatrí medzi moje obľúbené herečky, ale postavu v tomto filme zahrala naozaj veľmi dobre. Jeden z najobľúbenejších romantických filmov. 100% ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem obyčejnou letní komedii, u které se nebudu válet smíchy, budu se dívat na exotické prostředí, nereálně krásné lidi, dospěji k nějakému poučení a vícekrát se na to už nepodívám. Vše bylo více méně splněno (zejéma poslední bod), tedy až na jeden problém, který mě po 10ti minutách doslova otrávil - koncetrace slova "stará" (zejména z úst hlavní hrdinky) byla v dialozích až abnormálně vysoká. Fakt, že Heather Locklear, která hrála "skoro čtyřicetiletou," přetáhla čtyřicítku už před mnoha a mnoha pátky, byl pak již jen kyselou třešničkou na dortu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ničím prekvapujúca, ale za to veľmi príjemná komédia s pohľadnou Heather Locklear - ktorá na svoj vek, vyzerá skvelo....je to romantika, takže nečakajte žiadne prekvapenia...ale aj tak proste si pri nej dobre oddýchnite ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, není to opravdu originální a kdo ví jak objevná romantická komedie. Nepřináší nic nového pod sluncem a v podstatě zapadá mezi ten průměr, který tolikrát vidíme na obrazovkách. Proč tedy dávám tak vysoké hodnocení, který si tento film podle většiny zdejších komentujícíh nezaslouží ani omylem? Na to mám velmi jednoduchou odpověď. Tenhle film mi totiž skvěle sednul po náročném dni, kdy jsem hledala nenáročnou oddechovku, kde můžu vypnout mozek a zapomenout na nejrůznější faktury a celé účetnictví můžu poslat rovnou do kopru. ()

Reklama

Reklama