Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Bábuška chytí slinu a dvacátou druhou mízu a zjistí, že život začíná po stočtyřicítce. Ledva spočine francouzskou holí na havajské hroudě, hned k ní přiskotačí pubertální chasník, pro něhož od té požehnané chvíle existuje ona, jedině ona. Babče to restartuje hormony, usnuvší již zdánlivě věčným spánkem a nastane vír gerontofilní vášně a divokého stepování na endoprotéze, detailní francouzáky s umělým chrupem a na konci i slza ze skleněného oka skane. Milosrdná skleróza mi naštěstí zabraňuje vzpomenout si, v jakém pomatení smyslů jsem si tuhle hororovou harlekýnku pustila. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Plastická Heather a klasický hezounek takový Ken, jak to asi jen může dopadnout? Oddychová, relaxační, ale jinak poměrně dost předvídatelná, a místy trochu nudná romantická komedie, ale film docela rychle utíká, takže se to dá celkem v pohodě přežít, nicméně ve svém žánru a v subgenre (starší žena vs mladší muž) najdeme mnoho lepších a povedenejších filmů. A na tento si po čase ani nevzpomenete, nic vám z něho neutkví v paměti. ()

Reklama

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení nejspíš plyne jen z mého aktuálního rozpoložení. Léto, moře, láska, hezcí lidé, klid, pohoda, naděje... a ne, nemám zdaleka čtyřicítku na krku a ne, nejsem osamělá, ba právě naopak se za pár týdnů vdávám. Kdo nezažil bláznivé romantické vzplanutí, ač třeba jen v místní hospodě a ne na Havaji, tak asi nemůže docenit. Mně to přišlo přirozené, relativně reálné, nepřeslazené a ne moc velké klišé. Ráda se podívám znovu. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Rádoby romantická nuda, kterou ocení jen osamělé ženy kolem padesátky (podle skutečného věku hlavní představitelky se to spíše mělo jmenovat Padesátka na krku), které si zoufale přejí vypadat jako Heather Locklear a užít si s někým, kdo vypadá jako Robert Buckley (zajímavé, že podobnou roli ztvárnil i v Lipstick Jungle). ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Mně se na tomhle filmu líbí, jak přesně ukazuje to, co můžou chlapi, co můžou ženský. Chlap ženskou opustí, najde si mladou a nikomu to nepřijde divný. Pokud si ženská najde mladšího, všichni se z toho můžou posr**, ona je ta špatná matka, která se nestará o své děti. Musela se vzdát své lásky jen kvůli nátlaku okolí. Jsme ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo..přeci je to americká romantická komedie, ta asi jinak ani dopadnout nemohla. Příjemnej film! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama