Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Síce samotný snímok neprináša nič nové - originálne, ale.............Film o tom že ikeď sa vám rozbije manželstvo, máte na krku štyridsiatku neznamená to koniec sveta.....život sa dá žiť v každom veku...a láska?....tá nepozná pravidlá a vek nehrá rolu ak ste beznádejne zamilovaný.....príjemne pohodové, romantické pohladenie na oddychový víkend............ ()

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Čistá esence pohodové a příjemné romantiky. Heather Locklear vypadá úžasně, Robert Buckley je pohledný sympaťák a společně vypadali jako skutečný pár, byli uvěřitelní. K tomu půvabné záběry přírody. Pár vtipných vět a črtů vedlejších postav. Exmanžel i kamarádky přejí Jackie štěstí a když se náhle cítí šťastná, tak jsou zaskočeni a zasypávají ji pochybnostmi a výčitkami. Jako v životě. Bezvadný film jak pro milý letní večer tak pro deštivý den. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Romantický snímok o tom, že v štyridsiatke sa život nekončí, ale vlastne opäť začína. Jednoduchý príbeh je skôr určený pre dámske publikum, ktoré tomu predsa len lepšie porozumie. Je to film pre tých, ktorí nemajú nič proti vzťahu muža so staršou priateľkou. Sám mám partnerku o 12 rokov staršiu. Tento film je práve o tom, že si lásku nevyberáme. Láska si vyberá nás. Heather Locklear nemám príliš v láske, v tomto filme mi ale vôbec nevadila, práve naopak. Akoby sa stala herečkou práve pre takéto postavy. Koniec presne taký ako som očakával a bol som spokojný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mikaelu Salomonovi se podařil zfilmovat koktejl fyzické dokonalosti, romantického kýče a šroubovaných intelektuálních keců zabalených do pestrobarevných havajských věnců. V současném telecím věku to beru s nadhledem, ale ve čtyřiceti se z toho dost možná odstřelím. Jedině, že bych měl doma krásku typu Heather Locklear, která bude coby sedmačtyřicetiletá v bikinách vypadat lépe než většina mých současných telecích kamarádek. To pak pojdu na infarkt... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Být americká holka, tak promáčím balík papírových kapesníčků, ale jsem holt Čéška, tak můžu jen zuřit, závidět a tiše nadávat. Heather byla vždycky kus a ani čas jí neubral mnoho na kráse, to je jasný fakt a finito (v bikinách!). Takže když zrekapituluju, že jaksi na měsíční trajdání z domu na Honolulu (jak ráda bych) nemám, budu doufat, že snad jednou možná náhodou okouzlím nějakého obstarožního pupkáče a aspoň se tam 1x podívám.☺ Pokud mu poroste břicho úměrně svému kontu, možná mi z přimhouřeného oka ukápne i slzička štěstí. Koho vůbec zajímá jestli jsem šťasná?! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama