Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Interiérová architektka Jackie Laurensová se nedávno rozvedla a sama vychovává dvě děti. Snaží se znovu postavit na vlastní nohy a ke čtyřicátým narozeninám si dá jako dárek dovolenou na Havaji. Chce ji strávit sama a nemá v úmyslu se s někým seznamovat. Jenže navzdory předsevzetí, že se s nikým nezaplete, se během výletu seznámí s místním atraktivním učitelem surfingu, o mnoho let mladším Kylem Hamiltonem. Ačkoli má mladík blíž ke dvaceti letům než ke třiceti, přeroste prázdninové dobrodružství v něco mnohem vážnějšího. Když se pak Jackie vrátí domů, nedokáže na něj zapomenout a každou volnou chvíli se na Havaj vrací, přestože si začíná uvědomovat věkový rozdíl, který je dělí. Na každém kroku jí to připomínají přátelé, děti i bývalý manžel. Její novou známostí nejsou nadšení a vytrvale ji nutí, aby se s Kylem rozešla. Jackie se ocitá před obtížnou volbou. Má se držet zažitých společenských konvencí a pod tlakem udělat to, co jí všichni radí, nebo má dát šanci nové lásce? (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Budu hodná, jsou i horší filmy. Upřímně řečeno, tohle je ukázkový příklad toho, proč nemám ráda romantické komedie. Vtip žádný, infantilní romantiky tolik, kolik jen je americký průmysl schopný vyprodukovat a příběh tak nudný a nezáživný, že kdybych u toho nedělala spoustu jiných věcí, tak to nedám. Všechna čest Heather, krásná ženská, která je zatraceně sexy a umí to prodat nenásilně a vkusně. Ale co do obsahu filmu........ne ne ne ne a ne. Jako televizní film o délce maximálně hodinu by to ještě šlo, ale na víc to je moc obyčejné. Jasně, láska kvete v každém věku a na rozdílech nezáleží, ale je to tak americké, až to bolí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Plastická Heather a klasický hezounek takový Ken, jak to asi jen může dopadnout? Oddychová, relaxační, ale jinak poměrně dost předvídatelná, a místy trochu nudná romantická komedie, ale film docela rychle utíká, takže se to dá celkem v pohodě přežít, nicméně ve svém žánru a v subgenre (starší žena vs mladší muž) najdeme mnoho lepších a povedenejších filmů. A na tento si po čase ani nevzpomenete, nic vám z něho neutkví v paměti. ()

Reklama

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení nejspíš plyne jen z mého aktuálního rozpoložení. Léto, moře, láska, hezcí lidé, klid, pohoda, naděje... a ne, nemám zdaleka čtyřicítku na krku a ne, nejsem osamělá, ba právě naopak se za pár týdnů vdávám. Kdo nezažil bláznivé romantické vzplanutí, ač třeba jen v místní hospodě a ne na Havaji, tak asi nemůže docenit. Mně to přišlo přirozené, relativně reálné, nepřeslazené a ne moc velké klišé. Ráda se podívám znovu. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, so sympatickými hercami. Pekne zobrazuje život ženy v 40. Po rozvode, s dvoma deťmi a na obzore sa črtá nová láska aj keď o 20 rokov mladšia. A Heather to zvládla bravúrne. Pobaví, nenudí. A po druhom pozrení zdvíham hodnotenie, keďže ho dávali v telke tesne po tom ako som sa vrátila z dovolenky, kde som prežila podobnú romancu s fešným, vysokým, počerným, mladučkým baywatch-manom.V mojom prípade to však neskočilo happy endom. Za tú nostalgiu nemôžem zostať pri priemernom hodnotení. Ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková vcelku normální romantická "komedie", ve které asi těžko budete hledat něco, co jste ještě nikde neviděli. Má to klasický happy-end na konci, kdy najednou všechny problémy hodí za hlavu, ale mě se to docela líbilo. Docela nákladná zábava lítat si každý měsíc na Hawaii, já můžu jen vzdychat nad tím jak je to tam krásný a doufat, že se mi třeba jen jednou jedinkrát za život poštěstí tam jet. A kdybych k tomu okouzlila takovýho krásnýho chlapa, instruktora serfování jako je Robert Buckley, vůbec bych si nestěžovala. Ale snít, si budu dál, že jo :) 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama