Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při celostátním castingu musí tanečníci zapůsobit na porotce nejprve vlastním tancem a poté choreografií. Ti, co projdou konkursem, jsou pozváni do Las Vegas, kde se spojí se špičkovými choreografy, každý ve svém jedinečném stylu. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

mpet 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv podobný druh soutěží moc nemusím, tahle má něco do sebe. Je pravda, že jsem nikdy nevydržel sledovat celou sérii, ale občas jsem nějaký ty díly viděl a vždy jsem byl spokojen. Hlavně mě zde zaujala porota. Na nich bylo znát, že tanci rozuměj, že ho máj rádi, a hlavně neměli tolik debilních keců, jako např.: v český superstar,... ()

balone 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem americkou verzi, viděl jsem australskou a opravdu jsem si tam některá vystoupení zamiloval (viz. můj profil), tahle soutěž by u nás takové obliby ani kvality nedokázala dosáhnout už jen z důvodu, že by pro tyto lidi nečekala tak perspektivní budoucnost jako v Usa či v té zmiňované Austrálii. Za další neni tu tolik talentovaných lidí, kteří by dokázali to co v těch dvou státech a ani tu nejsou dostateční choreografové, co by vytřískali z těch tanečníků takové pohyby, jako se tančí v této soutěži. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milujem tanec, je to veľký dar od Boha, ktorý máme. Asi najlepšia súťaž, akú som kedy videl. Tie choreografie, tie pohyby, tá radosť, to umenie, ten cit, skrátka úžasné. Od milovníka tanca, nedostane tento program nič iné, ako päť hviezdičiek, lebo je to kvalita. Pripomenulo mi to všetky moje krásne chvíle s tancom, veľmi ma to inšpirovalo. Súťažné relácie väčšinou svojou komercionalitou bývajú otrasné, toto však bolo iné a zabavilo ma to, necítil som sa trápne a ani to nebolo nevhodné so zlou myšlienkou. Naopak to bolo niečo kreatívne s rôznymi témami a myšlienkami, pri ktorých sa mi radovala duša. Je to akási moderná obdoba kalokagatie, rozvoja ducha a tela. Pohyb tela do rôznych polôh v ktorých vyzerá človek sexi alebo neobyčajne ohybne v rôznych pózach, ktoré svojou rýchlosťou a menením v priestore vďaka rôznym farbám osvetlenia a oblečenia vytvárajú neobyčajné pocity, ktoré s vami na diaľku hýbu. Otázka je len, čo považovať za tanec a podľa mňa je hneď aj odpoveď, že viac pohybov, ktoré nie sú len o chôdzi, behu, či prevaľovaní sa. Kto to zvládne zaujímavejšie a viac nadchne vyhráva. Hudobne to bolo tiež zvládnuté a moderátorsky to bolo tiež prijateľné. Nádherné! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Třetí sezonu právě vysílá AXN a na některé tanečnice se opravdu velmi dobře dívá, i když soutěž schématem (ne)podobná třeba Superstar má opět klasické mínusy a nevýhody. Komerční Amerika některé okamžiky hodně přepaluje a jejich láska k "americkému snu "je nepopiratelná,i když pro obyčejného evropana zbytečně se opakující a nudná. V ČR by se těžko našlo dost tanečníků na 6 sérií, kolik stihli v Americe... Když však vezmu pouze čistý pocit ze soutěže, bylo to úchvatné. Zábavné, tance měli šťávu, ženy byly krásné, páni tancovali jak jen mohli, choreografové vymysleli skvělá čísla... Třetí sezona na prahu dokonalosti, jen za to schéma lehce ubírám )a za to že si Cat s Nigelem nezatancovali, jak slibovali). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama