Jeden z mých Tauových nej...(25.10.2008)

Já ti prodám klobou za dvacku chceš? Ale prosim tebe zato jsou čtyři guláše! Pěkný příběh, zajímavé prostředí, pěkné hrecké obsazení a nezapomenutelné slůně Bimbo ale i ostatní zvířata(19.5.2006)

• MM_Ramone

Nepáčia sa mi detské filmy, v ktorých je ústredným hrdinom nemý čudák s trapnou buřinkou na hlave - Pan Tau. Veď ani to meno nemá poriadne. Nesympatický, retardovaný podivín. Vizerá a správa sa ako nejaký pedofilný úchylák, čo číha na malé deti pred školou a ponúka im sladkosti. Presne tak na mňa pôsobí táto postavička. Nepomohla tomu ani, v dobách socializmu nevšedná, západonemecká koprodukcia, ktorá sa podieľala na vzniku tohto produktu. "Poplach v oblakoch" je celovečerný kinofilm, ktorý vznikol zostrihaním troch epizód pôvodného televízneho seriálu. *(4.12.2011)

Krásné oddechové komedie s Panem Tau, klasika českého dětského filmu.(19.11.2009)

Téměř dokonalý dětský film, který si musí pamatovat prostě každý. Několikrát reprízovaný a to je jen a jen dobře pro další generace dětí. Scénka "letícího letadla a Pan Tau na křídle" je nezapomenutelná a řadím ji do klasiky českých děl. Pan Šimánek k roli Pana Tau prostě patří. Jsem rád, že mu v Třešti postavili sochu!(21.8.2011)

• nash.

Tahle Bimbo odysea a vůbec filmy, kde se z magického Pana Tau stává zoufalec pronásledující svou buřinku a pronásledovaný smůlou, mi vždycky připadaly jako dost nešťastné nabourání kouzla, které tuto postavu obklopavalo. A nikdy jsem to Polákovi neodpustil.(18.1.2012)

• Rosana

Nemám ráda pana Tau!(18.10.2008)

Scena na kridle nema chybu. No a potom to stim slonem? Zkratka paradni film pro deti s panem Tau.(9.11.2005)

Škoda toho pochmurného konce, ale chápu, že už se další díly točit nechtěly...i tak toho bylo o panu Tau natočeno mnoho.(13.2.2010)

Pan Tau mě nikdy moc nebral ,vadilo mě že nemluví. Přesto to není špatné ,vše zachranuje spousta dobrých herců ,třeba V.Brodský, J.Dvořák,P.Nárožný a jiní.(3.4.2008)

Po tomto filmu se vždycky v letadle aspoň jedenkrát podívám na křídlo, jestli tam někdo nestojí :)(14.2.2010)

Filmy s panem Tau nemám příliš v láce, ale tady jsou docela dobré hlášky, třeba Josef Drořák, když se rozhodují o prodeji jejich auta: "Dvacet tisíc za takový krásný auto?! To mi nikdo nedá..."(31.12.2007)

• Blazin

Pan Tau byl jeden z mála koho jsem jako malý neměl vůbec rád.(3.6.2009)

Pau TAU je klasická postavička pre deti ( no dnes už asi moc nie).. Tento film má snahu pobaviť a aj sa mu to podarilo. Výborný je aj V.Brodský v postave inšpektora na letisku......75%.(4.11.2010)

Panika způsobená mužem na křídle letadla a hon na slona dělají z filmu nejlepší snímek o Panu Tau.(14.11.2010)

"Vy jste nic neviděl?" "Viděl, ale nesouhlasím!" Krom všech již zmíněných věcí stojí také za pozornost ruzyňské letiště konce 70. let a různá letištní vozidla.(14.11.2010)