Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina čtyř malých zlodějíčků z Maiami se rozhodnou vyloupit banku v malém městečku Mayswille. Loupež by mohla být úspěšná, nebýt jednoho rukojmího, který spustí alarm…Banka je během několika minut oblehána policisty, ale ti nejsou jediní…Z obyčejného přepadení se stává boj o holý život… (oficiální text distributora)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, tady se někdo pokusil natočit nízkorozpočtový akční kousek s příchutí hororu a zrovna moc se mu to tedy nepovedlo. 250 000 dolarů není moc velká suma, ale pár béčkových známějších tváří se přilákat přesto podařilo. Ani ony však nedokázali moc vylepšit podprůměrnou úroveň tohoto filmu. Samotná myšlenka sic ne příliš originální zas až tak špatná nebyla, ale to provedení…Je zas ale fakt, že tvůrci měli alespoň trochu soudnosti a celková délka filmu není moc dlouhá, aby se to nedalo přetrpět. To jim musím přičíst k dobru.    Bohužel film dost často sklouzává spíše k nějaké trapné komedii, spousta hlášek a situací zavání trapností a pořádná akce se dostaví až ke konci filmu. Ale i při ní si budete spíše klepat na čelo, než abyste se u sledování dobře bavili. Až na zástupkyni šerifa tu není moc sympatických postav, čtveřice černochů vám poleze na nervy od první minuty a ten holohlavý – potetovaný bodyguard to taky moc nezachránil. I z toho důvodu jsem poslední naděje vkládal do tajemného Huntera (bývalého agenta a lovce), ale bohužel…   Vlastně se jen dozvíme o původu vampýřích zombie – nepovedeném vládním experimentu a jeho důsledcích. Masky však byly dost odfláknuté (trocha umělé krve, pobledlý obličej), nějaké to gore, pistole s několikanásobnou kapacitou zásobníku nesmí chybět, finální souboj s noži a stovkou infikovaných už byl dost přehnaný. ()

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk tady píše obsáhlý komentář, poté zjistí, že ho mezitím server odhlásil, poté mu spadne Wi-Fi a recenze je v tahu. Abych ji psal podruhé, za to mi tenhle snímek nestojí, takže to trochu zkrátím. Nedávno jsem psal, že odpady dávám velice nerad a dva za jeden den se mi snad nikdy (u filmů) nepovedlo. A nyní se mi to stalo podruhé během krátké doby (byť tady jsem jeden film viděl v noci a druhý následující odpoledne). Má očekávání zde byla menší, ale výsledek byl ještě mnohem horší. Ve zkratce: Je to nuda, táhne se to, vloupání nestojí za nic a zombie-upíři tomu taky na kvalitě nepřidali. Rozhodl jsem se, že se nemá cenu trápit a film jsem nakonec nedokoukal. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Na tohle béčko jsem se hodně těšil, když jsem četl o co půjde a nakonec jsem opravdu nebyl zklamaný. Je to fakt levný až skoro amatérský brak, ale já se celkem bavil díky dobrý zápletce a sympatickýmu hereckýmu obsazení. Parta černochů se v kavárně nahlas domluví, že vyloupí banku, jdou si pujčit zbraně ke gangsterovi, kterej s nim pošle nějakýho drsnýho lidl Vina Diesla s kérkama, kterej je už na voko podezřelej místnímu šerifovi, byť šerifce celkem padl do oka, začne brigáda a akce je v plném proudu, jenže se o tom všem dozví cops, ale nejsou jediní, na scénu se staví i parta zombíků. Je to odfláklý, ale já se fakt bavil. Nakonec jsem se ale nedozvěděl jak to dopadlo s tim gengstrem, co jim poskytl guns. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Celá stopáž toho to filmu by se dala rozdělit na dvě části. V té první se seznámíme se skupinkou afroameričanů, kteří se rozhodnou zpestřit si svůj dosavadní život vyloupením jedné tučné banky v sousedním malým městečku. Už od pohledu je však zřejmé, že to jsou amatérští břídilové a akce asi neproběhne, tak jak si předem naplánují. Ale do této doby to vypadá, jako koukatelný průměrný akční film s nádechem slabšího scénáře. Vlastně mi film hodně připomínal jiný akční horror From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money, ale ten byl v konečným důsledku o něco přeci jen lepší. Bohužel tady se pomalu dostávám k druhé části, která je překřížená takovou hordou nesmyslů a logických ptákovin, až jsem nevěděl jestli se mám nad tou debilitou smát nebo brečet. Masky zombíků jestli se dají ty kečupové skvrny na tváři a vybledlé oči vytvořené ve photoshopu tak nazvat, dopadly katastrofálně a rádoby děsivé scény postrádají aspoň nějaký náznak napětí. Tohle všechno shodilo předem docela pěkně rozjetou loupežní akci na trapnou zombi parodii s šílenou závěrečnou scénou, ze které ještě teď chytám do pravého oka nepříjemný tik. Škoda... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +krátké, dobrá první část -hlavní hrdina ani další postavy nejsou moc sympatické/// První polovina vypadá dobře. Má i určité napětí. Divák si myslí, že se dívá na gangsterku, trošičku říznutou kriminálkou při niž se ovšem postavy chovají jako by hráli v nějaké komedii. Vtipné to sice nemá být, ale uvěřitelné to taky moc není. Jenže tohle se asi v polovině filmu změní a z výše zmíněného se stane zombie horor, nutno říct, že pořádně akční. Bohužel akce působí hodně levně a stejně tak i scénář, který oproti první polovině postrádá i to napětí a atmosféru. Navíc i postavy se chovají hodně nereálně a po boji až je povšem, ti co přežijí spolu odchází jako nejlepší kamarádi a přitom na začátku stáli proti sobě. Naštěstí to rychle skončí, takže to vé výsledku tolik nebolí./// Celkem 46%/// ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama