Reklama

Reklama

Horror House on Highway Five

  • USA Horror House on Highway 5

Obsahy(1)

Dodávku plnou vysokoškoláků, kteří cestují po dálnici, terorizuje psychopatický vrah v masce prezidenta Richarda Nixona. (JasonCZ)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový triler na hranici amatérskeho filmu plný slaboduchých postáv. Postavy sa po celý čas správali hlúpo, a to aj keď si odmyslím pokusy o vtip, ktoré do takéhoto žánru absolútne nepasujú. Nápad s rúčným vŕtákom bol akože čo? O atmosféru sa stará iba tma a hnusná kakofonická hudba. Tí bystrejší si určite všimli, že v menoslove hercov v záverečných titulkoch sa pri postave Richard Nixon objavil meno Ronald Reagan - jediný moment, ktorý pobavil. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jak hodně špatnej trip. Absolutní psychedelie, a film tak strašně, ale opravdu strašně divnej, že se člověk nestačí divit. Jako fakt, při projekci mozek nestíhá, protože přemýšlí, jestli doopravdy viděl, to co viděl. Tohle je anti-masterpiece kterej člověk nedostane z hlavy. Jenom ta hudba poskládaná z různého cinkání, zvonků, do toho chorály a ambietní hučení, hodně často prokládané rockovýma vypalovačkama. Herecký výkony jak z jinýho světa, to samé platí o chování postav a scénáři, kterej tvůrci pravděpodobně napsali na LSD. Bez zajímavosti není, že film byl natočenej ještě před Halloweenem a celou slasherovou vlnou, ale do distribuce se dostal až v roce 1985 na videokazetách. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Děsně slaboduchej horor, nebál bych se říct jeden z nejhorších slasherů co jsem kdy viděl, něco tak blbého jsem neviděl už dlouho. Polovina scén nedává smysl, vrah je děsně prkenej a spíše srandovní. Navíc hudba mi totálně drtila uši, takhle nehodící a debilní je fakt ta největší fekálie. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama