Na velkého herce a mimořádného člověka vzpomínají A. Schmitzerová, Miroslav Horníček, Stella Zázvorková, Jiřina Bohdalová, Jiří Štěpnička, Pavlína Filipovská, František Filip a další. (oficiální text distributora)
LiVentura
Krásný, dobrý člověk-herec, který prostě uměl.(19.7.2009)
WANDRWALL
Důstojné připomenutí si oblíbeného herce, který svými hereckými kreacemi desítky let bavil, a stále i baví, filmové i televizní diváky.(5.7.2011)
Ouwen
Česká herecká legenda na kterou nikdy my lidi nezapomeneme.Tento skvělej herec hrál skvěle např.... //Marečku podejte mi pero// nebo //Chalupáři//.Je to můj nejoblibenější Českej herec kterej mě vždy pobavil..... hlavně když se vždy rozčílil v seriálu Chalupáři by mohl získat oscara.(No prosím vás copak by ste těm ubohým dětem nedala tady takové skažené věnečky.No lednice nejde ani žádnej opravář nepříjde tak si to podte zkusit sám když jste takovej odborník.Dát jim dva energity a hotovo.Prosím vás.Bez poznámek).Moje nejoblibenější hláška v seriálu Chalupáři.Byl to dobrý člověk jenom ve filmech byl tak flustrovanej.Byl věrný své manželce.(26.8.2010)
bouchy
To byl pan umělec, panečku. Moc krásné zavzpomínání na legendu českého filmu.(19.7.2009)
hans500
Výborný dokument o výborném herci.(19.7.2009)
dainio
Dokument o skvělém člověku a velkém herci.(19.7.2009)
lickerman
Dobře zvládnutý dokument s vtipnými komentáři legendy samotné. Jen to obsazení historek vyprávějících kamarádů a známých bylo poněkud prořídlé ..(20.7.2009)
Danulinda
Jeden z našich největších herců, které jsme kdy měli, a který uměl perfektně svými hláškami pobavit.(6.5.2010)