Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok na Vánoce si miliony lidí po celém světě koupí vánoční stromeček. Tento milý krátký film režiséra Jasona Eisenera pak ukazuje, co se stane, když se zdánlivě nevinným jehličnanům přestane toto každoroční kácení přisprostlými dřevorubci a následné zdobení hloupými vánočními ozdobami líbit. Zpočátku pohodovou atmosféru Vánoc překazí horor, na který nejen Ježíšek jen tak nezapomene... (Davies182)

(více)

Recenze (131)

Kiki-Jiki 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale zpracování mohlo být lepší. Každopádně je tahle hororová komedie vítaným zpestřením Vánoc plných televizních pohádek, u kterých se často špatně poznává, jestli dávají tu samou, co loni, nebo je ta nová jen strašně podobná. Ke zhlédnutí online v HD na Vimeu. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Každý má právo na trošku krve. I vánoční stromky, no. Oko za oko, zub na zub. Teda špatně, oko za jehličku, nohu za větev. Velmi vtipně a dobře zpracované, jako hororový titul se to určitě brát nedá, ale jako odrelaxování s nadcházejícími Vánoci určitě. Dřevorubci na začátku jsou fakt naprosto liboví, každý z nich by si zasloužil svůj vlastní slasher! A kdo ví, třeba o zítřejším konci světa stromy povstanou a jako tajga-armáda nás rozsápou. 70% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Absolutně výborná, divoká, bizarní a černohumorová jízda, která nepoleví, nezastaví. Bylo to super vtipné už od prvních pár vteřin a u poslední scény jsem se trhala smíchem. Bláznivá, zdánlivě nerealizovatelná myšlenka se ve finále vytáhla až na úplnou špičku a Eisener zaslouženě dostal oprávněné ocenění, protože natočit takhle praštěný příběh a sklidit tak velký úspěch, to chce potlesk. Škoda, že jsem to neobjevila už dřív. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Odporúča desať z desiatich vianočných stromčekov. A ja. Tu sa dá fandiť jedine tým stromčekom, polovica hercov hrá naspeedovaných Kdovíkov z Grincha (v hejtovaní Vianoc by mu mohli zdarne stromčeky robiť sidekickov) a tá druhá, spoločenstvo drevorubačov, ako takí nepodarení Wolverinovi bratranci z piateho kolena. Zaslúžili ste si to! ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

No, no, no, I just wanna fuck on Christmas! _____ Tvrďárna. Zajímavé, že se mě YouTube zeptal na věk, až když vánoční stromek vyšukal dřevorubce přímo do análu, jen aby o pět metrů vedle přišlo kompletně o hlavu fajně růžovoučké novorozeně... P.S. ten italskej la-la-la Oplodňovák je samozřejmě z filmu KANIBALOVÉ, který bych rád dal letos POD STROMEČEK;-) mámě, a to myslim, že konkrétně ze scény, kde italský reportér vášnivě mrdá italskou reportérku na poražené kokosové palmě; užitím ve "filmu" TREEVENGE se jeho odborný status nicméně mění na Zasouvák. KONEČNĚ JSEM LETOS VIDĚL NĚCO DOOPRAVDY ZAJÍMAVÉHO:-) _____ Viktooorka: netrojči, nebuď blbá, lesní smrková monokultura, to není žádná příroda, nýbrž bu$ine$$. Člověk dal, člověk vzal... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V úvode aj v závere filmu hrá legendárny soundtrack z hororu Kanibali (1980). (Marceloo)

Reklama

Reklama