Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ariane a Hugo chtějí uniknout z rutiny svého desetiletého manželství. Začínají si připadat jako ten křeček, co se věčně lopotí v kole a proto se rozhodnou k zásadní změně - vymění si své životní úlohy. Ona je náhle šéfovou společnosti, půjčující stavební zařízení. On se zas pokouší převzít roli podomního prodavače šperků... Je ale život opravdu lepší, když ho žijete na druhé straně postele? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

charles3 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení! Přiznám se, že o této komedii jsem si dopředu nezjistil vůbec nic a tak jsem si během celého filmu nebyl jistý, zda se dívám na Sophii Marceau nebo na někoho jí podobného (vypadá pořád dost dobře, cca o 10 let mladší). Tím spíše, že jsem ji v něčem novém neviděl od bondovky Jeden svět nestačí. Velmi mě potěšila také herecká účast Rolanda Girauda a především Anny Dupereyové, které jsem neviděl v nových rolích ještě minimálně o dekádu déle. ()

bazmo 

všechny recenze uživatele

minimálne 4* pretože tento film každému pozornému divákovi dá jednu veľmi dôležitú informáciu..ak chcete byť šťastný z druhými musíte si myslieť že vás nenávidia !!! Boon to povedal o svojich deťoch konkrétne ,ale myslím si že to platí na všetko..veľakrát sme sklamaný len preto lebo si o sebe myslíme len to "hviezdne",kým takmer všetkým sme ukradnutý !! myslím si že je tu veľa zdravých myšlienok a film vôbec nehodnotím podľa komerčnosti ! ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, se Sophie Marceau bych ocenil i němý černobílý film, kde připravuje škubánky s mákem, následně je vyzvrací a pak po sobě umyje toaletu. Z toho lze poznat, že tentokrát o moc velký zázrak nejedná. Domácnost je průměrná rodinná lehce crazy-komedie, která netrpí velkou originalitou, láká diváka vyžehleným vizuálem alá videoklip 90.let a stojí a padá s ikonou francouzské krásy. Neříkám, že se nezasmějete, ale logika je velmi uvolněná, Danny to hraje přes citrónový ksicht, děti nic moc a soundtrack až na výjimky slabší. Závěrem, Sophie je stále holka-pokušitelka, ale jak zmizí z plátna a nepřijde do minuty vtip, přetáčejte. Manželé jsou tak nějak navzájem zničení svým společným životem, tak se rozhodnou prohodit si své role a spustí tak malé zemětřesení s velkými následky... 50% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Oběma manželům se zdá, že ta jejich role v manželství je těžší, než partnerova. Tak se dohodnou (podepíšou smlouvu), že si ty role přehodí. Žena (nádherná Sophie Marceau) bude dělat to, co dělal doposud její muž, včetně vedení velké firmy na stavební stroje. A muž se stane ženou v domácnosti. Nápad na slušnou komedii to je, ale bohužel vyšlo to tak nějak napůl. Jsou tu některé vtipné scény, jenže převládají ty tak zvané násilně humorné. To jsou ty, ve kterých nás herci nutí, abychom se smáli. Výsledkem je však jen křečovitost a trapnost takových scén. Velká snaha někdy prostě nepřináší ten správný výsledek. Na jedno shlédnutí ano, ale pokud to neuvidíte, svět se určitě nezboří. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně zdlouhavá, otravná a naprosto nepovedená komedie s herecky unavenou Sophie Marceau, která se do tohoto filmu zrovna dvakrát nehodila a má rozhodně navíc. Ani s jejím filmovým manželem Dany Boonem jí to neladilo. Zápletka s výměnou rolí ve stereotypním manželském vztahu je otřepaná a gagy zcela nefunkční. Nebylo se čemu smát. Málem jsem to nedodíval. Nikdy víc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Pascale Pouzadoux strávila rok psaním scénáře ve spolupráci s Grégoire Vigneron. (D3VIL)
  • Sophie Marceau byla vybrána pro ztvárnění Ariane ještě předtím, než byl scénář dokončen. (D3VIL)
  • Antoine Duléry (Maurice) hrál prozatím v každém filmu režírovaném Pascale Pouzadouxem. (D3VIL)

Reklama

Reklama