Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je jen jediná cesta ven - vyhrát.
Charlie Nash je expert na testování video her a celé dny tráví v práci, protože se stále nedokáže vyrovnat s tragickou smrtí přítelkyně Kate zastřelenou policistou Ronaldem Hobbesem. Jednoho dne obdrží záhadný balíček s novou video hrou „Gamebox 1.0“. Instrukce Charlieho nabádají, aby vyfotografoval své přátele, kteří se tak stanou herními postavami. Zaujatý Charlie vybere Hobbese jako zápornou postavu. Jakmile je vše nachystáno, Gamebox 1.0 říká: „Jak jednou začneš, už nemůžeš ven“. Fascinovaný Charlie mačká tlačítko START, a napínavé dobrodružství začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Zápletka zajímavá, příběh poměrně poutavý a co musím pochválit asi nejvíce je velmi dobře se hodící hudba. Souhlasím s názorem pár ostatních uživatelů, že kdyby režiséři měli trochu víc peněz na triky a vychytali pár násilností v příběhu, mohl by film pokukovat po titulu: "Legenda". Takhle je to jen film, který každého, kdo má k videohrám kladný vztah pobaví a ty, co ho mají neutrální, tak neurazí. Mimochodem, v závěru s ním úžasně vydrbal, že? ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film o pocitacovych hrach a o zahadnej hracej konzole, ktora je az neuveritelne skutocna. Co sa tyka pocitacovej grafiky je na predpotopnej urovni velmi stareho vzhladu. V tej sa Charlie dostal do mesta zlocinu, kde mi to trochu pripadalo ako vystrihnute z hry GTA, ale myslim to ukradnutie auta a ulohy. Na velmi ubohej urovni boli akoze tie zombie, ked sa Charlie dostal do vyssej urovne. To boli teda uboziaci. Vyzeralo to skor na sposob ninja bojovnikov mixnutych chodzou podobajuci sa na opice. A ta kamera bola hrozna, normalne ma z toho oci boleli. Velmi odpudzujuce:( A ten hlavny zloduch bol fakt sikovny, ked dokazal katanou odrazat gulky bez najmensieho problemu. Nakoniec to schytal a bolo po hre, a aj po filme, ktory sa dal pozriet, ale zas to neni ziadna slava. ()

Reklama

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Když jsem zpočátku viděl ten amatérskej look a špatnou grafiku, říkal jsme si, že to dříve nebo později vypnu. Jenže ony tyhle chyby začaly postupně dávat filmu to hlavní kouzlo. Trochu mi to taky připomínalo Mortal Kombat dvojku. Film se mi nakonec až překvapivě hodně líbil, hlavně druhá půlka. 70 % ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Proč tak slabé hodnocení? Jako já chápu. Každý má jiný názor. Efekty, které jsou v tomto filmu zobrazeny mi příjdou ok. mohou vypadat lacině, ale přeci takhle videohry v minulosti Playstationu vypadali. Děj je pro mě dobrý, a i hudba je fakt chvílemi dobrá. Jen to prostě není mistrovské dílo. Jenom musím dodat k tomuto filmu jednu věc: Ne, nejsem maniak hrající non-stop videohry. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Inu, nápad zajímavý, ale zcela otřele podaný, podobných jsme tu již měli několik. Včetně monologů typu "jsem ve hře?", "jsem v reálném světě?", "kde jsem?" Film vznikl v době boomu počítačových her, kdy děti začaly trávit čas virtuálně, a tak jim bylo potřeba říct, že nic není bezpečné, a že ve skutečném světě na vás čekají úžasné holky a princezny a kámoši u grilu s pivem. Některé nápady a triky docela ušly, ale celkově je to dějově dost nuda, protože se v podstatě dá předvídat, co a jak bude dál. A to hlavní, kdo hru poslal, proč, oč jde, jak hra vznikla, se stejně nedozvíme. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama