Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (39)

  • Severoamerické tržby byly 254,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 586,8 mil. (NIRO)
  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)
  • Ed Helms (Stu) trpěl otravou z jídla, když se natáčela scéna, kde jeho postava tancuje na ulici bez trička. O pauzách během natáčení se herec vždycky schoulil do klubíčka a takhle zůstal, dokud se nezačalo zase natáčet. (akisha)
  • Stejně jako v prvním díle se během titulků objevují fotografie z celé pařby. Na některých se objevují neherci, např. skutečné prostitutky, které předvedly i show s pingpongovými míčky. (KillHurt)
  • V prvních třech dnech film vydělal 120 milionů dolarů. (Mr.Critic)
  • Boxer Mike Tyson (hraje sám sebe) se ve filmu objevil jako zpěvák na Stuově (Bradley Cooper) svatbě. Kvůli této kratičké roli absolvoval hodiny zpěvu. (Taninaca)
  • Ve scéně, kdy Stu (Ed Helms) odhalí své tetování na obličeji, se Bradley Cooper (Phil) neudržel a začal se smát. Režisér se rozhodl tento moment ve snímku ponechat. (Taninaca)
  • Zach Galifianakis (Alan) má rád labradory. Ve scéně, kdy jde vlčí smečka pozvat Alana na svatbu, je v jeho pokoji na monitoru nápis „I love labradors“ (miluji labradory). Po zbytek filmu má Alan na sobě tričko s potiskem labradora. (leBIGmac)
  • Tvůrci snímku původně chtěli do role tatéra obsadit Mela Gibsona. Ostatní protagonisté a členové štábu ale odmítli s hercem spolupracovat kvůli jeho skandálům (jeho bývalá partnerka požádala o soudní zákaz přiblížení kvůli domácímu násilí). Do role byl poté obsazen Liam Neeson. Režisér Todd Phillips chtěl posléze Neesonovu scénu přetočit, ale herec z důvodu účasti na dalším projektu už nebyl k dispozici. Scéna byla následně natočena znovu s Nickem Cassavetesem. (oje)
  • Je to druhý film z trilógie, kde Mike Tyson (hrá sám seba) spieva pieseň. V prvom filme Tyson spieva skladbu "In the Air Tonight" od Phila Collinsa. Tu spieva "One Night in Bangkok" od Murray Head z muzikálu "Chess". (Zeker)
  • Počas svojho uvedenia v kinách sa tento film stal najvýnosnejšou komédiou s ratingom R. (Zeker)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama