Reklama

Reklama

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 321)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jo, pořád to relativně funguje, gagy baví, ujeté postavy jsou ujeté zábavně... ale pořád je to jednička přes kopírák, která stylovost vyměnila za vyhonění do extrémů. Tentokrát už toho fekálně dementního humoru bylo docela dost a celé to působí poměrně nuceným dojmem. Ps. za závěrečnou fotku parodující slavný záběr popravy člena vietcongu bod navíc. 6/10 ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to „sick night“ v negativním i pozitivním slova smyslu, proto 65 %. Koho alkoholické eskapády z jedničky nepobavily, tak z dvojky nadšen nebude. Hangover II nejen že vykrádá svého předchůdce, ale v mnoha vtipech tlačí na pilu, a snaží se tak Vegas překonat. A znáte to – 2x do stejného strip klubu nevkročíš. Scenáristé dvojky se změnili, je mezi nimi i sám režisér. Bohužel kvalita filmu šla místy k zemi jako Stuovy zvratky z prvního dílu. Koncept filmu zůstává naprosto stejný, parta se zlíská, probudí s opičkou a skládá střípky z minulosti, která skrývá řadu divokých, ponižujících, nechutných, ale intenzivně intimních zážitků. Mění se jen lokace - z království gamblingu hurá do ráje sexuálního turismu, levných drog... a buddhistických klášterů./// To, že opékání načechraných marshmallowů, je americká obludnost, si myslím už dlouho. A po tom, co do pamlsků Alan napíchá své medikamenty, si to parta snad myslí taky:). Pařba se tedy rozjíždí a my retrospektivně zjišťujeme, co všechno banda provedla a koho má Bangkok ve svých spárech. Je to maso (skvělý fór). Doslova./// Řada vtipů je pouze variací na ty z prvního dílu např. masturbační fór či totální okno. Pokud jste jedničku neviděli, budou vám asi připadat originální a zábavné. Pokud viděli, možná se kriticky zamyslíte nad tím, že scenáristé nějaké snahy o inovaci ignorují. Anebo se budete lámat smíchy na zemi a potečou vám slzy, že neuvidíte na titulky. I takové chvíle jsem u filmu zažila. Btw překlad je občas velmi kreativní a vtipnější než původní hlášky./// Vrací se i šílený gangster Mr. Chow (pro nás fanoušky Community señor Chang). Užila jsem si ho tentokrát možná až příliš zblízka, ale jeho upištěný šílený hlásek a herecké kreace jsou prostě stále geniální. A ochránci primátů, připravte se. Věty „No animals were harmed“ na konci titulků se nedočkáme!/// Tvůrcům plakátu bych dala několik na holou, protože kvůli rádoby šokující reklamě přijdete o minimálně 2 dobré vtipy (tetování, opička)./// Zamrzí, že se do filmu nedostalo žádné avizované cameo (Gibson, Neeson), ale jedno na konci čeká. Dle mě sice těžce trapné (podobně je na tom i sladké finále), ale to vynahradí hodně vtipné fotky z pařby, které uvidíte při titulcích stejně jako u prvního dílu. Drogy, alkohol, krev, pot, prsa, penis. Stačí si vybrat! Ústřední trojice je pořád docela zábavná, Alan je však místy až příliš otravný a natvrdlý, Stu hysterický, Philovi ani na chvíli neuvěříte, že je zodpovědný otec od rodiny a učitel. Ale k čertu s tím, je pořád zatraceně sexy - a to se u komedie počítá. [Kino] ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Priznávam, keď som spoznal Stua, nebol som si ním bohvieako istý. Pripadal mi nezaujímavý, chýbala mu inteligencia a predstavivosť. Nemal iskru, akú od človeka čakáte. Ale potom som sa mu pozrel do očí a pripomenul mi môjho brata. Pre tých z vás, ktorí by ste to náhodou nevedeli, môj brat je mentálne zaostalý a žije v ústave.“ Jednotka ma príliš nebavila. Taký priemer. Dobrý nápad, fajn herci, ale prekvapivo (vzhľadom na fakt originálnu titulnú zápletku o noci, na ktorú si nikto nepamätá)  nudný scenár s pár ostrejšími scénami. Nečudo, že som po dvojke nijako extra netúžil a nakoniec som si ju pozrel až 7 rokov od jej vzniku. A hrozne dobre som sa bavil! Osie hniezdo, hovorenie slova ´ahoj´ s dôrazom kladeným na ironické vyhrážanie alebo sex s transsexuálom, to všetko sú veci, na aké sa nezabúda. Hoci ide o dosť drastické záležitosti, ktoré určite nesadnú každému, mňa bavili a niekoľko dní som ich nevedel dostať z hlavy. A bol som veľmi rád, že niekto mal odvahu ich napísať, že sa následne našiel niekto, kto nemal problém nakrútiť to, že herci si to užili a, to asi hlavne, že štúdio to povolilo, odkleplo a poslalo do kín. K tomu porcia hlášok ("Musíš si uvedomiť, že v mojej zemi dentistov nepokladáme za ozajstných lekárov.“; „Poviem ti niečo, čo si doteraz nevedel – nemám ťa rád.“; „Čo ty idiot, navaľ opicu.“), skvelý kasting (tí traja herci – sorry, Doug – sa k sebe tak príšerne nehodia, až sa k sebe hodia) a parádna výprava/atmosféra zhýralého, nebezpečného, nezabudnuteľného Bangkoku. „Viete, niečo vám prezradím. Toto nie je prvá Stuova svadba. V Las Vegas bola kedysi jedna kurva a tá...“ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nebudu a nehodlám se vézt na vlně "fujky fujky, je to stejné jako jednička, čekal jsem od toho originalitu, ještě jednou fujky fujky autorům”… Pánové, dámy a osoby neurčitého pohlaví, pokud jste na tento film viděli alespoň jeden trailer nebo TV upoutávku, tak opravdu nechápu, jak tohle můžete napsat, speciálně když trailer ani upoutávky tenhle fakt nepopírají… do prkna, i sami tvůrci si z tohoto faktu utahují ("Stalo se to zase…” -"Co to s váma je, chlapi?") The Hangover Part II mě překvapil spíše tím, že to není už taková sranda, jako jednička (opravdový výbuch smíchu jsem měl jen v závěru, kdy na pódium vstoupil Alanův dárek a začal zpívat) ale o to více příběh funguje v té vážnější, pátrací rovině. Za mnicha, opici, sadu fotek na konci a další noc, na kterou (ne)zapomenu, dávám 80 %. P. S. Jamie Chung je opravdu absolutní zlatíčko! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem mile překvapena, že další pařba bude v Bangkoku. Na to, že je to tak krásné město, ho tam bylo ale docela málo. Zacha G. začínám zbožňovat, protože jeho herecké výkony jsou doopravdy neuvěřitelné. Dvojka příběhem malinko (fakt jen malinko) pokulhává, ale i tak to byla pařba od začátku do konce. Po přípitku Alana začala dokonce polovina kina tleskat. To se tak často nestává. Závěrečná fotokoláž lepší než z Vegas! Takže spokojenost.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)
  • Tetovanie Mika Tysona (hrá sám seba) ohrozilo premiéru filmu. Ozval sa tetovač S. Victor Whitmill (autor tohto vzoru) a žiadal zrušenie premiéry. Súd mu priznal autorské práva, ale premiéru povolil. (krasomama)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama