Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladičká Daenerys, jako Khaleesi – manželka divokého válečníka Khala Droga, získává nečekanou moc a začíná se vzpírat vůli svého bratra, prince Viseryse Targaryena. Lord Eddard „Ned" Stark se zatím připojuje k Malé radě v Králově přístavišti a velmi brzy zjistí, jak nedokonalým způsobem je Sedm Království řízeno. Catelyn Starková se vydává tajně na jih, aby varovala svého manžela před nebezpečím, které jej obklopuje. Je ale zastavena starým přítelem Petyrem „Malíčkem" Baelishem. Bastard Jon se snaží přizpůsobit těžkému životu na Zdi, kde denně trénuje s řadou neurozených rekrutů. Tyriona Lannistera navštíví lord Jeor Mormont a žádá o jeho přímluvu u krále a královny, pro zajištění zvýšeného počtu rekrutů pro Noční hlídku. Malý Bran Stark se probral z agónie, příliš si nevzpomíná, jak vlastně spadl z věže. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

buzzwoody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně příběhový díl, který pochopitelně rozvíjí hlavně Nedovo působení v Přístavišti a Catelynino zoufalé pátrání po tom, kdo se pokusil zabít Brana. Catelyn mi však narozdíl od jejího manžela připadá díl od dílu nepříjemnější. Tyrion na Zdi perlí a jeho vztah s Jonem Sněhem působí velice příjemně. Za zmínku stojí i Robert hovořící s Barristanem a Jaimem, skutečně však celou epizodu jedinou scénou zachraňuje Syrio Forel. ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viserysovi začíná pomalu docházet, že Drogovi je úplně u jeho svalnaté zadnice kdo sedí na nějakém železném křesle za otrávenou vodou. Tyrion si obhlíží zeď a nepřestává se divit. Překvapený je i Jon, ale on ani jiný být neumí. Aby toho překvapení nebylo málo, tak chudák starý Ned se také nepřestává divit tomu, kolik zlatých dluží koruna... Trošku pomalejší epizoda, ale stále si drží skvělý standart. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první třech jednoznačně nejslabší díl bez jakékoliv dominantní scény, nebo dějového zvratu. Spíše tedy zbytečná epizoda, která vytváří jen jakési pojivo mezi dalšími díly a přináší spíše než posun v ději jeho krystalizování. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále v štýle predchádzajúcej epizódy, množstvo dialógov, z toho ale iba máloktoré skutočne dejotvorné. Potešia ďalšie pekné zábery na veľký múr, informácie ohľadom toho, čo sa na sever od neho deje a čo nás v tomto smere v budúcnosti čaká. Inak akoby celý diel vznikol iba kvôli tomu, aby sme sa dozvedeli, že jedna z najdôležitejších postáv otehotnela. Očakávam však nabudúce zhutnenie deja a konečne aj nejakú tú akciu, čo i len menšiu. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama