Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion uzavírá dohodu. Jorah a Daario se ujímají obtížného úkolu. Jaime a Cersei se snaží zlepšit svou situaci. (HBO Europe)

Videa (2)

TV spot

Recenze (28)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drogové přišli o své vůdce, tak je sjednotí Daenerys, které ti dva "stopaři" konečně najdou. Tyrion jedná za královnu draků. Sansa se setká s Jonem a vůbec je Černý hrad setkávací místo pro tento díl. Theon se vrací domů, sestra není nadšená, ale prý ji podpoří. Co se týče Králova přístaviště, tak se konečně něco plánuje proti Vrabčákovi. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná časť (až na dejovú linku s Daenerys, bože ako ju neznášam, vždy si všetko vydobí a pritom to je obyčajná emancipovaná krava, hehe, ktorá toho veľa nevie). Po tých všetkých vraždách, znásilneniach a zle som bol rád, že táto epizóda sa niesla v takom celkom kladnom duchu (samozrejme až na upálených khalov). Stretnutie dvoch postáv ktoré sa nevideli 6 sérií sa parádne vydarilo. ()

Reklama

SimcaJB

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je lepší než ten předchozí, mnoho věcí se začíná hýbat k lepšímu pro důležité postavy. To co v předcházejících epizodách a sériích trvalo několik dílů, případně i celou sérii, tak se vyřešilo za krátký čas. Samozřejmě i tady je několik nově mrtvých lidí, ale to tolik fanoušky nebolí, a tak ani tento díl není tolik krvavý a překvapivý, jak byly předchozí. Spíše se více jedná a vyjednává, aby bylo důležitým lidem dobře. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá a posledná scéna, úplne skvelá. Naša blonďatá ombucmanka dostala dvoch nápadníkov. Touto časťou sa začína 6. séria rozbehovať a mať grády. Čo ukážu ďalšie časti, to uvidíme dúfame, že dobre. Jeden z najlepších a 2. najdôležitejší diel zo 6. série. Kto má rád hlavného predstaviteľa (výborná otázka), bude vedieť, čo je prvé. /85 %/ ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k onomu spojování jednotlivých linek zde již dochází prakticky. Zároveň je jasné, že vše začíná směřovat k jedné velké bitvě o Zimmohrad. Jestli k ní dojde v této sérii, těžko soudit. Vše se ale hýbe, spojuje a paktuje i rozpadá. Je to radost pozorovat a čekat, k čemu to povede. Čekají nás každopádně velké věci. 85% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama