Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (73)

Ergon

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že HBO boří seriálové mýty a určuje TV kulturu už dávno víme a taky to, že GoT je jejich vlajkovou lodí. Nicméně toto nikdo nečekal. Neustále se divím, jak tvůrci dokáží diváka překvapit, šokovat. Díl plný emocí, zvratů, rozuzlení, odhalení, při jehož sledování jsem měl doslova husí kůži, tajil dech a přál si, aby nikdy neskončil, navíc umocněný skvělou hudbou. Dokonalost sama a asi nejlepší díl ze všech. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek v Králově přístavišti mě zničil. Tohle si opravdu nikdo nezasloužil. Ale jen ve Hře o trůny může zemřít najednou tolik postav a stále jich zbýt víc než dost. A to jsem doufal, že Cersei zatím neumře, protože sledovat Lenu Headey mě bavilo. Tímhle však rozdmýchala mou nenávist nanovo a Ramsey Bolton teď bledne ve srovnání s ní. Ozvaly se i staré rány ohledně Shireen. Naopak u Daenerys se schyluje k osudovému rozuzlení, Olenna pěkně usadila otravné Sand Snakes a Arya konečně začíná splácet dluhy. Gradace děje i napětí fungovaly výborně a konečně se v této sérii objevila i nová originální hudba. Epizoda s více zvraty tu zatím nebyla a to jsem si myslel, že jak se blížíme ke konci, postav už tolik ubývat nebude. Omyl. ()

Reklama

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

mima33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emóciami nabitá epizóda, ktorá priniesla presne to, čo som od nej očakávala. Tower of Joy úžasné, zaujímalo by ma, čo Lyanna pošepkala Nedovi, no myslím, že je viac-menej jasné, že R+L=J je realitou. Cersei mi pije krv, a to som ju predtým mala celkom rada - btw, že by sme sa konečne dočkali toho, že ju Jaime znenávidí? White Wolf - nikdy som Jona nemusela, no na severe ma to baví viac ako kedykoľvek predtým. Záverečný pohľad na lode bol dychberúci - konečne! A teraz mám vážne čakať rok? ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pět hvězdiček za emotivní prožitek. Díl měl sviňské koule a stálo to za to, zvraty a všechno bylo emotivní a pořádné. Na druhou stranu je z toho čímdál víc cítit, že bez vedení knihou a Martinem to ztrácí punc kvality, čímdál víc se z toho stává klasická televizní produkce, mizí logika a postavy se beze studu teleportují přes půl světa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)
  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)

Reklama

Reklama