Reklama

Reklama

Halabalašou

(pořad)
Hudební
Česko, 1993, 32 min

Obsahy(1)

Hudebně zábavný pořad s Velkopopovickou Kozlovkou a jejími hosty. (Česká televize)

Recenze (6)

curil 

všechny recenze uživatele

Kvůli mé oblíbené Drahomíře Vlachové jinak nepříliš podařený pořad nezavrhnu a nesrazím až na úplné dno bodování. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Éda Blbeš a dechovka - neumím si představit smrtonosnější, trýznivější kombinaci! Pro mě naprosto nesledovatelné a neposlouchatelné. 00% ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Naproste zjeveni ve 3 rano behem usinani u televize. Pred rozjuchane publikum, slozene predevsim z kredencioznich tet a chlastem vymytych strycu, nabehl rozesmaty Eda Hrubes v silenem tralalku, ktery jeste vice zvyraznoval jeho pedofilni kolecko kolem ust a la Helmut z Garmischpartenkirchenu. Spolecnost, ci lepe receno jakesi krovi, mu delala selka Marcelka, ktera za celou dobu nerekla kloudneho slova. Nacez se rozjel set neuveritelnych flaku, ktere snad ani nebyly dechovkou, to byla proste smesice toho nejvetsiho odpadu, co v hudbe muze vzniknout. Mezi temito peckami vedl jakysi zovialni hospodsky song (hran zejmena na nastroje banjo, pozoun, ozembouch, hreben a bubinek), kdy asi 10 protagonistu sedelo kolem stolu u cepovaneho piva, mezi nimi asi 10-leta holka, ktera se taky drala k pivu, ale jeji zodpovedny zrejme fotr ji placnul pres ruku. Opet spousta pravdepodobne hormony nebo hasisem nahonenych veselych tvari, pohybu, dupani nohami a kyvani se do rytmu. Strih, fotr uz holce dovolil vzit si taky pivo a divka spokojene usrkava. Prichazi refren, akteri radostne zvedaji pullitry, mavaji jimi, prehzauji si je, otaceji dnem vzhuru. Ale neco tam nesedi - pivo vubec nesploucha, netece... je totiz umele! Cloveku by se zdalo, ze zlaty hreb vecera je za nami, proto se snazi usnout, ale z mezifaze, nez se definitivne odebere do vecnych lovist, ho infarktovym zpusobem vytrhne pridavek v podobe pisne s textem "lososiiii, lososiiii, to jsou moje ceeeecka, dam si jeee k veceriiiii...", dal uz si to nepamatuju. Eda Hrubes v nejsilnejsi pasazi skace jako kaucukovy dedek, Marcelka krouti svymi boky - to druhe zni na prvni pohled sexy, ale Marcelka je takove postavy, ze kdyby ji chtela obletet moucha, tak zdechne na trati. Duchodci v publiku jsou v tranzu, uz jen chybi, aby se rozjela mexicka vlna. Bylo to me prvi a zaroven samozrejme posledni setkani s touto vlajkovou lodi ceskeho televizniho postmodernismu, naprosto nechapu, jak mohl tento skvost zustat prede mnou az doted utajen. Taky vsak nechapu, na koho je porad cilen. Protoze ti chudaci duchodci snad cely zivot nedreli na to, aby za odmenu mohli chodit ve spickach zavazet do tramvaji, navstevovat Lidl a rozsafne sledovat tyto jedy. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že už Eduard Hrubeš dotelevizoval. To byla skutečná tortura sledovat tohoto člověka na televizní obrazovce pomalu týden co týden. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama