Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

"Spiritbox promluvil" Náhodou jsem na to narazil na prima zoom, takže jsem se zpočátku domníval, že jde o nějaký dokument. Ale brzy se ukázalo, že jde o amatérskou duchařskou komedii, vhodnou zejména pro fanoušky Festivalu otrlého diváka a konzumenty lehkých drog... Prostě v podstatě odpad, který se za jistých okolností může díky své stupiditě stát kultovní pětihvězdičkovou záležitostí (k čemuž ovšem v mém případě zatím nedošlo:-) Asi nejvtipnější mi připadaly titulky objasňující nevysvětlitelné zvuky, například "nevysvětlitelné zavrčení", "nevysvětlitelný dětský hlas", "nevysvětlitelné tiché zavrčení" či můj nejoblíbenější "nevysvětlitelný zvuk tahání". ()

Katuusss odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si myslela, že je to parodie...jaké zklamání...pokud by to byla pravda - vědci celého světa, zástupci všech náboženství apod. by se už sjeli do USA...takhle to bylo špatně zahrané divadlo. PS: Vzpomněla jsem si na seriál Supernatural a jejich Ghostfacers...že by parodie na Ghost adventures? :-) ()

Reklama

jahdahkaleem 

všechny recenze uživatele

Jsou zde 2 možnosti: Buď je celý cyklus jeden velký fake, což by indikovalo ohromný filmařský um, fantazii a smysl pro autenticitu a hodnocení 5*, nebo jde opravdu o pravdivý materiál, a za ten by trojice aktérů zasloužila hvězd alespoň deset, protože odvaha kterou kluci prokazují je neskutečná. Ještě lze brát v úvahu 3. možnost, nebo-li že je to půl napůl, ale tu bych beztak hodnotil opět pětkou. Zkrátka, jde o obrovsky sugestivní dokumentární seriál, který žádný duchařský či hororový fanoušek nemůže nechat bez povšimnutí. Je obrovská škoda že zatím nejsou k dispozici české titulky, ale show si rozhodně užije i ten kdo si s angličtinou netyká. Doporučuji! ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že existují světy a časoprostory, které zatím náš mozek není schopen poznat, prozkoumat či jinak chápat. Věřím tomu, že jsou místa se silnou energií, na kterých se v minulosti staly silné události. Věřím, že se občas někomu přihodí něco, co si nedokáže vysvětlit, že se cítí divně, že je svědkem nevysvětlitelných úkazů či zvuků. Občas logika bojuje s pocity a u mě je to zatím fifty fifty. Poznala jsem na vlastní kůži mrazení a tíseň, pokud jsem se ocitla na místech, kudy procházela nějaká historie ... Věřím, že se někteří snaží za každou cenu přijít záhadě na kloub a s pomocí počítačové technologie dokázat, že tam "něco" je a mluví s nimi, dokonce se jim na obrazovce zobrazuje ve formě čar a úhlopříček. Nevím, nejsem tam s nimi a ani po tom netoužím. Nicméně skepse mě při občasném zhlédnutí dosti svazuje. Na pobavení ale dobré. Každopádně netuším, jak to celé ohodnotit. :-) ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejstrašidelnější dokument. Bohužel se jednotlivé díly zabývají strašidelnými místy a snaží se o kontakt s nadpřirozenem, takových videí na internetu spousta. Nechci posuzovat zda se jedná o reálná či virální videa, ale bála jsem se a tudíž splnili svůj účel. Bohužel žádný jiný účel tento dokument nemá. Chybí mi tu nějaký závěr, poučení, dobrý konec... Taky jste si všimli, že vždycky když něco slyší, tak do toho kecají a málo co je slyšet? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Sezona 2014 byla rozšířena o 7 extra epizod pod názvem "Ghost Adventures Aftershocks". (sabres72)
  • Zak Bagans si jako vášnivý sběratel předmětů, souvisejících s paranormální aktivitou, otevřel v Las Vegas Haunted Museum. Zároveň k tomu natočil dokument pro Travel Channel s názvem Deadly Possessions (2016). (LucyZ)
  • Nick Groff po 135 epizodách seriál opustil a místo něj se do vyšetřování zapojili technici Jay Wasley a Billy Tolley. (LucyZ)

Reklama

Reklama