Reklama

Reklama

Heaven's Door

Trailer

Obsahy(1)

Věčný brigádník a člověk, kterému se nesplnil sen být něčím velkým, zjišťuje, že mu zbývá už jen pár dní života. V nemocnici potkává mladou dívku, která už od sedmi let neviděla nic, než jen bílé zdi nemocnice a doktoři jí víc jak měsíc nedávají. Když se spolu tito dva lidé opijí, rozhodnou se, že pojedou na pláž k moři. Ale na cestě za svým snem se nesetkají jen s nedostatkem peněz. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

WaraiOtoko 

všechny recenze uživatele

Na další film od Michael Ariase jsem byl vcelku zvědavý i když z traileru jsem měl poměrně rozpačitý dojem. Film o mladíkovi a čtrnáctileté dívce, kteří trpí nevyléčitelnou chorobou a rozhodnou se utéct k oceánu je japonským remakem německého filmu z roku 1997. Ze začátku se sice tvářil jako poměrně slušný indie film, ale postupem času začal režisér bohužel příliš tlačit na divákovi city. Ať už v případě zbytečné příběhové linky s učebnicovým „záporákem“, či účelovým chováním vedlejších postav tam, kde se scénárista ocitl ve slepé uličce. Bohužel tak jediné co filmu dodává určitou atmosféru je výborný soundtrack od Plaid. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Nebýt zde mafie a policie, která po obou jde a šlape jim na paty, mohlo by to být krásné drama o dožívání a posledních přáních. Hudba doprovázející celý film je opravdu krásná a přináší pohodu. I když mi byl hlavní hrdina ze začátku nesympatický, postupem času se stal opakem a já si ho oblíbil. 65% ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama