Reklama

Reklama

Lži a iluze

  • USA Lies & Illusions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Publicistická kniha bestsellerového autora Wese Wilsona (Ch. Slater) o upřímnosti zachránila milióny lidských vztahů. Když je však Wilsonova snoubenka unesena a prohlášena za mrtvou, Wes náhle zjistí, že je pronásledován najatými zabijáky, krásnými špiónkami a bezohledným bossem zločinců se zálibou v dobrých způsobech i v násilí. Co má Wes, po čem jde mezinárodní gang pašeráků? Proč jeho nejnovější nápadnice skrývá tajný pokoj plný zbraní? A komu může věřit, když nikdo není tím, kým se zdal být? (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, neškodný a vcelku zábavný film, který je zajímavý především tím, jací v něm hrají herci. Slater s Goodingem mají bohužel na víc a Lži a Iluze jsou tak spíš smutnou zprávou o herecké kariéře obou pánů. Jinak co se týče režiséra, Takács je především námezdní síla, který točí filmy jen na kšeft. Proto má ve filmografii tolik sraček. Že umí, ale ukázal v Bráně nebo Sabotáži. A tenhle film by také vypadal o poznání líp, kdyby byl natočený na film a ne na ten zatracený digitál. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Né tak, že se jedná o film "béčkový" není sporu... Scénky, které nedávají logiku, jako např. že hlavní postava je po prvním "navštívením" banky doprovázená mafiánem (kde diamanty nebyly, ale jen plyšák) a podruhé, jak už se v kufru v bance nacházejí, už ho žádný člověk preventivně nehlídá a nechají si ho(je) oba lehce pláchnout..:-) A tak bychom mohli pokračovat.. Nicméně i tak se mi film líbil, a že bych se nudil nemůžu říct ani slovo, k tomu opravdu originálně úsměvné scénky byly opravdu na zasmátí a odreágování ideální... Film kvalitou sahá asi maximálně na 2*, ale já nemám problém jednu přidat a dát hvězdy 3...Spokojenost..:-) ...55% ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je ešte taký priemer, no potom sa začnú "akčné" scény a "naháňačky" a zrazu neviete, či sa máte smiať alebo plakať. Pôsobí to, akoby to točilo päťročné dieťa, ktoré má prvý krát v ruke kameru & scenár pripomína ementál, do ktorého sa pustilo hejno krys. Takže typický Tibor Takács. :-) ()

johnson 

všechny recenze uživatele

Bože můj, co toto je za film? Kdybych věděl co to bude zač tak du hrát ping pong. Film je totáálně ale totálně o ničem. Nuda od začátku do konce. Jediná světlá stránka (a taky jediná hvězdička) je za Cubu Gooding Jr. Dále, celej film vypadá jak kdyby byl natáčenej přes foťák, pořád se to celý třebe a celkově stojí za prd. Prostě hrůza, snad to nejhorší co sem za tento rok viděl. ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

TEN AMATÉRISMUS Z TOHO PŘÍMO ČÍŠÍ. Ale obrovksy. To není béčko, to je přímo zetko. Závěrečný pád letadla byla jedna z nejúsměvnějších scén, kterou jsem kdy ve filmu vůbec viděl. Rvačky, honičky, střílečky, Gooding, Slater i obě děvčata strašné. Nevím, proč to herci vzali, když věděli, že to bude režírovat takový maďarský kopyto. Plus v dabingu, co jsem viděl, mluví Slatera neskutečný hovado, který jsem měl celých 90 minut chuť nakopat. Sečteno a podtrženo, nic pozitivního zde nenajdete. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama