Reklama

Reklama

VOD (1)

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Standito 

všechny recenze uživatele

Slušný film, slušný... by bol, keby záverečné rozhodnutie nebolo padnuté na hlavu. Po tom, čím všetkým si človek dokáže prejsť, jeho správanie a konanie, aby zachránil vlastnú dcéru a nakoniec pristúpi na voľbu, ktorá je v rozpore s celým doterajším priebehom. Dobrý príklad bol vo Vojne svetov (tá scéna z pivnice) - v každom z nás sa nájde kúsok zla a človek v hraničných situáciách stráca morálne zábrany. Toto by neurobil NIKTO. Nechápem... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Americká mise Baltasara Kormákura se nakonec vydařila, obával jsem se, že ztratí svůj styl který sem zřel v Severních blatech a svatbě za bílé noci , ale nakonec se alespoň jedna věc podle mne typická pro Kormákura zjevila - jeho interesantní záběry oblohy, nejčastěji pokud nebe doplňuje záběr na jedoucí vůz, jediné, co takovým scénám chybí je Islandská krajina, kterou, ve vši úctě k jižní Americe, nedokáže Mexiko nahradit ani náhodou, obzvlášť pokud ony záběry vydávají jakýsi pocit "chladu". Ani pokus o lehčí, emocionální znásilnění divákovo slzných kanálků není tak nesnesitelný, jak jsem se obával (ačkoliv u mě tradičně neúčinný), takže ve výsledku číhá v Nádechu solidní kus thrillerózní práce, bohužel ale s trochu děravým scénářem, škoda, že si ho Kormákur neupravil. A nepřesunul děj do Evropy, ale jasně, už přestanu snít, snad ale díky tutomu dostal bakšiš na nějaký svůj domácí projekt. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť v koži toho otca. Smutný príbeh o jednej hroznej desivej dileme, ktorú by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi. Popritom je to akčné, napínavé a i zručne natočené. Nič neobvyklé, že obaja manželia sa na celú situáciu pozerali inak, ale kto z nich mal pravdu? Na ktorú stranu by ste sa postavili? To je skutočne len vo hviezdach... 80/100 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nepozeralo sa mi to vôbec ľahko, aj zlé sny mi privodilo. Zúfalosť vo filme od začiatku až do úplného konca, aj keď bol príbeh vyrozprávaný napreskáčku, sa nevidí ani v najtemnejších hororoch. A ten beznádejný koniec s výberom medzi dvomi možnými tragickými závermi... Filmársky zvládnuté dobre, len škoda pár hluchých miest a prehnaného správania Mexičanov, trochu sa mi nechce veriť, že je to až také divoké. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pane, mám pro Vás špatnou zprávu! Proboha jakou? Máte cirhózu jater. Pokud do týdne neseženeme náhradu, je po Vás! A sakra! Hledám doktora Nováka! Ten tady tady není! Já s ním musím mluvit! Je to otázka života a smrti! Pojďte za mnou. Zdravím, já jsem doktor Novák. Rozumím, 150 000 dolarů za játra, hotově. Platí se předem. Dobrá, beru. A kde je seženete? To nechte na nás. Cože! Vy jste kvůli tomu zmrzačili někoho, koho jsem zrovna potkal na ulici! No, tak si vyberte! Vy, nebo on! A když to odřeknu, vrátíte mi zálohu? Ne! Ok. Tak jdu do toho. - Mám rád filmy, které nutí k zamyšlení a možné diskuzi. Tento je zrovna velmi diskutabilní, velmi moralizující, velmi přímočarý. Nenudí, částečně i šokuje. U mě ale jen průměrně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama