Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé ženy na útěku nemají co ztratit. Francouzské kriminální drama – roadmovie.
Nina a Lizzy jsou dvě mladé ženy, které se poznají v psychiatrické léčebně. Nina je v těžké depresi, protože se cítí vina za smrt svého otce. Lizzy se do léčebny dostala kvůli pokusu o sebevraždu. Lizzy jedné sobotní noci přesvědčí Ninu k útěku. Jejich plány jsou ale zkříženy a obě ženy se musejí vydat na dlouhou cestu, při níž poznávají bohužel ty nesprávné lidi a nechají se zatáhnout do vraždy. Jsou ochotny udělat cokoliv, nemají totiž co ztratit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

noctambule 

všechny recenze uživatele

Když má někdo přehnaná očekávání kvůli lákadlu na obalu v podobě "vítěz Cannes FF", tak bude zklamán. Kdo přehnaná očekávání nemá, bude to mít za průměr. Má to spousta nedostatků, ale nenudila jsem se. Mimochodem, Zlatou palmu to nemá, získalo to "jen" Cenu prezidenta poroty sekce Un certain regard. Kdo se řídí různými oceněními, jeho chyba;-) 50% ()

tahit 

všechny recenze uživatele

V slibném dramatickém začátku jsem si myslel, že mě čeká psychologicky napínavá podívaná, tento pocit nevzrůstal s dalším pokračováním děje, který se sice snaží upoutat možná zajímavým nápadem, ale na úkor nepravděpodobností. Netvrdím, že se tvůrce filmu nedotknul závažného problému lidí u dna, ale postavy pacientek psychiatrie na mně působily naprosto bezradně a vůbec žádná stopa nějaké hlubší výpovědi. Konec konců je to film, na který opravdu rychle zapomenu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, za co tenhle film dostal to ocenění na filmovém festivalu v Cannes. Nudil jsem se a ještě to mělo tak dementní příběh, že bylo dost náročný to dokoukat až do konce. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama