Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 040)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $69miliónovTržby USA $251,513,985Tržby Celosvetovo $543,495,033Tržby za predaj Blu-ray v USA $83,364,516 //počet predaných kusov 3,369,863Tržby za predaj DVD v USA $202,660,906 //počet predaných kusov 13,783,683 ║ __Bžunda ako sa patrí!!!__ A ďalšie animačné prekvapenie roka 2010, v podstate je to taký zjav ako kedysi bol prvý Shrek, ako za ten normálnejší menší rozpočet a štúdia Universal, by som nečakal takú bombu aká sa im na už okukané pomery dokázala podariť. Zábavnosť až nadpomery neúnosná, animačne veľmi dobré, postavy skvostné plus na vrch bodujú postavičky tých mini mrmlúňov, príbeh ani na chvíľu neomrzí. __Delikátna záležitosť __ /videl v kine 3D verziu 2x: 100%/ __Rok 2010 sa stáva rokom animačných skvostov od Príbeh Hračiek 3, Ako si vycvičiť draka, Ga'Hoole: Legenda o strážcoch + Já zloduch. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nebylo to pixarovsky dokonalé (především tedy chyběl lepší příběh), přesto jsem se u Despicable me poměrně oddychově bavil a věřím, že s originálním dabingem by to bylo ještě o chloupek lepší. Minioni jsou parádní postavičky, které by si možná zasloužily větší prostor v nějakém krátkometrážním seriálu.. pět minut denně bych si klidně dopřál. :) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh strašlivého padoucha, který již od dětství touží po tom dostat se na měsíc. Když však nějaký neznámý padoušský konkurent uloupil pyramidu a zaplnil tak stránky všech novin a televizních obrazovek, nastal čas provést jiný velmi smělý plán. Loupež měsíce pomocí zmenšovacího paprsku. Aby se ale k onomu paprskometu dostal, potřebuje do plánu zahrnout tři malé holčičky, se kterými se vše stává ještě zajímavější a dobrodružnější.. Tolik různých věcí, které mne nadchly. Především malí žlutí mužíčci, kteří mají patrně jen dvě kalorie - mimoňové. Dále tři malé holčičky, které jsou velmi zábavné a roztomilé, a hlavně spousta vtipných scén, které mne trhaly na malé kousky, jak jsem se smál. Výborná komedie pro malé i velké. 90% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný animák, který je ovšem místy až moc infantilní a mířený spíše na nejmenší diváky. Tempo to má ale slušný a některý scény jsou fakt vtipný, nemluvě o těch žlutejch potvorách, který si kradou většinu filmu pro sebe. Škoda té infantilnosti a dost slabé zápletky, protože ta linie s dětma moc nefunguje. Na jedno podívání ale dostačující. 70% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, které jsem v poslední době viděla, i přesto mě to ale nenadchlo tolik jak jsem čekala, potom co jsem kolem sebe slyšela za chválu. Minions byli totálně úžasně dokonalý, taky chci jednoho. Musím pochválit a vyzdvihnout výborný soundtrack (v čele s titulní písničkou od Pharrella Williamse). Vtipná zápletka, společně s úžasnou malou holčičkou a jejíma jednorožcema, snad jen ten doják bych na konci mít nemusela (ale dobře no, je to pro děti). A asi nejlepší scéna - parkování. 4* ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Kniha "Ospalá koťátka" se po filmu začala opravdu prodávat v podobě, jaká je ve filmu vidět. (akisha)
  • Tvůrci vymysleli mimoňům vlastní jazyk, tudíž každý zvuk, který vydají, by šlo přeložit na určité normální slovo. (akisha)
  • Každý z mimoňů je originál, žádní dva nejsou stejní. (Luigi.K.)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama