Novoty (TV pořad)
Komedie
Česko, 1997, 60 min
castor
odpad!Už tehdy léta páně 1997 právě Novotný dal směr pokleslé zábavě, která v nejrůznějších mutacích opanuje už vlastně všechny naše televize (mnohdy bohužel včetně té veřejnoprávní) a neví, kdy přestat. A nemůžu si nerýpnout.. „Bavič“ Novotný dal totiž světu televizní zábavy i svého povedeného synka, neuměla, který v upoceném duchu svého otce si hrál nejprve na barmana, a teď to zkouší jako celebrita..(15.7.2010)
RHK
Já myslím, že zpočátku šlo o velmi dobrou show, s mnoha neotřelými nápady a několika výbornými umělci. Teprve později stereotyp přebil originalitu a Novotného prvotní tah na branku.(15.10.2010)
Webb
odpad!Novotnýho nesanášim.(11.9.2009)
heyda
Za Pepíka Náhlovskýho jedna hvězdička :-)))))(8.10.2009)
Spinosaurus
Ano. Bylo to trapné, ale bylo alespoň něco. Ach jo. Kde jsou ty časy, kdy jsem si pustil večer televizi, kde Ing. Kuba vařil, nebo se Plačkova přizabíjela na schodech. Kde je Tele Tele??? Dneska si pustim večer televizi a vidim bandu trotlů z Ordinace nebo Big Brothera.(29.12.2009)
Hrabka
Tyto estrády jsem nikdy neměl moc rád. Občas jsem se podíval, ale většinou jsem se nudil. Dobrý vtip nebo scénka se objevily jen zřídka.(18.9.2009)
Davies182
odpad!Nesnáším toho [CENSORED].(27.7.2009)
FilmFan24
Uchroctaný Novotný, bohužel.(26.7.2009)
kingik
Občas se i nějaká scénka povedla.(15.7.2010)
lekr
odpad!Naprotý humus!! Nehorázně stupidní vtipy, příšerní hosté a nemožný Novotný. Na tohle se fakt nedalo koukat!!(17.2.2010)
kajda.l
Narozdíl od smrdutých Dobrot, toto ještě "jakoustakous" úroveň mělo. A u scének s pitomci Náhlovským/ Mladým jsem se pravidelně bavil.(22.2.2010)
JARDAHONDA
odpad!Šmuclerová co by bývylá ředitelka tv Nova...neustále předhazovala okoukaného a profláklého šaška ,na kterého se nedalo dívat,,,nucený a nepřirozený humor nemůžu hodnotit,jinak než odpadem(21.7.2011)
ssfan
Ze začátku vtipné, později trapné. 30%(27.8.2009)
Danny F.
odpad!Komentář od -> ssfan mluví za vše.(22.2.2010)
Caminzind
odpad!Odpad všech odpadů!(11.9.2011)
L_O_U_S
odpad!Nenáviděl jsem NOVOTY. Nenáviděl jsem Petra Novotného. Nenáviděl jsem umělý smích. Nenáviděl jsem Novu. (503.)(10.8.2009)
cariada
Pár vtipů a scének šlo, ale pak se z toho stal hrozný kýč a hnus.(24.8.2009)
tomeek
odpad!Jak to končí na -ovoty, tak to bude sranec o tom samém s těmi samými, ale jiným názvem.(10.6.2010)
MJMilan
Novotný byl tenkrát hodně v kurzu ... ale tento typ optimismu fakt rád nemám. Aby se někdo smál už při vyslovení svého jména, to je trochu moc.(30.7.2009)
lskala
odpad!Nova - 90 léta - humus pořady!!! Více k tomu nelze dodat.(23.11.2009)
- Tosimodpad!
- gouryellaodpad!