Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
xhc

xhc (hodnocení, recenze)

Nivenx

ak budeš série SAW sledovať ako jednoliaty príbeh, veľmi rýchlo sa v ňom stratíš a ostaneš zmätený, riešením je dej vnímať ako naporcovaný v rozličných časových slučkách

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Nivenx

To jsem si taky říkal co to udělali za prasárnu. Už jsem si zvykl ale stejně je to pěst na oko.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

morena.jea

Jo vím co jsou flashbacky samozřejmě. Nejslabší je pátý díl a tento. Jak mi vysvětlíte růžovou krev? :) To mi také vadilo a hodně. Jelikož celá série je v pohodě a tady udělají tohle. Nepochopil jsem proč ta změna barvy.

na příspěvěk reagoval Žralok, morena.jea

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

MEGAJOHN

 Myslim si že u Jigsawa pár dní pobyl než se zotavil. A osobně mi to vyznělo tak že Amanda Adama udusila bezprostředně po událostech jedničky. Gordon dělal všechny chirurgický zásahy v sérii.

MEGAJOHN

MEGAJOHN (hodnocení, recenze)

Takže je někde řečeno proč Gordon nesplnil co slíbil Adamovi (že přivede pomoc)?

Neviděl jsem poslední díl, ale v diskuzi k novému filmu mi říkali, že snad proto, že ho Skládačka někde držel dokud se nezotavil. Je to tak? Opravdu to bylo tak dlouho a Amanda ho stihla udusit? Vzpomínám si že někde bylo řečeno že Gordon voperovával klíček pod oko tuším Michaelovi, to bylo ale už na začátku dvojky, ne?

na příspěvěk reagoval Žralok

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

I přes to pointu sedmého dílu neberu a nikdy se s tím nesmířím.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Nivenx

Ta mrtvola kterou považuješ za doktora byla uplně jinde než byl Gordon uvázanej. V jedničce bylo jasně vidět že koupelnu opustil a ve dvojce bylo dost hezky a jasně osvětleno čí to tělo je. Jak říkala Pesim4. Je to Zepp ;) V sérii jsou chyby ale hledáš je i tam kde nejsou :)

na příspěvěk reagoval Nivenx

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Nivenx

Jo, ve druhým díle byly v koupelně dvě mrtvoly. Jedna byla Adama, ta druhá ale patřila Zeppovi, kterýho Adam v prvním díle umlátil. Po Gordonovi tam zbyla jenom noha. :)

na příspěvěk reagoval MEGAJOHN

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

V sérii je hodně chyb děje. Např. ve čtyrce byl John mrtvý a na začátku ho pitvali, ale na konci v tom čase ležel stále, tam kde zemřel. Občas se jim podařilo vytvořit chybu, ale v sedmém to završili totální katastrofou. Sérii mám rád a jde o nejkvalitnější hororovou sérii, jelikož není série, která by se mohla chlubit sedmi povedenými díly. Ale poslední byl dějem hodně sprasen.

na příspěvěk reagoval morena.jea, xhc

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

MEGAJOHN

Já tit o vysvětlím takto: Ve dvojce, když přišli lidi do koupelny, tak tam byly 2 mrtvoly. Jedna byla Adama a druhá Gordona, takže zemřel. To že v sedmém se zamotali úplně a potřebovali to uzavřít, tak ho oživili a zakončili to s ním, což byl jeden z nejdebilnějších nápadů.

 V 8smém chci zpět Hoffmana, který do nové série nahradí Jigsawa a pojede se dále. Konec sedmého dílu neberu a nesmířil jsem se s tím.

na příspěvěk reagoval Pesim4, Žralok, MEGAJOHN

MEGAJOHN

MEGAJOHN (hodnocení, recenze)

Je někde řečeno proč Gordon nesplnil co slíbil Adamovi? (že přivede pomoc).

Dal jsem si od šestky menší oddych kvůli totálnímu vymizení Skládačkova poselství, jež nahradila bezduchá brutalita...

na příspěvěk reagoval Nivenx

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

snad nikdy... jinak ono se to, myslím, ještě neví, ale cosi se o něm mele

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

KnightErik

Mněl bejt konec. Ale nedávno se vyrojili informace že se asi plánuje osmička. Ale kdy bude nikdo zatím neví. Těžko říct jestli se ten projekt rozběhne. O kus níž je odkaz od Anarvina o tej osmičce.

Zimcik4

Zimcik4 (hodnocení, recenze)

Rieux

Treba by na to ve filmu nehledeli ze sa zabil ve hre a skusili by ho do filmu dat ale dohovi jak to bude co si vymyslija jestli to vubec vznikne

na příspěvěk reagoval Rieux

 (hodnocení, recenze)

Rieux

sem ještě nehrál... oplatí se to zkusit či to je další podle filmu sračka?

na příspěvěk reagoval Rieux

Zimcik4

Zimcik4 (hodnocení, recenze)

Verza 5 : Vrati sa David Tapp - Danny Glover ,  v 7 dile jak je rozhovor s tu babu v tv jak to sleduje boby dagen tak je rozhovor a na konci zazni a v pristim dile bude rozhovor s dalsim prezivsim Davidem Tapem , tak podle ma ho potajnu sleduje a nejak to vyleze ven v 8 dile

na příspěvěk reagoval Rieux

morena.jea

morena.jea (hodnocení, recenze)

Zimcik4

verzia 4: vysvetlí sa, kto boli tí dvaja, čo pomohli Gordonovi chytiť Hoffmana. ukáže sa že v tom išli tiež odzačiatku a budú v tom pokračovať

Zimcik4

Zimcik4 (hodnocení, recenze)

Saw 8 ....... verze 1 : Lidi uvidijá,že vraždění ustalo potom co byl hofman uvězněný a někteří jedinci uvidí příležitost  jak se pomstít , nebo zabit lidi které nemají rádi nebo maji snema konflikty a tak si řeknout JigSaw može byt každý a začne nekonečná panika a likvidování lidí,absurdní pasti a nesmyslný koncept .

verze 2 : ¨tvurci budu sledovat debilni diskuze na csfd a podobnych strankach a budu vybyrat mezi komentarama nekterych jedincu a treba najdu nejaky pribeh ktery by sa jim zalibil a tak vznikne dalsi saw

 

verze 3 : Hofmana najdu v kupelce ten napraska gordona a bude enom vysvetlovani , bude vysvetlovat jak udelal take pasti proc to delal kdo mu pomahal a ukazu sa vsecky pasti ktere byli a co sa stalo a kdejak to dopadlo a tak sa to uzavre hofmana odsudija a gordon sa zabije a hotovo

na příspěvěk reagoval morena.jea

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

No tak to s 8 častou je velmi zaujímavé. Síce tu už žiadna originalita neni a na atmosféru a kvalít prvých dvoch častí sa to nechytá tak by som to aj tak pozrel, môže to byť zaujímavé. Ale treba silný príbeh :-)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

morena.jea

Presne tak, síce to nemalo nápaditosť tých pascí, ale bola to efektívna cesta za jeho cieľom a aj takéto gore to oživí.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1

Tak nejaký spôsob sa vždy nájde. Mňa veľmi bavil, získal si ma tou scénou, keď sa pomstil za svoju sestru parádnym spôsobom a aj to jeho záverečné vyhladenie zásahovej jednotky a stanice bolo také poriadne nekompromisné. A navyše to bol taký zaujímavý prakticky až protiklad Jigsawa. 

na příspěvěk reagoval morena.jea

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18

Tak to musím horlivě souhlasit. Ikdyž jak dopadl v sedmičce, tak nevím jakým způsobem by se vrátil, ikdyž je možností spoustu. On byl prostě chladný, vyrovnaný, vše měl promyšlené, vše mu vycházelo, v pětce byl nejlepší a pak v šestce.

na příspěvěk reagoval morena.jea, sniper18

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Budem rád, keď skutočne ešte nejaké tie pokračovania vzniknú, ale dúfam, že sa už čo najviac odpútajú od Jigsawa, lebo to by už bolo neskutočne prekombinované. Radšej, nech sa vyberú trochu iným smerom, ale aspoň tú čiastočnú previazanosť by som chcel a hlavne Hoffmana, toho mám z celej série najradšej. 

na příspěvěk reagoval mzss1

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama