Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalšie nechutné, sterilné, hlúpe torture porno. Dávam ale o hviezdičku viac za ten rozkošne uletený záverečný zvrat, kedy sa zjavuje zase ďalšia postava z minulosti, ktorá nečakane ťahala za motúze počas celého času. Strašná škoda, že sa séria berie tak vážne. Mohla to byť zábavná hororová telenovela. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vlastně scénáristy obdivuju za to, že si i posedmé dokážou z prstu vycucat twist, který zase všechno předchozí dění obrátí naruby. Stejně tak se už pokolikáté podivuju nad chorostí mysli designerů pastí. A už raději ani nesmutním nad tím, že se žádný režisér nedokáže nad celou látku povznést a vrazit tam trochu nadhledu. Tolik nasraného mramoru v kombinaci s krvavými cákanci á la Jacksonovy splattery (barva krve included) ale baví tím „druhým“ způsobem. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Série vyždímaná do poslední kapky libovolné tělní tekutiny. Zmatený scénář se pokouší dát dohromady náhodně posbírané postavy z různých dílů, převrací některé pointy a neničí tak jen závěr šestého filmu, ale občas i atmosféru celé ságy. Slabým kladem je tragický hlavní hrdina Bobby v sympatickém Flaneryho podání, ale tím chvála končí. Na silně otrávené jednohvězdě, což je pro tuhle kdysi sympatickou krvežíznivost smutná ostuda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neskutočné – po strašnej štvorke, päťke a šestke prichádza Saw 7, od ktorej som nič dobré nečakal a nakoniec je to pre mňa jeden z najlepších dielov. Určite mu pomohli jednak vcelku sympatickí dvaja mužskí hrdinovia (spisovateľ + policajt), jednak pasce sú fakt odporné, jednak je prítomný super nápad (s preživšími Jigsawovými obeťami z minulosti) a jednak film obsahuje peknú, poučnú a náučnú scénu s náckami. Ak necháme bokom twistovú koncovku, tak scenár je prekvapivo jednoduchý a priamočiary. Navyše ma potešil návrat Caryho Elwesa. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pastí tři prdele, tak jenom za tři doprdele. Na Saw 3D je nejlepší, že není tak komplikovaně zamotaný, je srozumitelný a řemeslně dobrý. Greutert umí a opravdu se těším, až natočí něco vlastního. Finále šlape jak má, gore je luxusní, má to prvky Halloweenu (policejní stanice, naddimenzovaný Hoffman) a jsou tu i zřetelné odkazy na první hru. 65 % a důstojné završení celé série. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)
  • Chester Bennington, představitel Evana, má ve skutečnosti na těle několik tetování. Ta, která jsou vidět ve filmu, ale nejsou pravá. (Vojtino)
  • Tobin Bell je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série. (Sufferer)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama