Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad byl vysílán na FTV Prima. Jednalo se o vlastní tvorbu. Ve stejném období startovaly další pořady stejné stanice jako Prima jízda, Další, prosím!, Nikdo není dokonalý, Mňam aneb Prima vařečka či Receptář prima nápadů. Sauna byla podvečerní talkshow, kterou Prima vysílala až pětkrát týdně, z toho jedno vysílání bylo živé. Témata pořadu byla různá, řešily se v něm vztahové věci, ale třeba právní či politické. Vždy ale šlo o to, dát prostor veřejnosti. (Paity)

(více)

Recenze (13)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některá témata byla zajímavá, jiná už moc ne a to samé platilo o kvalitě hostů jak z řad známých osobností, nebo i lidí „z ulice“. Nesledoval jsem to pravidelně, ale i tak mě nejvíc bavil asi Kraus. Musím však souhlasit s názorem, že ze začátku byla Sauna skutečně zajímavou talkshow, ale postupně tomu začal docházet dech a dost to nudilo… ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě nikdy neoslovil. Ani výběr hostů nebyl nejlepší a vlastně se tím pořad sám potopil. Proti Honzovi však nic nemám. Kdežto proti názvu pořadu už ano. 15% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zpočátku solidní talk show pořad s občas se zajímavými hosty. Bohužel hodně rychle Sauně došel dech a s spíše se v ní objevovali vylizovači obrazovek a to jak z celebrit, tak z normálních (nenormálních) lidí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Občané k čemukoli, tak by se dala shrnout Sauna, která šla na Primě. Nejrůznější témata rozebíraná z různých úhlů. Nikdy mne to však neoslovilo. ()

Reklama

Reklama