Reklama

Reklama

Skupina chudých přátel ze Šrí Lanky se snaží zachránit neúnosnou situaci svých rodin emigrací do Německa, kde si chtějí najít lépe placenou práci a posílat peníze domů. Osud jim však není nakloněný a nedaří se jim získat víza. Tedy dokud nedostanou netradiční nápad - zjistí, že v Německu se pořádá mezinárodní turnaj v házené, na nějž jsou zváni i zástupci azijských zemí. Vytvoří tedy fiktivní Šrí Lankanský národní házenkářský tým a vydávají se do Evropy s cílem rozutéct se okamžitě po přistání. Ani je nenapadne, že budou nakonec nuceni opravdu nastoupit na hřiště... (Niktorius)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Že je to můj první sinhálský film, tak budu v hodnocení shovívavý. Řemeslná úroveň a kreativita na úrovni televizní inscenace, nezvládnutá dramaturgie a zoufalá nerozhodnost ve volbě žánru Machanu hodně ubližují, ale poslední půlhodinka má své kouzlo a dokonce je i trochu vtipná :-) 50% P.S: Ano, na tamilskou otázku dojde. ()

Reklama

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Film sa zrodil v Pasoliniho hlave po tom, čo videl v novinách článok o podobnej udalosti. (Fanita)
  • Režisér Uberto Pasolini prezradil, že dvaja z hercov nedostali víza, a tak nemohli vycestovať za hranice Srí Lanky. (Fanita)

Reklama

Reklama