Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Recenze (173)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Už před odvysíláním první části mě zarazila upoutávka zachycující jednoho z protagonistů s růží v zadku - SAKRA, TO JE PŘECE ŠEST V TOM. Snaha natočit něco jinýho než VKV apod. se cení, ale prostým kopírováním se to nikam nepohne, obzvláště když si někdo myslí, že stačí prkenně zkopírovat scénář a všechno ostatní se jaksi doplní samo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je legrace číst tady recenze na seriál,jak je to hloupý,trapný apod.Panebože,koho zajímá nějakej originál anglickej suchopárnej.Je naopak super zasadit to všechno do našich reálií,koukat na naše herce,i když to není první liga.A myslim že je příjemný na rozdíl od všech těch kravskejch seriálů,kde se herci romanticky rozplývaj,pitvořej,a mluvěj jak z učebnice,že tady se mluví nějak jinak,normálně.Já už jedu šestej díl a super.80% ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

V záplavě opravdových megasraček (všech těch Růžovek, Pojišťoven, VéKáVéček...) běžících paralelně na našich dvou nejsledovanějších komerčních tv (k)análech, Přešlapy jednoznačně vyčnívají a troufám si tvrdit, že jsou bílou vránou... malou nadějí naši seriálové produkce... a každopádně příjemným osvěžením v tuně toho balastu! Je to vtipný, je to koukatelný a každý trochu otrlý a soudný divák u toho nemá (na rozdíl od všech těch ostatních - výše zmíněných) pocit studu až lehkého zhnusení... ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak mám shlédnuté 3 díly.. ohledně hereckých výkonů, standartní seriálové výkony. Ale některé menší role byli velice povedené a moc dobře zahrané. Scénář ale mírně nadstandartní (oproti ulici, vkvéčkám a podobným šílenostem)příjemně mě překvapilo používáníé sprostých slov, přesto se seriál nevyvyroval klesických klišé a nereálných řešení nereálných problémů. Hudba ale naprosto příšerná. Za mě 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

mizerný rozpočet,papundeklové lokace,vyhaslí herci.sem tam nějaká dobrá hláška a pořád ještě snesitelný filip blažek.no jinak klasické české sračkovství,ale postupem času musim uznat,že v tom něco málo dobrého je,hlavně scénář má občas opravdu dobrý nápad,u některých scén sem se opravdu pobavil a vbývoj postavy Davida Matáska je takřka geniální.Škoda jen že česká seriálová tvorba komerčních televizí vypadá jako kolumbijská telenovela a lokace a režiséry vybírá parta hovad,co o filmařině vědí úplné prd. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Stanislava Bartošová se před kamerou objevila po 16leté pauze. (M.B)
  • V Přešlapech se setkají Soňa a Zuzana Norisovy, které si spolu zahrají teprve podruhé. Nebudou hrát sestry, ale kamarádky. (Bart)
  • Po 29 letech se ve filmu objevila dětská hvězda Michal Dymek, známý z filmu Páni kluci (1975). (M.B)

Reklama

Reklama