Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silná armáda proti jednomu mladému muži a jeho bájnému meči.. Příběh mladého muže Magnuse, který je vyvolen k tomu, aby dostal svůj lid zpět do zaslíbené země – do země Prométhea. Král Zane se dozví o jeho úkolu a vyšle bojovníka Kronina aby jej zabil. Princezna však tento záměr odhalí a předá Magnusovi na jeho ochranu meč svých předků. Ten patřil Dradenovi, nebojácnému a silnému válečníkovi, který tímto mečem pobil přes tisíc královských vojáků. Jeho poslední slova byla „Můj duch sestoupí na mocného bojovníka mezi vámi a povede svůj lid k tomu, aby zničil naše utlačovatele a odvedl nás do svaté země, Prométhey“ (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

3.10.2010 ~ DVD Edice přináší další z řady nesmírně kvalitních děl, já se nechal ošálit a v domnění, že se jedná o béčko od Asylumu jsem nad tím strávil část volného času. Jenže ono je to od někoho jiného. ~ Zjistil jsem to záhy, protože věci od Asylumu jsou svojí pitomostí alespoň trochu zábavné, tady jsou bohužel veškerý přiblblý příběh a úděsné zpracování brány smrtelně vážně a to se na filmu výrazně podepisuje. Je to sračka, bez servítek. ~ Kdysi mocný národ blablabla je nyní utiskován nějakým jiným pod vedením krále blablabla2. Jedinou nadějí utiskovaných je statečný válečník s bájným mečem. I ten je ovšem po čase lapen a popraven. A utiskování jsou odkázáni od té doby k bezcílnému bloudění krajinou pod dohledem králových vojáků (namísto toho, aby tu bandu dvanácti lidí prostě pobili, čímž by se ušetřilo za zbytečný komparz). Duše sťatého bojovníka ovšem vstoupí do jednoho malého chlapce a je dáno, že v dobách budoucích znovu jeden z utiskovaných vystoupí a krále i jeho království srazí na kolena. ~ A tak se taky stane, jednoho dne jeden z mladíků prchne z putující tlupy, setká se s osamělým bojovníkem, který ho začne učit, pak potká nějakou zelenou zrůdičku v kápi (kde se tam vzala netuším, imbecilita filmu touto dobou překračovala koukatelnou mez, takže jsem film posouval), následně potká nějakou princeznu a její ochránkyně (samozřejmě všechno finalistky nějaké místní soutěže krásy, tipuji). Tou dobou je ale v patách novému gerojovi již skupina vojáků vyslaných králem, kteří se s ničím, co jim stojí v cestě, nepářou. Geroj ovšem dostává do rukou meč, všechno šťastně končí, král umírá během dvou vteřin nějaké rádoby počítačovo-trikové sekvence, princezna se zaslibuje Gerojovi a jsou titulky. ~ Rozpočet byl 2 miliony dolarů a mě by zajímalo, kam se všechny prošustrovaly, protože nevěřím, že by všechno padlo na počítačové trapné triky. Rozhodně jimi nemohlo být placeno obsazení, kostýmy, výprava ani režie či scénář. Herci nejsou žádnými herci, jen si při studiu na střední či vysoké o víkendu natáčí pro zábavu filmy a nějaký blb jim to cpe do distribuce. Jediné kostýmy, které jim zapůjčili z nedalekého ochotnického kroužku, bylo brnění a to se s ním ještě nesměli moc pohybovat, aby jej nepoškodili. Zbytek jsou popriety ála "co dům dal". A ta svině nedala skoro nic. Namísto ateliérů a exteriérů muselo být bráno za vděk školnímu sklepení, vlastně jen jedné jeho kóji, a zahradou za školou, která díky neschopnosti zahradníka alespoň trochu připomíná les. Scénář se vymyslel v hodině dějepisu, režie nulová, dialogům by prospělo, kdyby se jednalo o němý film. Celý film protkán velkými náhodami, nepromyšlenostmi a nelogičnostmi. Aneb je to DVD Edice. ~ Poučení pro příště: Nejprve si zjistit o co jde a od koho to je. ()

Patt1 odpad!

všechny recenze uživatele

..toto snad tvorcovia nemyslia vazne...akoze sorac za koment, ale vacsiu hovadinu som strasne dlho nevidel. Uz sice bolo par filmov, ktore som dokazal pozerat sotva do polovice, ale toto som vypol a vyhodil asi po 15 minutach. Mam to brat ako strasne zly vtip? Pretoze nazvat to filmom je strasna odvaha. Nie som moc priebercivy co sa filmov tyka, ale toto bolo , je a dlho bude ma mna privela. A to nie je ani Halloween... ()

Reklama

romanz123 odpad!

všechny recenze uživatele

O tomto filmu jsem dopředu nic nevěděl, ale obal DVD v trafice vypadal celkem lákavě, tak jsem si řekl, že to zkusím. Přišlo ale velké zklámání, v tomto filmu je špatné snad úplně všechno - špatný příběh, špatní herci, špatné "efekty" a až neuvěřitelně hrozné kostýmy. Lze doporučit snad jedině jako studijní materiál na téma "Jak hluboko až může kinematografie klesnout". ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Po tom ako som obžral všetky nechty dokonca i na nohách som zistil, že z filmu neubehla ani polovica. Einstein mal kurevskú pravdu, čas neplynie každému stejne a "film" znudene vypínam. Ja som pri 40 minútach projekcie prišiel o najlepšie roky života. A prečo? Výstrih na obale navnadil, dej totálne znechutil. A to sa považujem za hrdého sledovača nízkorozpočtových béčiek. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takže shrneme si to před x lety vládl jakýsi král ale jednoho dne ho zabily ale on před smrtí řekl že jednou bude nový pořádný král který bude mít jeho jiskru v očích (to je pohádka že:-) ) Mezitím vládně jiný král který je tyran jeho vojáci vraždí lidi a on sám tam celý film sedí s bandou štětek (pozn. myšleno ženských co tam sedí s ním) Má kolem sebe armádu zhruba 20 mužů a ty pošle aby toho dědice zabily. Ten mezitím putuje a snaží se zabít toho krále. A o tom je celý film zhruba o hovně herecké výkony nulové a kulisy jak z nějakého porna staršný film. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Louisaně v oblastech Covington a Hammond. (Terva)

Reklama

Reklama