Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (42)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo bolo toto za zhovadilosť?! Smiešne úbohá napodobenina legendárneho dobrodruha Indiana Jonesa. Lenže Jack Hunter nie je Indiana Jones! Pretože rusák Ivan Sergei nie je ani z polovice tak charizmatický ako Harrison Ford. Režisér Terry Cunningham nesiaha Stevenovi Spielbergovi ani po členky. No a tiež v neposlednom rade lacná, televízna produkcia nemôže konkurovať spoločnosti Lucasfilm. Jack Hunter je looser. Škoda s ním strácať čas. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prime pokracovani predchoziho filmu Ztraceny poklad Ugaritu a zhruba asi tak na stejne urovni plati to co pro predchozi film nic svetobornyho proste solidni koukatelnej prumer ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

U druhého filmu Jacka Huntera se nedá napsat nic jiného než u filmu prvního. Slušný dobrodružný televizní film na způsob Indiana Jonese. Při sledování nepřemýšlet a jenom koukat a bavit se. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Takové zábavné spotřební zboží. Člověk by řekl, že hlavním důvodem natáčení bylo udělat si pěkný výlet.Totálně mě dostala scéna, kdy se skupina archeologů hledající v poušti rozvaliny města orientuje podle mapy Egypta, která vypadá jak vytržená ze školního atlasu. To nemělo chybu! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I druhý film téhle minisérie se mi hodně líbil. Jak jsem psal u prvního dílu - je nutné brát v potaz, že to je televizní věc. Indiana Jonese to nevykrádá, jen se inspiruje. A ostatně sám Indiana Jones se inspiroval u svých dobrodružných předchůdců jako Alain Quatermain. Není tu příliš akce, ale když je, bývá na TV film dobře nasnímaná, lokace jsou pečlivě vybrány a kamera kouzlí, jak jen může, scénář není hloupý a je v něm jistý nadhled. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Televizní, na pohled zdánlivě nákladná, vykrádačka Indiana Jonese, včetně klobouku. Docela si dokážu představit casting. Bereme tohohle, tomu to v klobouku bude hrozně slušet. A tuhle, ta jakoby z oka vypadla Charlize Theron, takže bude šukézní kost zalevno a nějaký blbec, který si nepřečte titulky, si dokonce bude myslet, že je to fakt ona. K ní pak jako protiklad dlouhovlasou černovlásku. No a nějakého Araba, který tam bude dělat blbečka a Češi jeho trapné komičnosti určitě pomůžou tím, že ho nechají nadabovat stejným hercem jako Jar Jar Binkse. K tomu sem tam trošičku digitálních triků a celé to hlavně zalejeme hromadou exotických a dobrodružných záběrů. Lidi to sežerou. A u mapy Egytpa v podobě turistického průvodce ze suipermarketu se určitě pobaví. Díky alespoň za ty exotické lokace. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nedělejte ze mě blbce !! Nemuselo by se vám líbit, co bych s váma udělal.. K Nilu je blízko a krokodýli mají pořád hlad.." ;) ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený pokus přiživit se na popularitě Indyho. Problém není v tom, že je to jen televizní záležitost, a ne nějaký velkofilm, ale hlavně v tom, že tomu naprosto chybí nápady. Ani obsazení se příliš nevyvedlo, představitel hlavního hrdiny je vhodný tak leda pro nějakou telenovelu. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psala u pokladu Ugaritu...Další film na způsob Indiana Jonese, Lovců pokladů, Flynna Carsona a snad i trochu Mumie:-) Tady je to o to větší zmatek (kupodivu přehlednej), protože tady nehledá poklad jen Jack a někdo další se skupinou...tady hledá poklad Jack a další 3 samostatný skupiny:-))) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Neustálá snaha filmařů s malým rozpočtem vzkřísit něco na způsob Indyho mě udivuje. Stále stejná písnička a stále stejný odpad. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

až tak odpad to nebyl.Kdo ale chce neustálý ohnivý cirkus létání vzduchem zabíjení jak na jatkách tak pro toho to opravdu není.Lehce stravitelný příběh. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale jako u prvního dobrodružství tohoto hledače pokladů si musíme uvědomit, že všichni ti Flynn Casenové, Jack Hunterové nebo Tess Chaykinové jsou jenom hrdinové televizních filmů a charisma Harrisona Forda by u nich nenašel ani Indiana Jones. Proto, kdo chce velkolepou podívanou nechť si pustí Mumii nebo Chrám zkázy a ten kdo se spokojí s ničím nevyčnívajícím televizní dobrodružství aniž by se stal hledačem chyb a absurdit může najít upokojení u Jacka Huntera. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Nevydržel jsem víc než 20 minut. Sergeiovi prostě inteligenci a proslulost nelze věřit (možná tak kariéru gay-modela, to možná). A zbytek byla jen snůška blbostí, vedoucí k tomu, aby mohl chlápek s kloboukem pobíhat po Egyptě, nechutně umělé, velmi levné. Vedle Huntera je i Flynn Carsen velkofilmem. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší amatérsky klon Indiana Jonesa. Zatiaľ čo Flynn Carsen si dobre uvedomoval aké má možnosti a tak išiel cestou humoru a sebaparódie, Jack Hunter toho nie je schopný. Tvári sa ako seriózny dobrodružný film a preto nutne zlyháva - nemá na to hercov, scenár ani rozpočet. Keby nebolo postavy Tárika - otravného pritepleného sidekicka - tak by to ale bolo vcelku znesiteľné. Ten kretén tam ale je a každou sekundou na obrazovke si pýta smrť strašným spôsobom. Špeciálne kvôli nemu dávam 1*, bez neho by to bolo aspoň na slabé dve. 3-/10 ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Začátek vypadal nadějně, bohužel se děj nikam neposouval, vše se stále tak nějak opakovalo a ten konec, to by člověk skoro brečel... Škoda. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť platia mizerné poznatky nezodpovedného komentu k Ugaritom. Zaujalo nás "napínavá" honba pokračuje. Neuvedomil si zo štábu nikto nič a musí sa pretrpieť porušovanie copyrightu z r. 1984. Sergej!! Kamarát, ty si ako mucholapka. Ženy sa na teba lepia a pritom si historik... ()

Reklama

Reklama